Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12213
12.1.12 11:01

Jojo asi to tvrdnuti, ale asi vetsi problem prave je, ze mi to trvalo hrozne dlouho.
No vychazky mam od 2 do 6,takze asi chodit budu..Jinak kdyby ses nekdy chtela stavit na navstevu tak se urco zastav :palec:

Jinak je aspon dobre, ze se ti to nejak nezhorsilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.1.12 11:13

To ti dala jen 4h?
Já myslela jestli to cvičení nějak nevadí aby se ti to třeba nezhoršovalo.
Klidně se můžeme někdy příští týden domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
12.1.12 11:18

no rekla mi klidovy rezim (tak i kvuli tomu ty kratky vychazky), ale myslim, ze by to nevadilo jednou tydne jeste uvidim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.1.12 11:25
Janicka 22 píše:
no rekla mi klidovy rezim (tak i kvuli tomu ty kratky vychazky), ale myslim, ze by to nevadilo jednou tydne jeste uvidim ;)
)

To já měla tenkrát při tom hematomu jenom ležet a dal mi rovnou 6h.
Tak uvidíš jak ti bude. A kdy jdeš na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
12.1.12 11:29

za tyden ve ctvrtek mam jen zavolat kdyz to bude ok. kdyz bych to bricho nejak dlouho zas citila tak prijit hned..no to bych se zblaznila mit jen 4h i pak pozdeji 8o ale neda se nic delat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.1.12 11:36

Mně těch 6 ještě nedávno i docela vyhovovalo. Vstávala jsem tak v půl 10, najedla se něco málo udělala a už bylo poledne a za chvíli začinaly vycházky. Jenom když jsem chtěla někam jéct, tak to je blbý.
A teď musím vstávat dřív, protože při cukrovce nemůžu nechat tělo hladovět tak dlouho. Takže bych už kolikrát v 11 někam vypadla, ale nemůžu.
Když to bude OK, ona ti je pak určitě prodlouží, teď asi chce abys fakt odpočívala a přešlo to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.1.12 12:33

Ahojte holky :mavam:

Anet kdy budes domlouvat dr. pro prcka?? ja vcera nasla doporuceni na jednu udajne dobrou dr. tady kousek od nas..tak jsem ji hned volala a rikala, ze mam stesti, ze na kveten jeste bere, na mesice predtim uz ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.1.12 12:36

Ahoj Jani, tak já jsem si doktorku domlouvala už někdy v 15.týdnu a řekla, že na dubem mě tedy ještě vezme, ale přišlo mi, že už jsem byla poslední. Mám jí hned za barákem a měla by být dobrá. V březnu se tam půjdu podívat, prohlédnout ordinaci a dá mi nějaké informace.
Kdyby jsi se divila, že ti pořád lezu na profil, tak já jsem jen zvědavá co nového přibylo v albu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.1.12 12:39

Tak to jo, ja nevedela ze uz ji mas..tak jsem te prave chtela informovat, ze ty lepsi pak uz neberou :-)
Jojo v pohode, ja to taky tak chapu :-D vzdycky koukam taky k tobe jestli pribylo neco noveho :palec: tu zavinovacku jsi objednavala novou nebo pouzitou?kolik jsi za ni dala? ja premyslim, jestli ji pooridit nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.1.12 13:02

Mně dával doktor kontakt na dětskou už v 10.týdnu, ale pak jsem hledala na internetu a ta doktorka co mi dal není moc dobrá a ještě jí mám daleko, tak jsem si našla jinou, zavolala jsem tam, jestli bere a kdy se mám kdyžtak registrovat a ona mi řekla, že hned, že na duben mě ještě vezme. Tak jsem jí jen poslala mailem údaje o sobě.
Ta zavinovačka je použitá. Byla za 180 + poštovné bylo myslím 60. Ale paní psala, že jí použila jen jednou na cestu z porodnice a opravdu tak vypadá, je úplně jako nová. Já jí vzala s tím, že kdybych jí nepoužila, tak jí zase prodám. Ale myslím, že se bude hodit, holky říkaly, že jí používaly i v létě, když bylo chladnějš nebo třeba pršelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.1.12 13:07

To ja jsem se registrovala jen po telefonu..a v pondeli si tam jdu pro razitko do tehu prukazky, abch mela jistotu ja, ze se na nas pak nevyprdne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.1.12 13:13

Ona po mně chtěla poslat kontakty, adresu, patro, jména na zvonkách a tak. Aby to měla kvůli první návštěvě po porodu. Před Vánoci jsem tam volala, že budu mít jinou pojišťovnu, tak si to poznamenala, tak předpokládám, že se mnou počítá. Pak už tam budu volat jen v tom březnu kvůli podrobnostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.1.12 13:16

to ja ji budu volat ted az po porodu a teda nejaky info dostanu jeste v pondeli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.1.12 13:29

Mně to psala předtím do mailu, že si mám zavolat v březnu a přišla bych si prohlédnout ordinaci a řekla by mi co a jak.
Teď mi napadá ty jsi se taky přihlašovala na ty předporodní kurzy viď? Neozvali už se tě? Už by docela mohli, doufám, že už to brzy začne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.1.12 13:33

ahojte .. můžu k Vám? jsem z Plzně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie