Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12213
20.11.11 19:04

Jinak Anet k tomu nabytku, my mame dvoupatrovy byt, loznici mame nahore a pokojicek pro prcka je dole..takze do pokojicku mame celou tu soupravu a do loznice jsem si objednala tu multifunkcni postylku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.11 19:05

jsem v 17tt a ty? Pohlaví miminka už víš nebo to bude překvápko?
Nábytek super. taky nad ním uvažuji, akorát nevím,jestli jít do žirafky nebo médi.
na zítřejší kontrolu taky budu držet palečky, aby bylo vše v pohodě.
teda, vy už toho máte. Já teda ještě nemám ani ťuk. Bojím se něco pořídit, abych to náhodou nezakřikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
20.11.11 19:10

Dekuju moc holky, budu vas informovat okolo 11 :wink: ..

Ja jsem dnes presne 16tt+0 takze zaciname taky 17.tt, pohlavi jeste na 100% nevime, ale na screeningu nam rekli na 70% chlapecka, takze cekam, ze mi ho dr. zitra potvrdi :-D a jestli to bude kluk tak to bude peknej boj o jmena. vubec se nemuzume na nicem schodnout :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.11.11 19:13

Ta postýlka je fakt úžasná :palec: Tak to máte prostoru spoustu. Ty overálky jsou od velikosti 56 až asi do 80. Objednávala jsem to na aukru a vždycky jsem brala od jednoho člověka víc aukcí aby bylo jedno poštovné. JInak bych ty velké teď nepořizovala. Ještě mám doma asi 4 co jsem nefotila. Modré a růžové, paní mi je dala k tomu vlastně jen za poštovné, tak jsem to vzala.
V Tescu jsem taky koukala, že mají hezké věci.
Dášo a neviděla jsi ten nábytek někde vystavený v Plzni nebo okolí? Já na něj nikde nenarazila. Jinak taky jsem se bála nakupovat, ale ono se může stát cokoliv kdykoliv, tak to by člověk musel čekat až do porodu a i pak se může stejně něco stát.Já začala pořizovat alespoň nějaké drobnosti a větši věci objednáme až tak v únoru, stejně bysme to neměli kam dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.11 19:18

Neviděla. Koukám na něj jenom na netu. Koukala jsem na něj i na aukru, ale paní, která má prodejnu s dětským vybavením je až z Trutnova :-( takže fakt nevím, taky bych byla radši, kdybych si ho mohla „osahat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.11.11 19:19

Dáši ještě mi tak napadlo, když si z Košutky. Chodíme s Janinou v pondělí od 17h cvičit tady na bazén na Lochotíne na těhotenské cvičení, kdyby jsi se chtěla někdy přidat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
20.11.11 19:20

Ja jsem tu postylku jeste na zivo nevidela :-D dostanem ji od mych rodicu k vanocum a mamka mi ji nechtela ukazat..ikdyz mamka byla proti tak ted sama uznala, ze je fakt moc pekna, tak se na ni moc tesim :dance:

ja cekam s obleckama na to az nam reknou pohlavi :-D a pak taky neco zacnu, driv me to lakalo hodne abych neco koupila, ted to docela preslo :-D

Holky budete kupovat i hraci lehatko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.11.11 19:20
1981 píše:
Neviděla. Koukám na něj jenom na netu. Koukala jsem na něj i na aukru, ale paní, která má prodejnu s dětským vybavením je až z Trutnova :-( takže fakt nevím, taky bych byla radši, kdybych si ho mohla „osahat“

Tak přesně tam jsem na to taky koukala a asi to tam budu pak i objednávat, je to nejlevnější co jsem našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.11.11 19:24

O lehátku hodně přemýšlím, ale spíš to vidím, že bych ho kdyžtak kupovala až pak někdy v průběhu, budeme mít doma autosedačku, tak by to možná mohlo stačit. Právě se děsím kam ty všechny věci dáme. Máme ještě kočku a ta taky do všeho leze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
20.11.11 19:27

a to nemate moznost to treba nechat neco zatim u rodicu nez se mimco narodi? :-) ja po lehatkach hodne koukam, ale jeste jsem zadny nekoupila. bojim se ze pak pozdeji uvidim lepsi, ktery se mi pak bude libit vic :nevim:

jinak sedacku budem musset koupit od maxi cosi, mame od maxi cosi adaptery na kocar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.11.11 19:39

K našim se toho taky moc nevejde a určitě by nebyli moc nadšený, kdyby jim tam stál několik měsíců třeba nábytek. Já myslela spíš i potom. Třeba ta autosedačka se nám nevejde nikam do skříně, takže bude prostě volně v bytě, no a to samé by bylo i lehátko a pak třeba vanička a spoustu dalších věcí, tak radši co nebude nezbytné kupovat nechci.
Autosedačku jsme koupili k tomu kočárku Roan. Je použitá, ale ještě přes rok v záruce a vypadá jako nová. No a navíc byla za 1/4 ceny než nová, takže jsem neváhala. Teď jí máme doma a přendaváme jí sem a tam, kočka už z ní má týden pelíšek :-) Ale půjde k přítelovo rodičům, dají nám jí pod stromeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.11 19:40

na cvičení bych chodila ráda, ale jsem až do půl 6 v práci, tak to nestihnu.
jinak jsem teď koukala na http://www.detskyraj.cz/sestavy/. tam je mají všechny vedle sebe :-) a mají prodejnu i v Praze, což už docela jde, takže uvažuji, až budu mít v prosinci dovču, že bych se tam zajela podívat.
hrací deku kupovat nebudu, tu mi půjčí kamarádka, ale to lehátko si koupím. Přítel našel http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…, tak pořídíme nejspíš tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.11.11 19:50

Taky jsem na tyhle stránky v Praze koukala. My byli v Praze minulý víkend a byli jsme jen v Ikee a Malvíkovi. Jsem totiž na neschopence a mám vycházky 6h, takže toho v Praze moc nestíhám :-(
Kdybych chodila do práce tak to cvíčo taky nestíhám, teď to mám zase tak akorát abych byla do konce vycházek doma. To lehátko je pěkné, jak se to dá předělat na tu židličku. Kamarádka má od fisher price a malé se tam strašně líbí, tak jsem přemýšlela o tom, ale nechám to až se prcek narodí a pak se uvidí.
A hrací deku taky kupovat nebudu, chci jenom samotnou hrazdičku bez deky aby se dala přendavat a využívat i až se bude prcek otáčet a tak. Co mám kamarádky tak ty deky měly vždycky jen na chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
20.11.11 20:05

Anet tak to jo, nasi maji prave velkej barak, takze tam to strcime do sklepa/na pudu..jinak doma by nam taky ty krabice prekazeli..tam kde bude pokojicek mame ted jidelnu..

Daso presne z tehle stranek jsem ten nabytek objednavala :-) ale nekoukala jsem na to kde maji prodejny. coz jsem udelala chybu a mohli jsme se na to jet podivat..

Jinak to lehatko se mi taky moc libi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.11.11 12:14

Tak jak kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...