Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
31.10.11 11:30

Já teď zkoušela něco na cvičení a už mi asi narostl i zadek, nejvyšší čas začít cvičit :-)

Příspěvek upraven 31.10.11 v 11:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
31.10.11 11:36

Můžeš mazat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
31.10.11 11:39

Jinak domluvíme se na tech 16:45 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
31.10.11 11:52

Tak jo v 16:45 na zastávce Sokolovská a snad se nějak poznáme :-) Budu se těšit, jsem ráda, že jdeš se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
31.10.11 12:40

Určo se poznáme :-D já budu mít světlý džíny a černou bundu pod zadek :wink: blon melír :-P

taky jsem ráda, že jdeme spolu, nemám v okolí žádnou těhulku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
31.10.11 12:54

Já právě taky o nikom nevím. Škoda, že se k nám do diskuse nepřidalo víc holek. Možná bychom se měly přejmenovat na těhulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
31.10.11 14:03
Annnet píše:
Já právě taky o nikom nevím. Škoda, že se k nám do diskuse nepřidalo víc holek. Možná bychom se měly přejmenovat na těhulky :-)

no já i přemýšlela jestli si neuděláme uzavřenou skupinu :mrgreen: ale když jsme 2 tak to nemá asi cenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
31.10.11 14:22

To jo no ve 2 je to fakt blbý :mrgreen: Třeba se ještě někdy někdo přidá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
2.11.11 12:46

Ahoj Anet :wink:
tak jak jsi dopadla u zubaře? :wink:
Já jsem si teď volala na výsledky na screening a vše je v pořádku :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
2.11.11 12:49
Annnet píše:
Já právě taky o nikom nevím. Škoda, že se k nám do diskuse nepřidalo víc holek. Možná bychom se měly přejmenovat na těhulky :-)

Ahoj holky, zatím jsem se teda neprokousala celou diskuzí, ale hlásím se k vám :-) Jsem z Plzně, desátý týden těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
2.11.11 12:51
Susaan píše:
Annnet píše:
Ahoj holky, zatím jsem se teda neprokousala celou diskuzí, ale hlásím se k vám :-) Jsem z Plzně, desátý týden těhotenství :-)

Ahoooj :mavam:
vítám tě mezi námi a blahopřeju :potlesk: Řekla bych, že dočítat nemusíš píšem si o běžných věcech :wink:
Já jsem Jana, je mi 20, jsme 14. týden a už za sebou máme screening, vypadá to na chlapečka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
2.11.11 13:03

Já jsem Zuzka, 28 let :-) Mne čeká screening za tři týdny, tak se moc těším - doufám, že bude vše ok a že se taky dozvíme co čekáme…i když tak nějak vnitřně tuším od začátku kluka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
2.11.11 13:06
Susaan píše:
Já jsem Zuzka, 28 let :-) Mne čeká screening za tři týdny, tak se moc těším - doufám, že bude vše ok a že se taky dozvíme co čekáme…i když tak nějak vnitřně tuším od začátku kluka…

já ho taky tušila :wink: :mrgreen: řekli nám to na 70% :wink: přikládám foto :mrgreen: a jdeš do genetu?

V jaký části Plzně bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
2.11.11 13:10

Krásná fotečka, už abych jí měla taky takovu…bydlíme na Slovanech..Jsem od prvního dne na neschopence, takže paráda, až na ty nevolnosti (které už díkybohu ustupují) si to skvěle užívám…Kde bydlíš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.11.11 13:13

Jé ahoj holky, to jsem ráda, že máme novou členku a dokonce už těhulku :palec:
Já jsem Aneta, 27let a 17.týden :-)
Zubařka mě pochválila, prej na to že jsem těhotná mám moc pěkný dásně a kaz žádný, to jsem fakt ráda. Já to poslední dobou dost flákala jak mi bylo špatně.
Jani gratuluju k dobrému výsledku :-)
Nevím jestli jsem někdy říkala, že pracuju u taťky, tak mi teď volal jestli bych nemohla příští týden na odpoledne v těch vycházkách do práce, jedna kolegyně jede na dovču. Takže příští týden mám o zábavu postaráno, ale rovnou jsem mu nahlásila, že v pondělí tam budu jenom chvíli abych stihla cvíčo, tam chci určitě jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová