Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo ja vim, normalne bych to neresila, ale ted jak jsem na ty nemocensky tak jsem nejaka neklidna ![]()
V práci by jsi na to neměla čas
Určitě to bude v pohodě ![]()
Tak já tu nic vhodnýho nenašla, myslela jsem, že tu něco mám a jsou to buď jen věci co jsme dostali od našich jako dárek a nebo použité co někdo přibalil jako dárek a jsou dost opotřebované. Tak to nic, tak já pak Oliverkovi něco koupím ![]()
Janicka 22 píše:
Jinak Anet, nas barak je prostredni, takovej svetle zelenej
Dobře, snad to najdu. Kde mám odbočit to vím a pak už to snad nějak najdu. Kdyby náhodou něco tak budu volat ![]()
Dík za přijetí.Annet moc gratuluju k holčičce
TAKY BYCH CHTĚLA HOLČIČKU MÁM DOMA 3 KLUKY
JANDISS píše:
Dík za přijetí.Annet moc gratuluju k holčičce![]()
Tedy to budete mít velkou rodinu ![]()
Annnet píše:TO JO MÁM 15LETÝ DVOJČATA A 5LETÝHO PRCKA.JSEM TEPRVE V 11 TÝDNU TAKŽE NA TO POHLAVÍ SI JEŠTĚ BUDEM MUSET POČKAT ALE HLAVNÍ JE ŽE TO BUDE ZDRAVÍJANDISS píše:Tedy to budete mít velkou rodinu
Jani tak myslím, že k vám do baráku uvidím. Zkoušela jsem dalekohled, ale už je tma a už jsem to moc nerozeznala, tak zítra.
Jinak jak jsem myslela, že mi volají z toho výzkumu, tak volali na předporodní kurzy. Začíná mi to 6.2, akorát je to pondělí
No co se dá dělat.
JANDISS píše:Annnet píše:TO JO MÁM 15LETÝ DVOJČATA A 5LETÝHO PRCKA.JSEM TEPRVE V 11 TÝDNU TAKŽE NA TO POHLAVÍ SI JEŠTĚ BUDEM MUSET POČKAT ALE HLAVNÍ JE ŽE TO BUDE ZDRAVÍJANDISS píše:Tedy to budete mít velkou rodinu
Ty jo, tak to už jsou puberťáci. Snad vám ta holčička vyjde, takových chlapů pod jednou střechou ![]()
Anet tak ja rozsvitim a budu ti mavat
nee sranda ![]()
Teda takze to nepujdes na cvico? tak to jsem zvedava kdy se ozvou me, ale pocitam tak za mesic kdyz mame rozdil 4 tydny ![]()
Od kolika hodin to mas? by me zajimalo jestli to muj pritel bude stihat ![]()
Ona to na mě tak chrlila a venku foukal vítr tak jsem jí ani pořádně nerozumněla. Ta první lekce je 6.2. od 16h, ale říkala něco o tom, že pak dál se domluvíme, takže možná se ty další udělají tak aby to všem vyhovovalo a třeba i jiný den, ale nevím ![]()
Jo jo máme přijít o trochu dřív aby se to ještě stihlo zaplatit a v 16h to začíná