Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já teď zkoušela něco na cvičení a už mi asi narostl i zadek, nejvyšší čas začít cvičit ![]()
Příspěvek upraven 31.10.11 v 11:51
Tak jo v 16:45 na zastávce Sokolovská a snad se nějak poznáme
Budu se těšit, jsem ráda, že jdeš se mnou.
Určo se poznáme
já budu mít světlý džíny a černou bundu pod zadek
blon melír ![]()
taky jsem ráda, že jdeme spolu, nemám v okolí žádnou těhulku ![]()
Já právě taky o nikom nevím. Škoda, že se k nám do diskuse nepřidalo víc holek. Možná bychom se měly přejmenovat na těhulky ![]()
Annnet píše:
Já právě taky o nikom nevím. Škoda, že se k nám do diskuse nepřidalo víc holek. Možná bychom se měly přejmenovat na těhulky
no já i přemýšlela jestli si neuděláme uzavřenou skupinu
ale když jsme 2 tak to nemá asi cenu ![]()
To jo no ve 2 je to fakt blbý
Třeba se ještě někdy někdo přidá ![]()
Ahoj Anet ![]()
tak jak jsi dopadla u zubaře? ![]()
Já jsem si teď volala na výsledky na screening a vše je v pořádku
![]()
Annnet píše:
Já právě taky o nikom nevím. Škoda, že se k nám do diskuse nepřidalo víc holek. Možná bychom se měly přejmenovat na těhulky
Ahoj holky, zatím jsem se teda neprokousala celou diskuzí, ale hlásím se k vám
Jsem z Plzně, desátý týden těhotenství ![]()
Susaan píše:Annnet píše:Ahoj holky, zatím jsem se teda neprokousala celou diskuzí, ale hlásím se k vám
Já právě taky o nikom nevím. Škoda, že se k nám do diskuse nepřidalo víc holek. Možná bychom se měly přejmenovat na těhulkyJsem z Plzně, desátý týden těhotenství
Ahoooj ![]()
vítám tě mezi námi a blahopřeju
Řekla bych, že dočítat nemusíš píšem si o běžných věcech ![]()
Já jsem Jana, je mi 20, jsme 14. týden a už za sebou máme screening, vypadá to na chlapečka ![]()
Já jsem Zuzka, 28 let
Mne čeká screening za tři týdny, tak se moc těším - doufám, že bude vše ok a že se taky dozvíme co čekáme…i když tak nějak vnitřně tuším od začátku kluka…
Susaan píše:
Já jsem Zuzka, 28 letMne čeká screening za tři týdny, tak se moc těším - doufám, že bude vše ok a že se taky dozvíme co čekáme…i když tak nějak vnitřně tuším od začátku kluka…
já ho taky tušila
řekli nám to na 70%
přikládám foto
a jdeš do genetu?
V jaký části Plzně bydlíš?
Krásná fotečka, už abych jí měla taky takovu…bydlíme na Slovanech..Jsem od prvního dne na neschopence, takže paráda, až na ty nevolnosti (které už díkybohu ustupují) si to skvěle užívám…Kde bydlíš Ty?
Jé ahoj holky, to jsem ráda, že máme novou členku a dokonce už těhulku ![]()
Já jsem Aneta, 27let a 17.týden ![]()
Zubařka mě pochválila, prej na to že jsem těhotná mám moc pěkný dásně a kaz žádný, to jsem fakt ráda. Já to poslední dobou dost flákala jak mi bylo špatně.
Jani gratuluju k dobrému výsledku ![]()
Nevím jestli jsem někdy říkala, že pracuju u taťky, tak mi teď volal jestli bych nemohla příští týden na odpoledne v těch vycházkách do práce, jedna kolegyně jede na dovču. Takže příští týden mám o zábavu postaráno, ale rovnou jsem mu nahlásila, že v pondělí tam budu jenom chvíli abych stihla cvíčo, tam chci určitě jít