Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo na porodním super…od 6 od rána do 16:40 jsem byla na tom porodním pokoji, manžel tam byl semnou, PA byla skvělá, hrozně hodná a snažila se pomáhat…potom na pokoji taky fajn, sestřičky jak dětský, tak pro nás laktační byly super…snaží se rozkojit každou maminu…i když někdo na ně nadává, že nejsou lidský atd., tak já byla fakt spokojená…
klaaras píše:
Jo na porodním super…od 6 od rána do 16:40 jsem byla na tom porodním pokoji, manžel tam byl semnou, PA byla skvělá, hrozně hodná a snažila se pomáhat…potom na pokoji taky fajn, sestřičky jak dětský, tak pro nás laktační byly super…snaží se rozkojit každou maminu…i když někdo na ně nadává, že nejsou lidský atd., tak já byla fakt spokojená…
Tak to je super ![]()
Ahoj holky
Kristýnka měla hned velikost 56.( měla při narození 50cm a 3500g ),po pár dnech i 58.Ono taky dost záleží na střihu a kde nakupujete
A jestli budete muset dělat mimčům široké balení kvůli kyčlím tak určitě 56 a 58 velikost bude akorát
to balení doporučujou téměř všude.Malá ho měla do 6 týdnů pak byla kontrola na ortopedii a uděláno sono a dr.říkal,že už ho dávat nemusím,že to má malá v pořádku
Takže kvůli tomu ani dost oblečků neměla na sobě a teď už z toho vyrostla ![]()
Loslinos píše:
Ahoj holkyKristýnka měla hned velikost 56.( měla při narození 50cm a 3500g ),po pár dnech i 58.Ono taky dost záleží na střihu a kde nakupujete
A jestli budete muset dělat mimčům široké balení kvůli kyčlím tak určitě 56 a 58 velikost bude akorát
to balení doporučujou téměř všude.Malá ho měla do 6 týdnů pak byla kontrola na ortopedii a uděláno sono a dr.říkal,že už ho dávat nemusím,že to má malá v pořádku
Takže kvůli tomu ani dost oblečků neměla na sobě a teď už z toho vyrostla
je sice ještě brzy, ale já nevím jak se dělá široké balení
to se musí z látkovek a nebo to jde i u jednorázovek??
Malýmu byla 56 nějakou dobu velká, měl 2880 g a 48 cm…abdukční balení jsme vůbec nedělali, od začátku měl kyčle v pořádku
ale určitě je zbytečný toho kupovat moc…my jsme toho měli od všeho hodně, je pravda, že to unosil, ale je to zbytečný…
Jinak ohledně toho lehátka, my ho máme od narození a používám ho do teď…malej tam byl hrozně spokojenej, teď už ho tam dávám jen ráno a odpoledne na mlíko, k večeru na přesnídávku a večer na kaši…a vozim ho sebou na víkend k našim, abych ho měla v čem krmit…pro mě důležitá věc
máme fisher price…
Co já vím, tak z látkovejch…teď si nejsem jistá, ale sestry to v porodnici asi ukazovali a pak to určitě ukazujou na těch kyčlích, když vám řeknou, že to musíte dělat…
Janicka 22 píše:Loslinos píše:je sice ještě brzy, ale já nevím jak se dělá široké balení
Ahoj holkyKristýnka měla hned velikost 56.( měla při narození 50cm a 3500g ),po pár dnech i 58.Ono taky dost záleží na střihu a kde nakupujete
Takže kvůli tomu ani dost oblečků neměla na sobě a teď už z toho vyrostla
to se musí z látkovek a nebo to jde i u jednorázovek??
Dělá se to z látkovek
Kristýnka taky měla kyčle od narození v pořádku,ale dělá se to jako prevence
dávala jsem jí jen jednu,ale někdo musí dávat 2 až 3
Kamarádka ho taky nedávala a kyčle se malému zhoršili a teď když jsou mu 3 měsíce ho musí dávat a chodit na rehábky
uvidíš co ti potom řeknou v porodnici
,ale nám to prostě doporučili,tak jse to dělala ![]()
Já tedy doufám, že budem mít kyčličky v pořádku látkování se bojím ![]()
Janicka 22 píše:
Já tedy doufám, že budem mít kyčličky v pořádku látkování se bojím
Neboj není to nic hroznýho a je to pro správný vývoj kyčlí tvého miminka
a třeba ti v porodce řeknou,aby si to nedávala ![]()
Já co mám 2 kámošky co rodily letos v dubnu se kterýma se hodně stýkám, tak obě měly u prcků kyčle v pořádku, ale pár týdnů to taky dělaly jako prevenci. Každopádně obě měly nějaký systém, kdy se ta látková plena dávala jakoby nějak přes oblečení a dávaly to jen na noc. Docela se mi to líbilo, doktor jim ukázal nějakej úvaz jak to mají udělat. Obě rodily na Lochotíně
Holky konečně pátek
já se tak těším na víkend, udělám předvánoční úklid a už i nějakou výzdobu ![]()
Já mám teď víkendy pořád, takže pro mě žádná změna
Ale věřím, že pro vás pracující je to úleva po celém týdnu