Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
14.1.12 20:00

Pak chodím ještě ve čtvrtek sem:
http://www.studiojaa.cz/…tehotne.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 20:01
Annnet píše:
Tak v Božkově jsem cvičení nehledala, to mám trochu z ruky a navíc nemám ani dopoledne vycházky :think:
Těhu plavání jsem taky hledala a taky nenašla :nevim:

já zatím chodím do práce, ale berou mi to jako průchodku k lékaři :palec: .. jinak kurzy jsou tam i odpoledne .. mrkni Těhulka ..... tak já to z Doubravky mám kousek, ale spíš většinou řeším, aby se tam dobře parkovalo, když někam jedu, jsem lenochod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 20:04
Annnet píše:

to vypadá zajímavě :palec: .. tam se dá chodit i třeba jen na jednotlivé lekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
14.1.12 20:05
ixule píše:
Annnet píše:
Tak v Božkově jsem cvičení nehledala, to mám trochu z ruky a navíc nemám ani dopoledne vycházky :think:
Těhu plavání jsem taky hledala a taky nenašla :nevim:
já zatím chodím do práce, ale berou mi to jako průchodku k lékaři :palec: .. jinak kurzy jsou tam i odpoledne .. mrkni Těhulka ..... tak já to z Doubravky mám kousek, ale spíš většinou řeším, aby se tam dobře parkovalo, když někam jedu, jsem lenochod :mrgreen:

ja jsem taky z Doubravky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 20:08
Janicka 22 píše:ja jsem taky z Doubravky :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 20:10

tak přemýšlím, jestli se třeba neznáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
14.1.12 20:11

ahoj,jde někdo na předporodní kurz do FN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 20:12
Petra3890 píše:

ahoj .. já jo, ale až někdy … až se ozvou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.1.12 20:12
ixule píše:
Annnet píše:
to vypadá zajímavě :palec: .. tam se dá chodit i třeba jen na jednotlivé lekce?

Jojo tam se to platí každou hodinu zvlášť.
To tvoje taky nevypadá špatně a mají tam toho hodně i pak s dětma a tak. Jinak jezdím taky autem, už bych to MHD asi nedávala :) a to pondělní mám kousek, tak to zvládám zatím ještě pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 20:14
Annnet píše:Jojo tam se to platí každou hodinu zvlášť.
To tvoje taky nevypadá špatně a mají tam toho hodně i pak s dětma a tak. Jinak jezdím taky autem, už bych to MHD asi nedávala :) a to pondělní mám kousek, tak to zvládám zatím ještě pěšky.

tak to je super, to bych mohla vyzkoušet a viděla bych, jak by se mi to líbilo :palec: a koukala jsem, že to mám 5 minut pěšky od práce :mrgreen: .. jinak jo, paní je super, já už tam byla po několikáté, sama má 3 děti, poslední cca 2 roky a na ty cvíčka s prckama se pak chystám taky :palec:

Příspěvek upraven 14.01.12 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799

mě se mají ozvat do konce ledna.Tak sem zvědava,ale budu tam chodit sama,chtěla se jít na cvičeni,ale nevím kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
ixule píše:
Petra3890 píše:
ahoj .. já jo, ale až někdy … až se ozvou :)

Já taky až se někdo ozve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.1.12 20:16
ixule píše:
To tvoje taky nevypadá špatně a mají tam toho hodně i pak s dětma a tak. Jinak jezdím taky autem, už bych to MHD asi nedávala :) a to pondělní mám kousek, tak to zvládám zatím ještě pěšky.

tak to je super, to bych mohla vyzkoušet a viděla bych, jak by se mi to líbilo :palec: a koukala jsem, že to mám 5 minut pěšky od práce :mrgreen: .. jinak jo, paní je super, já už tam byla po několikáté, sama má 3 děti, poslední cca 2 roky a na ty cvíčka s prckama se pak chystám taky :palec:

Tak to máš dobrý :palec: Jinak mně to cvíčo přijde fajn.
Taky bych pak chtěla někam na cvičení i s prckem, ale to se všechno ještě uvidí :)

Příspěvek upraven 14.01.12 v 20:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 20:16
Petra3890 píše:
mě se mají ozvat do konce ledna.Tak sem zvědava,ale budu tam chodit sama,chtěla se jít na cvičeni,ale nevím kam.

koukni sem .. tady je pěkné cvičení .. http://www.tehulka.cz/cz/uvod/ .. a annet dávala taky pěkný odkaz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 20:17
Annnet píše:
ixule píše:

Příspěvek upraven 14.01.12 v 20:15
Tak to máš dobrý :palec: Jinak mně to cvíčo přijde fajn.

co se tam dělá? jak to probíhá? .. já měla kondičku docela dobrou a za těch 5 měsíců je úúúplně pryč :zed: :( .. ale první 3 měsíce mi vadila i jen rychlá chůze a to se stejně cvičit nemá, no pak byly vánoce, tak předtím jsem se nikam nevykýblovala, teď už konečně jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová