Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
4.1.12 20:22

My taky ještě nemáme vybrané jména ani nevíme pohlaví. POrodnici tedy vybranou mám, chci rodit ve FN na Lochotíně. A já mám termín 12.dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.1.12 20:31

mě dělali ultrazvuk ve 20+0,dostala jsme fotečky a řekli mi že to bude holčička,byla jsme na genetice v Černicích,a pote jsme ještě byla u pana doktora Anděla a ten to potvrdil,jinak chodím k paní doktorce Kholové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
4.1.12 20:34

Nám už se pohlaví snažilo určit několik doktorů, ale pořád má nožičky u sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.1.12 20:43

u nás to bylo jednoduché,mala ukazovala vše možné jen ne hlavičku,kterou potřeboval pan doktor potřeboval vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
4.1.12 20:45

Tak u nás prcek ukazuje všechno kromě pohlaví, ale ještě bude spoustu kontrol, tak třeba se někdy ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
4.1.12 20:49

a ten nas krasavec se ukazuje celej, asi to bude nejakej manekyn kdyz se nestydi :-D

dneska jsem si koupila decku do kocarku v akci ze 270kc na 81kc a objednala jsem si povlecenicko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.1.12 20:59

já už nějaké oblečení mám,hlavně mám klasickou zavinovačku,kterou mi sehnala mamka.v prosinci se brachovi narodil Filipek vážil 3,80.Jinak mě přítel vozí oblečeni z Anglie,některé věci si nechávám,a některé prodávám.Mám už plnou krabici od banánu oblečeni pro malou,a to ještě asi není konec.Dnes jsme si koupila plymo do kočárku,a autosedačku za 390,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
4.1.12 20:59

Jani koukám jak vám věci přibývají :palec: Kde jsi kupovala tu dečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
4.1.12 21:00
Petra3890 píše:
já už nějaké oblečení mám,hlavně mám klasickou zavinovačku,kterou mi sehnala mamka.v prosinci se brachovi narodil Filipek vážil 3,80.Jinak mě přítel vozí oblečeni z Anglie,některé věci si nechávám,a některé prodávám.Mám už plnou krabici od banánu oblečeni pro malou,a to ještě asi není konec.Dnes jsme si koupila plymo do kočárku,a autosedačku za 390,–.

Tak to máš super :palec: My už taky máme dost oblečení. Chybí nám hlavně ty větší věci jako postýlka, kočárek a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.1.12 21:09

Tak kočárek jsme si koupila loni,na slovanech je to
Habrmannova 50 mají tam velký vyber a jsou moc milí.
Mam ho tam v úschově.Pro postýlku jsi du zítra,sehnal jsme ji i z matraci a kolotočem za 600,–,a přebalovací pult,mi přijde poštou za 450,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
4.1.12 21:12

To je tam u bazénu? Tam budeme objednávat taky. To jsou dobré ceny, to máš z nějakého bazaru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.1.12 21:17

je tam kousek od toho,je lepší tam dojit osobně se podívat,mají tam velký výběr než na svým e-schopu.Ano z bazaru.Něco mám z Hyperinzerce a něco z bazošu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
4.1.12 21:19

Anet v tescu na borech jsem ji kupovala :-) meli jich tam jeste dost.
No vecicky pribyvaji :-) dnes jsem objednala uz i matraci, to ppovleceni taky.takze nam chybi dokoupit oblecky, mamka mi udela perinky a drogerii, odsavacku hlenu atd, takovy ty drobnosti ;)

Anet jak mas tu zavinovacku jak si chci objednat i ja..jak vypada ve skutecnosti?me se na tech fotkach hrozne libi. je tak krasna i na zivo? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
4.1.12 21:22

Tak to je ono. Já tám chodím koukat už několik měsíců. Kočárek vybraný máme, ale barvu nevíme a zjistili jsme, že podle obrázku vůbec neodpovídají. Vždycky nějak koncem měsíce mají závoz, tak přijdou třeba 3 barvy, tak se chodím koukat :) Ještě čekáme na poslední na konci ledna a buď vybereme něco z toho co přijde a nebo už budeme muset nějaký objednat.
Já nakupuju hodně na mimibazaru nebo na aukru a z bazoše mámě vaničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
4.1.12 21:23
Janicka 22 píše:
Anet v tescu na borech jsem ji kupovala :-) meli jich tam jeste dost.
No vecicky pribyvaji :-) dnes jsem objednala uz i matraci, to ppovleceni taky.takze nam chybi dokoupit oblecky, mamka mi udela perinky a drogerii, odsavacku hlenu atd, takovy ty drobnosti ;)Anet jak mas tu zavinovacku jak si chci objednat i ja..jak vypada ve skutecnosti?me se na tech fotkach hrozne libi. je tak krasna i na zivo? :-D

Já mám tedy použitou, tak je tam pár žmolečků od praní, ale jenom nepatrně. Jinak bych řekla, že vypadá jako na tom obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová