Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12213
7.11.11 09:10

Ahojte holky :wink: ,

Annet já dnes nedorazím na cvíčo, od minulého týdne jsem nachcípaná a je to horší a horší, tak po práci zalehnu :-( uvidíme se příští týden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.11.11 10:13

Ahojky, tak se hlavně brzy uzdrav. Já se snad přemluvím abych šla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.11.11 19:09

Jani to bylo dobrý s tou diskusí o nábytku, chtěla jsem kouknout co to je a zrovna ty :-) Ty jsi ten nábytek viděla někde ve skutečnosti? Já už obešla snad celou Plzeň a nikde jsem to neviděla. Asi se budem muset vypravit do Prahy nebo nevíš kde to mají?
Jinak cvíčo dneska fajn, akorát všichni co byly minule prvně tak dneska nebyly, takže jsem tam byla nejmíň těhotná. A bylo tam několik ženských už s hodně velkýma břichama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.11.11 19:40
Annnet píše:
Jani to bylo dobrý s tou diskusí o nábytku, chtěla jsem kouknout co to je a zrovna ty :-) Ty jsi ten nábytek viděla někde ve skutečnosti? Já už obešla snad celou Plzeň a nikde jsem to neviděla. Asi se budem muset vypravit do Prahy nebo nevíš kde to mají?
Jinak cvíčo dneska fajn, akorát všichni co byly minule prvně tak dneska nebyly, takže jsem tam byla nejmíň těhotná. A bylo tam několik ženských už s hodně velkýma břichama.

taky jsem se divila, kdo mi to komentuje :-D nene bohuzel ten nabytek jsem nikde nevidela, ale objednala jsem to, kdyz se nebude libit tak to poslu zpet :-) jedna holcina od nas ze skupiny ma jen postylku a psala dneska, ze je krasna, tak uvidime :wink: az to prijde tak to cely slozime abysme vedeli jestli je vse o.k. tak ti dam pak vedet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.11.11 19:41

Jinak priste urco na cvico pujdu :-) takze budu zas s tim nejmensim brichem ja :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.11.11 20:07

U nás ve skupině taky jedna holčina kupovala postýlku a ségra jedný jí má taky. Stejně bych se na to radši napřed někde podívala, jestli je to stabilní atd. Možná někdy vyrazíme do Prahy. Stejně bych to objednávala až po Vánocích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.11.11 20:09
Annnet píše:
U nás ve skupině taky jedna holčina kupovala postýlku a ségra jedný jí má taky. Stejně bych se na to radši napřed někde podívala, jestli je to stabilní atd. Možná někdy vyrazíme do Prahy. Stejně bych to objednávala až po Vánocích.

My jsme byli vcera v babyparku v Praze a od znacky pumpolina nebo jak to je, je taky takova podobna komoda a postylka, taky tam jsou takhle ty zviratka, ale hrozne to smrdelo lakem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.11.11 20:16

Alespoň mě pak poinformuješ až to doma složíte jak to vypadá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.11.11 20:52
Annnet píše:
Alespoň mě pak poinformuješ až to doma složíte jak to vypadá :-)

Kdyby jsme to skladali u nas tak bych ti klidne dala vedet at se prijdes podivat, ale nechala jsem to poslat k nasim (ti nebydli v Plzni),takze to budem skladat tam a pak to tam zas slozime a nechame do brezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.11.11 21:10

To nevadí alespoň mi řekneš tvůj názor jaký to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.11.11 21:14

No ted se modlim, aby to prislo, protoze tam maji napsano do vyprodani zasob. tak doufam, ze na nas jeste zbyde :-D
urco dam pak vedet :wink:
Kupujes uz nejaky malickosti, jako oblecky, ze se obcas neudrzis? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.11.11 09:38

To by určitě napsali, kdyby už to neměli.
Minulý týden jsem objednala nějaké dupajdy a overálky na aukru a teď řeším z mimibazaru autosedačku. Je to na ten kočár co budem kupovat, nejnovější typ a ještě rok v záruce a za dobrou cenu, tak jí asi vezmu. A jinak asi dál nic kupovat nebudu, jenom kdyby bylo něco hodně výhodného nebo se mi to hodně líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
9.11.11 12:14

Ahoj holky, tady další Plzeňanda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
9.11.11 12:35

To je fajn, že jsi se přidala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
9.11.11 12:42

Koukám, že je to tady Lochotín a pak Doubravka. Tak já pro změnu jsem z Lochotína, ale už rok bydlím v Červenym Hrádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová