Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12213
14.9.11 10:12

Týýýjo to je krása :potlesk: krásná fotečka. Blahopřeju :hug: a co nevolnosti máš??

Jojo jdu už zítra, v pondělí mi trochu zesvětlal test, tak jsem se bála, že miminko už tam není, ale dneska jsem zkusila testnout a čárka je zase krásně silná, ale trochu jsem po ránu špinila, z ničeho nic :-( tak jsem zvědavá co mi Dr. zítra řekně, ale myslím, že ještě :srdce: mít nebudeme, sice dnes začínám podle MS 7 týden, ale ovulaci jsem měla později tak si myslím, že miminko bude o týden menší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.9.11 10:18

Nevolnosti mám dost velké. Ze začátku to bylo jen večer a pak to postupně přešlo na celý den a i v noci, děsný už aby to přešlo.
Máme ve skupině spoustu holek co špiní, většinou to skoro nic neznamená. Třeba to může být taky hematom, ale jak je vidět, tak to taky nic neznamená. Všechny co jsme ho ve skupině měli, tak všem zmizel.
Tak budu moc držet palce a i kdyby ještě nebylo srdíčko, tak alespoň budeš vědět jestli je všechno, kde má být a tak :-)
Tak dej potom určitě vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
14.9.11 10:19

Určitě dám vědět, jdu teda až po 16 hodině, po práci..

Mě taky bývalo špatně jen chvílema přes den, ale dneska jsem se pořád budila i v noci jak mi bylo zle..ale teda ještě nezvracím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
14.9.11 15:41

Ahoj holky :mavam: tak už jsme s princeznou doma a je to super :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.9.11 15:43

Tak moc gratuluju :-) A jaký byl porod? Až budeš mít někdy chvilku tak můžeš přidat fotečku té vaší princezny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
14.9.11 15:43

Gratuluju :potlesk: užívej si maličký :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
14.9.11 15:45
Annnet píše:
Tak moc gratuluju :-) A jaký byl porod? Až budeš mít někdy chvilku tak můžeš přidat fotečku té vaší princezny :-)

vyvolání se nedařilo,neotvírala jsem se,ale kontrakce byli po 2 minutách a malá měla špatné ozvi,tak udělali císaře :-( ale celkem pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
14.9.11 15:47

Hlavně, že už jste spolu :srdce: malý přeju moc štěstíčka a zdravíčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.9.11 15:50

Tak hlavně, že jste obě v pořádku a ať se ti rychle hojí jizva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
14.9.11 15:54

moc vám ěkuji i já vám přeju at se daří a ve je v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
14.9.11 15:54

No já jdu zítra na kontrolu tak večer vás budu informovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
15.9.11 17:18

Tak jak dopadla kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
15.9.11 17:36

Ahoj holky,
tak jsem dorazila domu :dance: miminko uz ma malinkaty srdicko, dr. rikala, ze se muselo udelat ted za poslednich par dnu :srdce: podle utz jsem teprve 5tt+6 asi uz si to presne nepamatuju :-D bylo to tolik informaci na jednou ze vazne presne nevim, ale podle MS 6tt+1

Jdu tam znova pristi ctvrtek, podle toho jak se miminku bude darit se rozhodneme, jestli pojedu na dovolenou nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
15.9.11 17:42

Tak to je super, gratuluju. Dobrý, že jdeš zase za týden alespoň prďolu zase uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
15.9.11 17:58

Jo byla to krasa :hug: neverila jsem tomu, zze uz tam je srdicko :-)

Ted aby nam jen prckove krasne rostly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová