Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Annnet píše:Loslinos píše:Jé tak to si dává načas, tak to už možná zítra budeš maminaJanicka 22 píše:Ahoj dnes jsem byla na kontrole a ve 12h. mam nástup do porodnice
Ahojte holky,tak jak se vám daří?
Loslinos už jsi maminka?a zítra začnou vyvolávat
Pak dám vědět
Mějte se a dávejte na sebe pozor
![]()
![]()
Tak držím palce, ať je to rychlé a bezbolestné.
Jani, taky jsem šla dýl aby už bylo i srdíčko.
To si dává,ale už tam dlouho nebude
Děkuji za podporu ![]()
Tak to budu doufat, že my už ho taky budeme mít, protože to už bych měla být podle MS 7tt+1 ![]()
Chodím sem: http://www.gynekolog.cz/born/
Měl by být asi docela dobrý, dobré vybavení a tak. Má i certifikát na ten screening v 1.trimestru. Je to na Lochotíně. A kam chodíš ty?
Já doufám, já jsem k ní šla, protože jsem slyšela taky samou chválu. ordinaci má moderně vybavenou, ale nikdy jsem u ní nebyla na víc než na preventivce
Já byla u dr. taky vždycky jen na preventivce, akorát teď prvně na tom potvrzení těhotenství. Ale to jen udělal ultrazvuk, ukázal srdíčko a pak už jsme si jen povídali. A potom tu těhotenskou poradnu má myslím jeho manželka nebo alespoň ty důležitá vyšetření, ona se na to specializuje, tak jsem zvědavá.
To tady u tý Fakonový je poradna asi přímo tam ![]()
A dostala jsi už obrázek??
Tady je taky poradna přímo tam, má všechno potřebné vybavení, nikam jinam se nemusí. I 4D ultrazvuk. Akorát on má tu ordinaci s manželkou. A na tu poradnu ordinuje asi ona, ale nevím to jistě. Ona tam je jen 1den v týdnu a jinak dělá ve fakultce na Lochotíně. Fotku dává automaticky na každé kontrole, takže mám, akorát tam toho moc vidět není, jen flek
Příště už to snad bude lepší, to už budu 10+0.
Tak to máš dobrý, že to máš takhle vše při jednom, to já nevím co vše má ta moje ![]()
Já si přeju, abych obrázek taky už dostala
chci ho nechat zarámovat babičce ![]()
Pokud ti ho nedá sama, tak si o něj řekni, to určitě nebude problém. Jen vím, že někde se za to platí, tak 50-100Kč. Já to tedy měla zadarmo. Je pravda, že jsem z té kontroly byla tak vyplesklá, že kdyby mi ho nedal, tak si asi ani nevzpomenu o něj říct. Navíc on se k tomu stavěl tak, že to nevidí moc dobře, že je velké riziko potratu a tak. Takže jsem už dost zvědavá na příští kontrolu, co vlastně bude ![]()
Tak jsem doma, já mám takovou radost. Všechno je dobré, odpovídáme 10+3. Po hematomu už jen nepatrné zbytky, tak budu brát ještě utrogestan a budu doma. Ale už nemusím ležet. A za 14dní jdu na ten NT screening a pak ještě na někam genetiku, protože mamina má vrozenou srdeční vadu.
A tobě držím palce, koukám, že už jdeš zítra ![]()