Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,já měla podle pověr předpoklady na kluka a máme Kristýnku
,takže tomu nevěřte a ve 20tt vám to Mudr. řekne ![]()
Loslinos píše:
Holky,já měla podle pověr předpoklady na kluka a máme Kristýnku,takže tomu nevěřte a ve 20tt vám to Mudr. řekne
No to si ještě počkáme ![]()
Ahojky Anet ![]()
Kontrola dobry
mimisek nam vyrostl presne o ten tyden jak mel.. ma malinko pres 1 cm, tak uz je to poradnej kousek
Podle utz jsme 6tt+6
Na dalsi kontrolu jdu 3.10., to je v den odletu
prej se dr. jeste na me podiva jestli chci a to vite, ze chci
a pak pro prukazku si pujdu 12.10. a na odbery..
Fotecku dneska nemam
reknu si o ni zase az tam pujdu pro tu prukazku ![]()
Ahojky, tak už jsem doma. UTZ v pořádku ale porovnává se to ještě s krví, takže celkové výsledky budu vědět až ve středu. A 11.října půjdu ještě na genetiku, protože máme v rodině srdeční vadu. A další kontrola až za měsíc, to bude dlouhé…
Ty už se pomalu balíš na dovču co ![]()
Tak to je dobře, že to zatím vypadá všechno o.k.
![]()
Já jdu na kontrolu v pondělí, tak se jí musím taky už zeptat na ten screening ![]()
Ještě nebalíme, nějak nemáme čas
ale zítra už se do toho musím pustit ![]()
Ahoj, psala jsem, že výsledky budou až ve středu. Ona ten screening dělá manželka mého doktora, přímo se na tom specializuje a ordinuje jenom ve středu, takže proto. Ještě si počkám, ale o víkendu už to půjdem říct přítelovo rodičům. Potřebujem vědět info o jeho rodině na tu genetiku, on toho sám moc neví.
Annnet píše:
Ahoj, psala jsem, že výsledky budou až ve středu. Ona ten screening dělá manželka mého doktora, přímo se na tom specializuje a ordinuje jenom ve středu, takže proto. Ještě si počkám, ale o víkendu už to půjdem říct přítelovo rodičům. Potřebujem vědět info o jeho rodině na tu genetiku, on toho sám moc neví.
já myslela tuhle středu, nedošlo mi, že jste tam bylli teprve včera a to byl čtvrtek ![]()
Kdy jdeš ty na tu kontrolu? V pondělí? To už se pak asi nedostaneš na net viď?