Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Annnet píše:
Tak jsem doma, miminko v pořádkuPaní doktorka byla z našeho mimča úplně unešená, prej takhle krásně symetrické miminko už dlouho neviděla a taky už dlouho nedělala tak pěkné video
Akorát já teda nevím, prcek se celou dobu dloubal v nose a rozhazoval ručkama před obličejem, takže zas tak moc vidět nebylo. Ale UTZ trval 45min, byla jsem poslední před pauzou, takže nikam nespěchala. No a pohlaví je velká neznámá, za celou tu třičtvrtě hodinu nedal prcek nožky od sebe. Říkala, že to tipuje spíš na holčičku, ale nemáme to brát moc závazně. Škoda no, hlavně se teď nechci předčasně radovat, takže ten její tip nebudu brát moc v potaz.
kolik ti na to dvd natočila minut? já tam mam 6 minut. U mě ten ultrazvuk dělala v klidu, nespěchala a pak se tam přiřítil Born a hned to utla, že to už stačí a bylo po natáčení ![]()
Já mám netbook a nejdou mi tam CD a přítelovo PC mi to nechce nějak rozchodit, tak na to kouknem večer až přijde. Natáčela to docela dlouho, spíš jsme jí my říkali aby koukla ještě na pohlaví. Natáčela pořád ten obličej, kde byly stejně skoro celou dobu ručičky, tak mi to přišlo zbytečné. Víc nás zajímalo to pohlaví
Ale říkala, že budeme mít to video moc pěkné, že se to málo kdy povede. Tak já nevím a taky nevím jak to pak sestříhala. Pak dám vědět. Letím k našim, mamina chce něco hodit na poštu.
Annnet píše:
Já mám netbook a nejdou mi tam CD a přítelovo PC mi to nechce nějak rozchodit, tak na to kouknem večer až přijde. Natáčela to docela dlouho, spíš jsme jí my říkali aby koukla ještě na pohlaví. Natáčela pořád ten obličej, kde byly stejně skoro celou dobu ručičky, tak mi to přišlo zbytečné. Víc nás zajímalo to pohlavíAle říkala, že budeme mít to video moc pěkné, že se to málo kdy povede. Tak já nevím a taky nevím jak to pak sestříhala. Pak dám vědět. Letím k našim, mamina chce něco hodit na poštu.
já musela do svýho notasu taky stáhnout nějaký další blbosti, abych to přehrála. A taky mi natočila jen obličej a hlavně jak si malá cucá palec. Jinak tělíčko vůbec na to 3D nenatáčela. Na pohlaví se koukala na normálním UTZ a to bylo vidět hned ![]()
Ahoj holky, jsem taky z Plzně můžu se přidat? to čekání na potvrzení je děsný ![]()
adria píše:
Ahoj holky, jsem taky z Plzně můžu se přidat? to čekání na potvrzení je děsný
Ahooj, vítám tě
to se nám to tu konečně rozrůstá
takže teprve začátek těhu?
adria píše:
Ahoj holky, jsem taky z Plzně můžu se přidat? to čekání na potvrzení je děsný
vítej!
Ahoj holky to je milý
ano podle MS bych měla být konec 5tt…jenže min měsíc jsem byla taky a pak s opožděnou MS to odešlo…hcg nízké a týden v nemocni..ale naštěstí bez revize..jen nikdo neví jestli mimoděložko či co
tak se celkem bojím, uklidnuje mě, že průběh mám opravdu jinej…tak se zejtra ozvu mám dovču, tak doufám, že mi nikdo tu radost nezkazí a já si to pěkně budu užívat ![]()
Abych byla v obraze jak jste na tom vy? Jančo a Ještěrko?kolikátý tt a třebas kolik vám je
dík. mě je 29 a sem ze slovan ![]()
adria píše:
Ahoj holky to je milýano podle MS bych měla být konec 5tt…jenže min měsíc jsem byla taky a pak s opožděnou MS to odešlo…hcg nízké a týden v nemocni..ale naštěstí bez revize..jen nikdo neví jestli mimoděložko či co
tak se celkem bojím, uklidnuje mě, že průběh mám opravdu jinej…tak se zejtra ozvu mám dovču, tak doufám, že mi nikdo tu radost nezkazí a já si to pěkně budu užívat
Abych byla v obraze jak jste na tom vy? Jančo a Ještěrko?kolikátý tt a třebas kolik vám jedík. mě je 29 a sem ze slovan
já jsem 21+4 tt a je mi taky 29 ![]()
Adrio já jsem dnes přesně 16+6, takže zítra začínáme 18.týden. bydlím na Doubravce, na Slovanech pracuju
kam chodíš k dr.??
držím palce aby to ted vyslo a vse v poradku ![]()
adria píše:
Ahoj holky to je milýano podle MS bych měla být konec 5tt…jenže min měsíc jsem byla taky a pak s opožděnou MS to odešlo…hcg nízké a týden v nemocni..ale naštěstí bez revize..jen nikdo neví jestli mimoděložko či co
tak se celkem bojím, uklidnuje mě, že průběh mám opravdu jinej…tak se zejtra ozvu mám dovču, tak doufám, že mi nikdo tu radost nezkazí a já si to pěkně budu užívat
Abych byla v obraze jak jste na tom vy? Jančo a Ještěrko?kolikátý tt a třebas kolik vám jedík. mě je 29 a sem ze slovan
a já bydlím v Červenym Hrádku ![]()
chodim k Dr. Novýmu do Raisovky, taky bych ráda pracovala v Plzni, dojíždím do Prahy ![]()
Janicka 22 píše:
Adrio já jsem dnes přesně 16+6, takže zítra začínáme 18.týden. bydlím na Doubravce, na Slovanech pracujukam chodíš k dr.??
držím palce aby to ted vyslo a vse v poradku
děkuju ![]()
Jesterka21 píše:adria píše:já jsem 21+4 tt a je mi taky 29
to už jste zkušený těhule ![]()
adria píše:
chodim k Dr. Novýmu do Raisovky, taky bych ráda pracovala v Plzni, dojíždím do Prahy
Teda a jak to plánuješ dělat až se těhu potvrdí? nebudeš mít to dojíždění náročné?