Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ixule píše:
ahojte .. můžu k Vám? jsem z Plzně
Ahoj, jasně že můžeš, vítám tě ![]()
Koukám, že jste to neměli jednoduché než si k Vám mimčo našlo cestu.
ixule píše:
ahojte .. můžu k Vám? jsem z Plzně
Ahooj, vitam te ![]()
uplne jsem prehlidla tvuj prispevek ![]()
adria píše:
já na pověry nevěřim…nevim proč by to člověk nemoh mít doma…blbost
ale tak každej jsme jinej
vybrali jsme bebetto solaris…dneska sem ho zkoušela a je fakt super…
Jani je taky pěknej..
ahoj, já mam kočárek Mutsy. Jestli můžu poradit, tak bebeto nebrat. Je to těžkej velkej kočárek a kdo ho v mém okolí má nebo měl, tak jen nadává ![]()
Já bych Bebetto taky nebrala, ale zase na druhou stranu každý očekává od kočárku něco jiného. Moje blízká kamarádka ho má a nemůže si ho vynachválit. A to už mají dokonce použitý z bazaru. Jen ze začátku nějak zatáčel doleva, ale s tím něco udělali. Nemají auto, takže skládat není potřeba a většinou chodí všude pěšky. Hrozně si ho chválí, že je velký prostorný, všechno projede. Malýmu teď bude 11 měsíců a je to docela obřík a do kočárku se vejde úplně v pohodě i s fusakem a ještě je tam rezerva.
Ještěrko pěkná profilovka ![]()
Annnet píše:
Já bych Bebetto taky nebrala, ale zase na druhou stranu každý očekává od kočárku něco jiného. Moje blízká kamarádka ho má a nemůže si ho vynachválit. A to už mají dokonce použitý z bazaru. Jen ze začátku nějak zatáčel doleva, ale s tím něco udělali. Nemají auto, takže skládat není potřeba a většinou chodí všude pěšky. Hrozně si ho chválí, že je velký prostorný, všechno projede. Malýmu teď bude 11 měsíců a je to docela obřík a do kočárku se vejde úplně v pohodě i s fusakem a ještě je tam rezerva.
Ještěrko pěkná profilovka
díky, tam jsem ještě mladá ![]()
Anet my mame sestavenou uz komodu od toho nabytku..jsem zvedava na postylku, protoze kvalitne nic moc. my by jsme do toho uz nesli
Pritel to jeste radsi slepoval lepidlem na drevo, u komody je umlacenej jeden roh, podlozka na prebalovani neni taky zrovna ok. na suplikach jsou cerny tecky, jen tak na prvni pohled to neni videt, ale kdyz jsem to vsechno otirala tak jsem nadavala ![]()
Janicka 22 píše:
Anet my mame sestavenou uz komodu od toho nabytku..jsem zvedava na postylku, protoze kvalitne nic moc. my by jsme do toho uz nesliPritel to jeste radsi slepoval lepidlem na drevo, u komody je umlacenej jeden roh, podlozka na prebalovani neni taky zrovna ok. na suplikach jsou cerny tecky, jen tak na prvni pohled to neni videt, ale kdyz jsem to vsechno otirala tak jsem nadavala
Fakt? A já na to slyšela spíš chválu
To je tedy pěkný
, my už s tím tak nějak počítáme, nevím co jiného
A kdy budete skládat tu postýlku?
Tu postylku nevim
krabici s ni mame jeste u nasich a tam pojedeme pristi nedeli a to uz to pritel asi pak skladat nebude
takze pocitam tak za 2 tydny..Klidne se muzes prijit podivat..jinak ve finale to vypapda nadherne (kdyz nevidis ty nedostatky
)
Na pohled vypadá pěkně, my to asi stejně koupíme, nechce se mi zbytečně kupovat něco drahého. A co je s tou přebalovací podložkou? Blbej materiál? Já tedy koukala i po jiných, takže možná koupíme nějakou jinou, to ještě nevím, ale komodu a postýlku chci.
A klidně bych se někdy zastavila, když by tě to nevadilo ![]()
s podlozkou jako tou gumovou nic, tak je super
ale myslim s tou horni deskou ty komody..
ted kdyz na to koukam jako na celek tak jsem spokojena..jen nejak pri tom myti jsem zurila kdyz jsem videla tu kazdou chybicku ![]()
Klidne prijd
ja udelam nejakou buchtu, kouknes na nabytek a muzem se jit i projit. mame tady takovej lesik
Janicka 22 píše:
s podlozkou jako tou gumovou nic, tak je superale myslim s tou horni deskou ty komody..
ted kdyz na to koukam jako na celek tak jsem spokojena..jen nejak pri tom myti jsem zurila kdyz jsem videla tu kazdou chybickuKlidne prijd
ja udelam nejakou buchtu, kouknes na nabytek a muzem se jit i projit. mame tady takovej lesik
Ajo aspoň něco
Tak ono je to polský, co by člověk chtěl. Hlavně aby to bylo stabilní a pak z toho mimi nespadlo ![]()
Pro mě buchtu určitě ne
Já si kdyžtak přinesu na sváču zeleninu
Já toho moc nemůžu a ještě to musím jíst v určitou dobu.
PO a ČT mám cvíčo, tak co třeba ÚT nebo ST, hodilo by se ti to? Mohla bych vyrazit ve 13h nebo kdykoliv dýl, jak by se ti to hodilo. A určitě se můžem i projít, já teď nikam moc nechodím, sama se mi nechce a když přijde přítel tak už je skoro tma.
stabilni je to urcite
pak si to poradne prohlidnes ![]()
Ajo promin
s tou buchtou mi to nedoslo ![]()
Me se prave taky samotny prochazet nechce a pritel ted chodi taky pozde z prace
ve stredu mi prijede segra, tak v utery?? ![]()
Janicka 22 píše:
stabilni je to urcitepak si to poradne prohlidnes
![]()
Ajo promin
Me se prave taky samotny prochazet nechce a pritel ted chodi taky pozde z praces tou buchtou mi to nedoslo
ve stredu mi prijede segra, tak v utery??
To je v pohodě, já už si zvykla o Vánocích. Chodili jsme po návštěvách a všude vysvětlovat, že tohle si dát nemůžu a tamto taky ne a tak ![]()
Klidně úterý, tak se pak ještě domluvíme, budu s tím počítat.