Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý
zítra jdu na kontrolu a už mi budou dělat ozvy
,tak to se těšim
a co ty?
Ahoj holky, tak jsme se včera vrátili z dovolené z Rhodosu a dnes ráno jsem si udělala test (jsem 28DC) no a jsou tam 2 čárky
Jani a jak ty?
Loslinos - nevíš, kdy už je na ultrazvuku něco vidět? Nechci se objednávat zbytečně brzy, pokud teda nebudu mít nějaké problémy.
Anet ja jeste nevim, ovu jsem mela 20DC a dnes jsem 31DC, ale test jsem jeste nezkousela
nejak nemam odvahu to zkusit, priznaky nemam zadny ![]()
Já taky nemám absolutně žádné příznaky, jen asi 3dny zpátky mi chvíli pobolívalo v podbříšku jako kdyby měla přijít MS, tak jsem se bála, že jí dostanu už na dovče no a zatím nic. Původně jsem chtěla vydržet alespoň do pátku, ale nějak mi to nedalo. Měla jsem tu 3 těhu testy, které jsem dostala zdarma k ovu testům, tak jsem to dnes ráno nevydržela a šla jsem to zkusit. Ale že tam budou // by mě ani ve snu nenapadlo. A jak dlouhé máš cykly? To už by taky mohlo být něco vidět.
No me pobolivalo taky asi pred 2 dny jako kdyby mela prijit MS ale zatim tu taky neni. Ja nevim jak mam dloue cykly protoze tohle je muj od vysazeni ![]()
Chci taky vydrzet do patku,, rada bych to zkusila treba uz zitra, ale zaroven mam strach ze tam nic nebude. Ani prsa mi nejak neboli nic.. ![]()
Jinak mooooooooc gratuluju
co pritel?
My se ted snažili druhý měsíc. Brala jsem HA 10let, první cyklus po vysazení jsem měla jen 24dní. No a teď ten další jsem nakoupila ovu testy, začla měřit BT (ovu jsem měla 14DC) a dnes //. Já to zkoušela spíš jen tak ze zvědavosti. Měla jsem tu 1.MS po vysazení dost silnou, takže teď jsem pořád čekala, kdy přijde aby mě to nepřepadlo nějak nevhod. A jelikož příznaky žádné, tak jsem moc nepočítala, že by tam něco bylo, o to víc mě to překvapilo a potěšilo:)
Měla jsem v plánu to příteli říct až tak koncem týdne, ale dopoledne za mnou přišel s otázkou, kdy že to mám dostat (chtěl vědět jestli se ještě můžeme
). Tak mu říkám, že nevím, že nejspíš tak někdy za 9měsíců. Myslel si, že si dělam srandu a pořád se ptal. Tak jsem mu ukázala test a měl radost ![]()
Tak držím palce aby ti to taky vyšlo ![]()
Tak držím palce ať to vyjde, já bych to určitě do pátku nevydržela ![]()
Ja kdybych nemela strach, ze test bude prazdnej, tak bych taky testovala hned a zvlast kdyz mi to takhle nekdo pise, ze by to nevydrzel, uvidime zitra rano, treba uz se neudrzim a testnu ![]()
Vždyky si můžeš říct, že bylo na test třeba ještě brzy
někomu se // objeví až dýl
Annnet píše:
Ahoj holky, tak jsme se včera vrátili z dovolené z Rhodosu a dnes ráno jsem si udělala test (jsem 28DC) no a jsou tam 2 čárkyJani a jak ty?
Loslinos - nevíš, kdy už je na ultrazvuku něco vidět? Nechci se objednávat zbytečně brzy, pokud teda nebudu mít nějaké problémy.
Gratuluji
já byla na gyndě v 6tt a byl tam vidět už váček
a za další 2 týdny i strdíčko
Těhu příznaky jsem neměla a nemám vůbec žádné a to jsem už ve 36tt ![]()
Loslinos píše:Annnet píše:
Ahoj holky, tak jsme se včera vrátili z dovolené z Rhodosu a dnes ráno jsem si udělala test (jsem 28DC) no a jsou tam 2 čárkyJani a jak ty?
Loslinos - nevíš, kdy už je na ultrazvuku něco vidět? Nechci se objednávat zbytečně brzy, pokud teda nebudu mít nějaké problémy.Tedy tak to máš skvělé těhotenství