Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky
,
Annet já dnes nedorazím na cvíčo, od minulého týdne jsem nachcípaná a je to horší a horší, tak po práci zalehnu
uvidíme se příští týden ![]()
Ahojky, tak se hlavně brzy uzdrav. Já se snad přemluvím abych šla ![]()
Jani to bylo dobrý s tou diskusí o nábytku, chtěla jsem kouknout co to je a zrovna ty
Ty jsi ten nábytek viděla někde ve skutečnosti? Já už obešla snad celou Plzeň a nikde jsem to neviděla. Asi se budem muset vypravit do Prahy nebo nevíš kde to mají?
Jinak cvíčo dneska fajn, akorát všichni co byly minule prvně tak dneska nebyly, takže jsem tam byla nejmíň těhotná. A bylo tam několik ženských už s hodně velkýma břichama.
Annnet píše:
Jani to bylo dobrý s tou diskusí o nábytku, chtěla jsem kouknout co to je a zrovna tyTy jsi ten nábytek viděla někde ve skutečnosti? Já už obešla snad celou Plzeň a nikde jsem to neviděla. Asi se budem muset vypravit do Prahy nebo nevíš kde to mají?
Jinak cvíčo dneska fajn, akorát všichni co byly minule prvně tak dneska nebyly, takže jsem tam byla nejmíň těhotná. A bylo tam několik ženských už s hodně velkýma břichama.
taky jsem se divila, kdo mi to komentuje
nene bohuzel ten nabytek jsem nikde nevidela, ale objednala jsem to, kdyz se nebude libit tak to poslu zpet
jedna holcina od nas ze skupiny ma jen postylku a psala dneska, ze je krasna, tak uvidime
az to prijde tak to cely slozime abysme vedeli jestli je vse o.k. tak ti dam pak vedet ![]()
Jinak priste urco na cvico pujdu
takze budu zas s tim nejmensim brichem ja ![]()
U nás ve skupině taky jedna holčina kupovala postýlku a ségra jedný jí má taky. Stejně bych se na to radši napřed někde podívala, jestli je to stabilní atd. Možná někdy vyrazíme do Prahy. Stejně bych to objednávala až po Vánocích.
Annnet píše:
U nás ve skupině taky jedna holčina kupovala postýlku a ségra jedný jí má taky. Stejně bych se na to radši napřed někde podívala, jestli je to stabilní atd. Možná někdy vyrazíme do Prahy. Stejně bych to objednávala až po Vánocích.
My jsme byli vcera v babyparku v Praze a od znacky pumpolina nebo jak to je, je taky takova podobna komoda a postylka, taky tam jsou takhle ty zviratka, ale hrozne to smrdelo lakem ![]()
Alespoň mě pak poinformuješ až to doma složíte jak to vypadá ![]()
Annnet píše:
Alespoň mě pak poinformuješ až to doma složíte jak to vypadá
Kdyby jsme to skladali u nas tak bych ti klidne dala vedet at se prijdes podivat, ale nechala jsem to poslat k nasim (ti nebydli v Plzni),takze to budem skladat tam a pak to tam zas slozime a nechame do brezna.
No ted se modlim, aby to prislo, protoze tam maji napsano do vyprodani zasob. tak doufam, ze na nas jeste zbyde ![]()
urco dam pak vedet ![]()
Kupujes uz nejaky malickosti, jako oblecky, ze se obcas neudrzis? ![]()
To by určitě napsali, kdyby už to neměli.
Minulý týden jsem objednala nějaké dupajdy a overálky na aukru a teď řeším z mimibazaru autosedačku. Je to na ten kočár co budem kupovat, nejnovější typ a ještě rok v záruce a za dobrou cenu, tak jí asi vezmu. A jinak asi dál nic kupovat nebudu, jenom kdyby bylo něco hodně výhodného nebo se mi to hodně líbilo ![]()
Koukám, že je to tady Lochotín a pak Doubravka. Tak já pro změnu jsem z Lochotína, ale už rok bydlím v Červenym Hrádku ![]()