Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je super, gratuluju ![]()
U nás to vypadá spíš na holčičku, ale ta je vždycky víc nejistá, takže a hůř se pozná, takže to zatím může být obojí. Počkám si na velký UTZ, to už snad bude vidět líp ![]()
My jdeme na 3D+4D az ve 24.tt, takze 2.1.2012
ale za 3 tydny jdu k dr. do poradny tak se moooc tesim, az prcka zase uvidim ![]()
Můj doktor to dělá takhle spojené s tím velkým UTZ, taky bych radši zvlášť abych měla víc kontrol. Počítám, že budu mít teď tu další kontrolu poslední týdne v listopadu a pak určitě až v lednu, to bude doba.
Annnet píše:
Můj doktor to dělá takhle spojené s tím velkým UTZ, taky bych radši zvlášť abych měla víc kontrol. Počítám, že budu mít teď tu další kontrolu poslední týdne v listopadu a pak určitě až v lednu, to bude doba.
Mě právě v tom genetu řekli, že moje dr. si dělá ty velký utz sama a pak k nim, že mam přijít na to 3D..
a v kolikátým týdnu se dělá ten velký utz? ve 20.? nebo to nemusí být přesně? Protože já jdu teď 21.11. a teda doufám, že do Vánoc si mě ještě prohlídne
a pak hned 2.1. jdeme s přítelem na ten 3D/4D ![]()
Jak se vám jinak daří?? ![]()
Můj dr. má právě i ten 4D ve svojí ordinaci a holt to takhle spojují aby to odesjpalo ![]()
Na ten velký nevím přesně jak se chodí, ale myslím, že jsem někde četla, že rozmezí je 20-22tt. Každopádně je tam delší ta doba kdy se může. Tak to ještě do Vánoc asi stihneš ![]()
Jinak mě je občas pořád špatně, ale už je to lepší. Chtěla bych teď začít chodit na nějaké těhotenské cvičení nebo se za chvíli ani nehnu jak se pořád válím doma, jen se nějak nemůžu dokopat.
Co ty, jak se cítíš? A chodíš normálně do práce?
Já se cítím skvěle, únava asi tak nějak v rozmezí někdy jsem víc unavená někdy míň..
do práce pořád chodím, ale dělá mi problém sezení celej den ![]()
Kolik kg jsi přibrala? já 1,5 kg ![]()
Kdyby jsi nááhodou chtěla, tak se můžeme domluvit a chodit spolu na to cvičení ![]()
Dneska už jsem psala taky email na ten předporodní kurz ![]()
Já bych řekla, že mě teď únava hodně přešla. Těžko se to tedy posuzuje, když jsem doma a nemusím nic moc dělat. Ale celkově se cítím o dost živější, už se mi nechce být jenom doma a pořád bych někam chodila. Předtím jsem nebyla schopná dojít ani do pekárny, kterou mám sotva 5minut od baráku. Ale kdybych měla celý den sedět v práci, tak mě určitě budou pěkně bolet záda. Zatím jsem přibrala 2kg a to až někdy tak 2týdny zpátky, protože jsem začla o dost víc jíst, tak snad to teď nepoletí rychle nahoru, už tak je mi kus ![]()
A kde bydlíš nebo kam bys chtěla chodit? Já v pátek zjišťovala co tak je po Plzni a zas tak moc jsem toho nenašla. Já jsem z Lochotína a nejvíc by mi vyhovovalo jak je na Lochotíně bazén, tak tam je v pondělí od 17h těhotenské cvičení. Pak jsem ještě koukala studio J&A pod Belánkou (nebo jak se to tam jmenuje), tak tam mají nějaké cvičení ve čtvrtek od 15h (ale to jsi asi ještě v práci) a pak středa od 18h gravidjoga, ale to já bych už zas nestíhala ve vycházkách. Ještě někde jsem koukala, ale to už bylo taky moc pozdě.
Tak nevím, kdybys třeba věděla i o něčem jiném tak dej klidně vědět, ale musí to končit nejdýl v půl 7 abych to stihla včas domů. Zatím můžu jezdit i autem, tak mi nevadí, když by to bylo někde na konci Plzně, ale až začne mrznout tak se asi budu trochu bát ![]()
My bydlíme na Doubravce, ale nevadilo by mi kdybych jezdila na Lochotín
to pondělí 17h by mi taky vyhovovalo
![]()
No tak to by bylo fajn ![]()
Posílám ti odkaz stránek: http://www.bazenlochotin.zcu.cz/
a když si dáš rozvrh cvičení, tak je tam rozpis.
Tohle se jmenuje cvičení pro těhotné a je to za 60Kč, 17-18h, snad to bude dobré.
A nešla bys už třeba dneska? Nebo příště?
Klidně bych už dneska šla
místo oběda si dojedu domů pro tepláky a po práci vyrazím směr lochotín
nevím kde tam ten bazén je tak to budu chvíli hledat ![]()
No tak to by bylo super
Teď mi tak napadá, že musím kouknout jestli se vůbec do něčeho obleču. Už mám dost velké břicho a všechno mi tlačí. Doma nosím velká trika a volné tepláky, tak to neřeším ![]()
A jak tam pojedeš? Tramvají, busem? Mohla bych na tebe počkat třeba někde na zastávce a pak bysme šly spolu ![]()
Annnet píše:
No tak to by bylo superTeď mi tak napadá, že musím kouknout jestli se vůbec do něčeho obleču. Už mám dost velké břicho a všechno mi tlačí. Doma nosím velká trika a volné tepláky, tak to neřeším
A jak tam pojedeš? Tramvají, busem? Mohla bych na tebe počkat třeba někde na zastávce a pak bysme šly spolu
Mám tady auto, ale jela bych tou tramvaji kdybys na mě počkala, protože fakt netuším kde to je
řekla bys mi kde mam vystoupit ![]()
Já se zatím vejdu do všeho, ale ty jsi o 3 týdny napřed a v tom druhým trimestru to jde už rychleji ![]()
Ono se to hledá docela dobře. Tak jestli bys jela tramvají, tak je to tramvaj číslo 4 směr Košutka a je to zastávka Sokolovská. Počkala bych na té zastávce a tam už je to potom kousek.
Normální oblečení obleču, ale kalhoty mi tlačí na břicho a je mi to nepříjemné a když si vezmu nějaké normální tričko na tělo, tak to břicho vypadá jak alespoň v 6.měsíci
Ráno to docela jde, ale odpoledne mi fakt hodně vyleze, hlavně když se pořádně najím.
Dobře tak jsme domluvené
budu se těšit ![]()
Příspěvek upraven 31.10.11 v 11:37