Snažilky Plzeňsko

• Fotoalbum (84)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12213
2.8.11 15:45

A jak se daří tobě s prckem? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
2.8.11 15:47

Dobrý :-) zítra jdu na kontrolu a už mi budou dělat ozvy :srdce: ,tak to se těšim :-) a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.8.11 16:41

Ahoj holky, tak jsme se včera vrátili z dovolené z Rhodosu a dnes ráno jsem si udělala test (jsem 28DC) no a jsou tam 2 čárky :-) Jani a jak ty?
Loslinos - nevíš, kdy už je na ultrazvuku něco vidět? Nechci se objednávat zbytečně brzy, pokud teda nebudu mít nějaké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
2.8.11 16:46

Anet ja jeste nevim, ovu jsem mela 20DC a dnes jsem 31DC, ale test jsem jeste nezkousela :wink: nejak nemam odvahu to zkusit, priznaky nemam zadny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.8.11 16:50

Já taky nemám absolutně žádné příznaky, jen asi 3dny zpátky mi chvíli pobolívalo v podbříšku jako kdyby měla přijít MS, tak jsem se bála, že jí dostanu už na dovče no a zatím nic. Původně jsem chtěla vydržet alespoň do pátku, ale nějak mi to nedalo. Měla jsem tu 3 těhu testy, které jsem dostala zdarma k ovu testům, tak jsem to dnes ráno nevydržela a šla jsem to zkusit. Ale že tam budou // by mě ani ve snu nenapadlo. A jak dlouhé máš cykly? To už by taky mohlo být něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
2.8.11 16:55

No me pobolivalo taky asi pred 2 dny jako kdyby mela prijit MS ale zatim tu taky neni. Ja nevim jak mam dloue cykly protoze tohle je muj od vysazeni :mrgreen:
Chci taky vydrzet do patku,, rada bych to zkusila treba uz zitra, ale zaroven mam strach ze tam nic nebude. Ani prsa mi nejak neboli nic.. :think:

Jinak mooooooooc gratuluju :wink: co pritel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.8.11 17:09

My se ted snažili druhý měsíc. Brala jsem HA 10let, první cyklus po vysazení jsem měla jen 24dní. No a teď ten další jsem nakoupila ovu testy, začla měřit BT (ovu jsem měla 14DC) a dnes //. Já to zkoušela spíš jen tak ze zvědavosti. Měla jsem tu 1.MS po vysazení dost silnou, takže teď jsem pořád čekala, kdy přijde aby mě to nepřepadlo nějak nevhod. A jelikož příznaky žádné, tak jsem moc nepočítala, že by tam něco bylo, o to víc mě to překvapilo a potěšilo:)
Měla jsem v plánu to příteli říct až tak koncem týdne, ale dopoledne za mnou přišel s otázkou, kdy že to mám dostat (chtěl vědět jestli se ještě můžeme :hug: ). Tak mu říkám, že nevím, že nejspíš tak někdy za 9měsíců. Myslel si, že si dělam srandu a pořád se ptal. Tak jsem mu ukázala test a měl radost :-)
Tak držím palce aby ti to taky vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
2.8.11 20:54

Do patka nejdyl testnu, tak dam kdyztak vedet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.8.11 20:56

Tak držím palce ať to vyjde, já bych to určitě do pátku nevydržela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
2.8.11 21:09

Ja kdybych nemela strach, ze test bude prazdnej, tak bych taky testovala hned a zvlast kdyz mi to takhle nekdo pise, ze by to nevydrzel, uvidime zitra rano, treba uz se neudrzim a testnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.8.11 21:15

Vždyky si můžeš říct, že bylo na test třeba ještě brzy :-) někomu se // objeví až dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
2.8.11 21:20
Annnet píše:
Ahoj holky, tak jsme se včera vrátili z dovolené z Rhodosu a dnes ráno jsem si udělala test (jsem 28DC) no a jsou tam 2 čárky :-) Jani a jak ty?
Loslinos - nevíš, kdy už je na ultrazvuku něco vidět? Nechci se objednávat zbytečně brzy, pokud teda nebudu mít nějaké problémy.

Gratuluji :dance: já byla na gyndě v 6tt a byl tam vidět už váček :lol: a za další 2 týdny i strdíčko :srdce: Těhu příznaky jsem neměla a nemám vůbec žádné a to jsem už ve 36tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.8.11 21:25
Loslinos píše:
Annnet píše:

Tedy tak to máš skvělé těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
3.8.11 07:44

Tak hlásím, že mě dorazila MS :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
3.8.11 07:48

Teda to mě mrzí, určitě to vyjde příště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová