Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1469
7.9.11 10:58
Annnet píše:
Loslinos píše:
Janicka 22 píše:
Ahojte holky,tak jak se vám daří?
Loslinos už jsi maminka? :wink:
Ahoj dnes jsem byla na kontrole a ve 12h. mam nástup do porodnice :-) a zítra začnou vyvolávat :-) Pak dám vědět :-) Mějte se a dávejte na sebe pozor :kytka: :kytka: :kytka:
Jé tak to si dává načas, tak to už možná zítra budeš mamina :palec: Tak držím palce, ať je to rychlé a bezbolestné.
Jani, taky jsem šla dýl aby už bylo i srdíčko.

To si dává,ale už tam dlouho nebude :-) Děkuji za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.9.11 11:01

Tak to budu doufat, že my už ho taky budeme mít, protože to už bych měla být podle MS 7tt+1 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.9.11 11:04

Anet můžu se zeptat k jakýmu dr. v Plzni chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.9.11 12:13

Chodím sem: http://www.gynekolog.cz/born/
Měl by být asi docela dobrý, dobré vybavení a tak. Má i certifikát na ten screening v 1.trimestru. Je to na Lochotíně. A kam chodíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.9.11 12:38

K Fakanový u zimáku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.9.11 13:14

To jméno už jsem někde slyšela, to to bude asi taky dobrá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.9.11 13:16

Já doufám, já jsem k ní šla, protože jsem slyšela taky samou chválu. ordinaci má moderně vybavenou, ale nikdy jsem u ní nebyla na víc než na preventivce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.9.11 13:19

Já byla u dr. taky vždycky jen na preventivce, akorát teď prvně na tom potvrzení těhotenství. Ale to jen udělal ultrazvuk, ukázal srdíčko a pak už jsme si jen povídali. A potom tu těhotenskou poradnu má myslím jeho manželka nebo alespoň ty důležitá vyšetření, ona se na to specializuje, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.9.11 13:20

To tady u tý Fakonový je poradna asi přímo tam :wink:

A dostala jsi už obrázek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.9.11 13:25

Tady je taky poradna přímo tam, má všechno potřebné vybavení, nikam jinam se nemusí. I 4D ultrazvuk. Akorát on má tu ordinaci s manželkou. A na tu poradnu ordinuje asi ona, ale nevím to jistě. Ona tam je jen 1den v týdnu a jinak dělá ve fakultce na Lochotíně. Fotku dává automaticky na každé kontrole, takže mám, akorát tam toho moc vidět není, jen flek :-) Příště už to snad bude lepší, to už budu 10+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.9.11 13:26

Tak to máš dobrý, že to máš takhle vše při jednom, to já nevím co vše má ta moje :wink:

Já si přeju, abych obrázek taky už dostala :wink: chci ho nechat zarámovat babičce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.9.11 13:29

Pokud ti ho nedá sama, tak si o něj řekni, to určitě nebude problém. Jen vím, že někde se za to platí, tak 50-100Kč. Já to tedy měla zadarmo. Je pravda, že jsem z té kontroly byla tak vyplesklá, že kdyby mi ho nedal, tak si asi ani nevzpomenu o něj říct. Navíc on se k tomu stavěl tak, že to nevidí moc dobře, že je velké riziko potratu a tak. Takže jsem už dost zvědavá na příští kontrolu, co vlastně bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.9.11 13:32

Určo bude mrňousek silnej a udrží se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
14.9.11 08:37

Ahoj Anet, tak jaký máš info od Dr. :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.9.11 10:09

Tak jsem doma, já mám takovou radost. Všechno je dobré, odpovídáme 10+3. Po hematomu už jen nepatrné zbytky, tak budu brát ještě utrogestan a budu doma. Ale už nemusím ležet. A za 14dní jdu na ten NT screening a pak ještě na někam genetiku, protože mamina má vrozenou srdeční vadu.
A tobě držím palce, koukám, že už jdeš zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová