Snažilky Plzeňsko

• Fotoalbum (84)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12213
13.7.11 13:24

Snažilky Plzeňsko

Ahoj holky,

jste tu nějaká z Plzně či okolí a snažíte se o mimíska? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8086
13.7.11 13:30

Ahoj, já jsem z Plzně a teď se snažíme druhý měsíc. To je fajn, že je tu taky někdo z mého okolí. Příjde mi, že jsou tu převážne holky z Moravy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.7.11 13:35

Já jsem taky z přímo z Plně :wink: už máme s holkama skupinu,ale většina jich je taky z daleka :-(
Já teda vysadila prášky teprve nedávno :wink:
Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.7.11 13:39

Mně je 27 a tobě? Já vysadila teď v červnu po 10ti letech a první MS přišla už po 25ti dnech, teď před pár dny skončila a začínáme druhý měsíc. Počítám, že budu mít teď asi trochu rozhozený cyklus, ale lepší když MS přišla dřív než třeba po 40 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
13.7.11 13:48

Ahoj holky, sice nejsem snažilka,ale už těhulka :lol: Jsem z kousek od Plzně a jen jsem chtěla napsat,že já brala antikoncepci 13 let a po vysazení jsem otěhotněla hned 2 měsíc :lol: Takže vám moc držim palce,aby to vyšlo taky takhle brzo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.7.11 13:50

Loslinos

Teda to je paráda, moc gratuluju :-) Druhý měsíc, to bych ještě mohla stihnout :-) Máme v plánu za 10dní dovču, tak třeba se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.7.11 13:52

Mě je 20 :oops:
Loslinos přeju bezproblémové těhu :wink: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
13.7.11 13:53
Annnet píše:
Teda to je paráda, moc gratuluju :-) Druhý měsíc, to bych ještě mohla stihnout :-) Máme v plánu za 10dní dovču, tak třeba se zadaří.

Budu moc držet palce,aby vám to vyšlo :-) myslím,že tělo po vysazení hormonů je tak nějak mimo,že to šlo tak rychle s tím jsem vůbec nepočítala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
13.7.11 13:53
Janicka 22 píše:
Loslinos přeju bezproblémové těhu :wink: :andel:

Děkuji :-) už to mám za pár :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.7.11 13:55

A co budete mít? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
13.7.11 13:55

Budeme mít holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.7.11 13:56
Janicka 22 píše:
Loslinos přeju bezproblémové těhu :wink: :andel:

Taky mám kolem sebe holky, co měli mimča takhle brzy. Je fakt, že já v té době neměla na mimčo ani pomyšlení :-) ale proč ne, když oba chcete, to je nejdůležitější :-). Určitě se ti brzy zadaří, když jsi takhle mladá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.7.11 13:58
Loslinos píše:

A kdy máš termín porodu? To už máš za sebou asi všechny testy viď, když už víte pohlaví :-) Alespoň si mě povzbudila, když si brala HA taky tak dlouho a zadařilo se brzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
13.7.11 14:01
Annnet píše:
Loslinos píše:
A kdy máš termín porodu? To už máš za sebou asi všechny testy viď, když už víte pohlaví :-) Alespoň si mě povzbudila, když si brala HA taky tak dlouho a zadařilo se brzy :-)

Termín porodu po poslední MS máme 31.8.2011 :lol: takže dnes jsem v 33 týdnu :-) A taky měla jsem ovulaci po MS hned 7 den a ne v půlce cyklu jak se všude píše :roll: i podle té ovulační kalkulačky jsem ji měla mít uplně v jiný datum :-P ,takže na to nespoléhej a tulte se doma co nejčastěji t :hug: :hug: :hug: o půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.7.11 14:02

No snad se zadaří brzo, ale je spousta holek, který mají problémy i ve 20..tak si říkam, proč já bych je mít neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová