Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pak chodím ještě ve čtvrtek sem:
http://www.studiojaa.cz/…tehotne.html
Annnet píše:
Tak v Božkově jsem cvičení nehledala, to mám trochu z ruky a navíc nemám ani dopoledne vycházky
Těhu plavání jsem taky hledala a taky nenašla
já zatím chodím do práce, ale berou mi to jako průchodku k lékaři
.. jinak kurzy jsou tam i odpoledne .. mrkni Těhulka ..... tak já to z Doubravky mám kousek, ale spíš většinou řeším, aby se tam dobře parkovalo, když někam jedu, jsem lenochod ![]()
Annnet píše:
http://www.studiojaa.cz/…tehotne.html
to vypadá zajímavě
.. tam se dá chodit i třeba jen na jednotlivé lekce?
ixule píše:Annnet píše:já zatím chodím do práce, ale berou mi to jako průchodku k lékaři
Tak v Božkově jsem cvičení nehledala, to mám trochu z ruky a navíc nemám ani dopoledne vycházky
Těhu plavání jsem taky hledala a taky nenašla.. jinak kurzy jsou tam i odpoledne .. mrkni Těhulka ..... tak já to z Doubravky mám kousek, ale spíš většinou řeším, aby se tam dobře parkovalo, když někam jedu, jsem lenochod
ja jsem taky z Doubravky ![]()
Petra3890 píše:
ahoj,jde někdo na předporodní kurz do FN.
ahoj .. já jo, ale až někdy … až se ozvou ![]()
ixule píše:Annnet píše:to vypadá zajímavě
http://www.studiojaa.cz/…tehotne.html.. tam se dá chodit i třeba jen na jednotlivé lekce?
Jojo tam se to platí každou hodinu zvlášť.
To tvoje taky nevypadá špatně a mají tam toho hodně i pak s dětma a tak. Jinak jezdím taky autem, už bych to MHD asi nedávala
a to pondělní mám kousek, tak to zvládám zatím ještě pěšky.
Annnet píše:Jojo tam se to platí každou hodinu zvlášť.
To tvoje taky nevypadá špatně a mají tam toho hodně i pak s dětma a tak. Jinak jezdím taky autem, už bych to MHD asi nedávalaa to pondělní mám kousek, tak to zvládám zatím ještě pěšky.
tak to je super, to bych mohla vyzkoušet a viděla bych, jak by se mi to líbilo
a koukala jsem, že to mám 5 minut pěšky od práce
.. jinak jo, paní je super, já už tam byla po několikáté, sama má 3 děti, poslední cca 2 roky a na ty cvíčka s prckama se pak chystám taky ![]()
Příspěvek upraven 14.01.12 v 20:15
mě se mají ozvat do konce ledna.Tak sem zvědava,ale budu tam chodit sama,chtěla se jít na cvičeni,ale nevím kam.
ixule píše:Petra3890 píše:ahoj .. já jo, ale až někdy … až se ozvou
ahoj,jde někdo na předporodní kurz do FN.
Já taky až se někdo ozve ![]()
ixule píše:Annnet píše:Jojo tam se to platí každou hodinu zvlášť.
To tvoje taky nevypadá špatně a mají tam toho hodně i pak s dětma a tak. Jinak jezdím taky autem, už bych to MHD asi nedávalaa to pondělní mám kousek, tak to zvládám zatím ještě pěšky.
a koukala jsem, že to mám 5 minut pěšky od práce
.. jinak jo, paní je super, já už tam byla po několikáté, sama má 3 děti, poslední cca 2 roky a na ty cvíčka s prckama se pak chystám taky
Tak to máš dobrý
Jinak mně to cvíčo přijde fajn.
Taky bych pak chtěla někam na cvičení i s prckem, ale to se všechno ještě uvidí ![]()
Příspěvek upraven 14.01.12 v 20:17
Petra3890 píše:
mě se mají ozvat do konce ledna.Tak sem zvědava,ale budu tam chodit sama,chtěla se jít na cvičeni,ale nevím kam.
koukni sem .. tady je pěkné cvičení .. http://www.tehulka.cz/cz/uvod/ .. a annet dávala taky pěkný odkaz ![]()
Annnet píše:ixule píše:Tak to máš dobrýAnnnet píše:Jojo tam se to platí každou hodinu zvlášť.
Příspěvek upraven 14.01.12 v 20:15a koukala jsem, že to mám 5 minut pěšky od práce
.. jinak jo, paní je super, já už tam byla po několikáté, sama má 3 děti, poslední cca 2 roky a na ty cvíčka s prckama se pak chystám taky
Jinak mně to cvíčo přijde fajn.
co se tam dělá? jak to probíhá? .. já měla kondičku docela dobrou a za těch 5 měsíců je úúúplně pryč
.. ale první 3 měsíce mi vadila i jen rychlá chůze a to se stejně cvičit nemá, no pak byly vánoce, tak předtím jsem se nikam nevykýblovala, teď už konečně jo ![]()