Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1768
21.12.11 11:13

ahoj holky,tak jak jste se vyspali?ja teda nespala ani minutu.bylo mi nejak zle.uz jsem myslela ze zase budu zvracet :poblion: ja jsem zatim zhubla za tech 13tt 11kg :roll: porad jsem zvracela dokonce jsem lezela i v nemocnici :zed: snad uz to bude jen dobre.jinak vcera jsem si vsimla ze mi rasi brisko :dance: tak jsem prekvapena..Jinak k te nemocnici na Lochaci,co bych za ni ted dala.protoze tady v UK se nedela vubec zadne vysetreni myslim vaginalni apod.sono delaji za cele tehu maximalne 2krat…tady porodite a 3hodiny po porodu jdete domu nehlede na to jak dlouhej a narocnej byl vas porod :zed: ani mimnko po porodu neumyjou no des proste :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
21.12.11 11:15
katerina2095 píše:
ahoj holky,tak jak jste se vyspali?ja teda nespala ani minutu.bylo mi nejak zle.uz jsem myslela ze zase budu zvracet :poblion: ja jsem zatim zhubla za tech 13tt 11kg :roll: porad jsem zvracela dokonce jsem lezela i v nemocnici :zed: snad uz to bude jen dobre.jinak vcera jsem si vsimla ze mi rasi brisko :dance: tak jsem prekvapena..Jinak k te nemocnici na Lochaci,co bych za ni ted dala.protoze tady v UK se nedela vubec zadne vysetreni myslim vaginalni apod.sono delaji za cele tehu maximalne 2krat…tady porodite a 3hodiny po porodu jdete domu nehlede na to jak dlouhej a narocnej byl vas porod :zed: ani mimnko po porodu neumyjou no des proste :cert:

no tak to je hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
21.12.11 11:23
no mi povidej takze proto budu rodit v Plzni a klidne i na Lochaci :mrgreen: :P
Jesterka21 píše:
katerina2095 píše:
ahoj holky,tak jak jste se vyspali?ja teda nespala ani minutu.bylo mi nejak zle.uz jsem myslela ze zase budu zvracet :poblion: ja jsem zatim zhubla za tech 13tt 11kg :roll: porad jsem zvracela dokonce jsem lezela i v nemocnici :zed: snad uz to bude jen dobre.jinak vcera jsem si vsimla ze mi rasi brisko :dance: tak jsem prekvapena..Jinak k te nemocnici na Lochaci,co bych za ni ted dala.protoze tady v UK se nedela vubec zadne vysetreni myslim vaginalni apod.sono delaji za cele tehu maximalne 2krat…tady porodite a 3hodiny po porodu jdete domu nehlede na to jak dlouhej a narocnej byl vas porod :zed: ani mimnko po porodu neumyjou no des proste :cert:
no tak to je hnus
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
21.12.11 11:24
katerina2095 píše:
Jesterka21 píše:
katerina2095 píše:
no tak to je hnus

možná bys měla oproti UK lepší rodit i sama doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
21.12.11 11:29
i to by mozna bylo lepsi :roll: :lol: :lol: :lol: se picnu
Jesterka21 píše:
katerina2095 píše:
Jesterka21 píše:
katerina2095 píše:
no tak to je hnus
možná bys měla oproti UK lepší rodit i sama doma :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.12.11 12:15

To že nedělají v UK skoro žádná vyšetření v těhu to jsem slyšela, ale že probíhá porod takhle to jsem teda nevěděla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.12.11 09:27

Ahoj holky, tak se po dlouhé době hlásím…je mi furt čím dál víc blbě :( dostala sem čípky torecan, tak snad bude líp......jak se tu máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
22.12.11 10:40
adria píše:
Ahoj holky, tak se po dlouhé době hlásím…je mi furt čím dál víc blbě :( dostala sem čípky torecan, tak snad bude líp......jak se tu máte?

Neboj ono to za chvíli přejde :)
Mně pro změnu zjistili těhotenskou cukrovku, tak to budu mít taky zajímavější :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
22.12.11 10:46

Adria a copak ti je??

Jejej Anet a co musís dodržovat nebo co se teď bude dít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
22.12.11 11:16

Zatím jsem objednaná do diabetologické poradny, jdu tam po svátcích. Mám nasbírat moč za 24h a přijít se vzorkem a o Vánocích se necpat cukrovím. A co jsem si tak zjišťovala dál, tak pravděpodobně dostanu glukometr a budu si měřit cukr v krvi, ze začátku asi po každém jídle. Budu mít omezený příjem sacharidů na den, který budu dodržovat. A jelikož jsou skoro ve všem, tak ani nevím pořádně co budu jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.12.11 16:18
Janicka 22 píše:
Adria a copak ti je??Jejej Anet a co musís dodržovat nebo co se teď bude dít?

blinkám, ale tak strašně moc, že mi z toho bolí břuch :( asi jak se tlačí a dávím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
22.12.11 18:16

A jejej tak doufam, ze te to brzy prejde :hug:

Ja jsem dneska uklouzla v Plaze..spadla jsem na vsechny ctyri, takze jeste jsem mela stesti a doufam, ze se mimisovi nic nestalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
22.12.11 18:22
Janicka 22 píše:
A jejej tak doufam, ze te to brzy prejde :hug:Ja jsem dneska uklouzla v Plaze..spadla jsem na vsechny ctyri, takze jeste jsem mela stesti a doufam, ze se mimisovi nic nestalo :-(

Jéjej snad se nic nestalo, ale pokud si nespadla nějak na břicho, tak to bude určitě dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
22.12.11 18:33

Nene spadla jsem primo na ruce a na kolena..tak taky doufam, ze se nic nestalo..ale lekla jsem se pekne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
22.12.11 19:47

To věřím, že jsi se lekla. Ale neboj určitě se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová