Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jani však ono to uteče, akorát ke konci jak jsem se hrozně těšila, tak to bylo něco, pořád jsem říkala, že by mohl chtít ven už tak 14 dní před termínem a vyšlo to…sice vyvolaně ![]()
Jabarko ahoooj
gratulka k holčičce
A co kojení, zvládáte? Ty maličkou budíš?
Jani ta je pěkná. My dostanem nějakou k Vánocům a pak si ještě asi jednu koupím.
Jinak já už mám nahoře 5kg, ale připadám si jako by to bylo alespoň 15
Anet ja mam zatim 3kg, nevim kolik je tak normal v tomhle tydnu..ale taky mi pripada, ze mam vic
obcas se citim jak lokomotiva, ted mi pripada, ze mi roste bricho nejak rychle, nejdriv nic nic a ted si myslim, ze uz je to viditelny dost ![]()
Boli te bricho kdyz se treba opres o kuch. linku pri myti nadobi? me je to neprijemny, nemuzzu se o nic opirat, citim takovy neprijemny tlak
Anet hlavně váhu neřeš
já měla před porodem nahoře 20 kg
chvíli po porodu jsem byla na svých 55 kg a štvalo mě to a pořád štve, chtěla jsem, aby mi něco zůstalo ![]()
A už pokukujete po kočárkách? ![]()
Já mám vzadu v průkazce takovou křivku jak by se mělo ideálně přibírat a zatím se tak nějak držím. Ale poslední 2týdny mi přijde, že mám pořád hlad, najím se a za chvíli bych mohla znova.
Jinak to břicho jsem měla pár týdnů zpátky, že mi občas pobolívalo a jakoby táhlo asi ty vazy. Teď už je to dobré a jenom jednou za čas něco.
Kočárek mám vybraný Roan Marita.
Klári co máš ty za kočárek?
Já tyhle různý křivky a grafy moc nemám ráda…hrozně mě tenkrát vyděsila dr.v Podolí, když mi ke konci těhu řekla, že má malej menší hlavičku a pak mluvila v tom smyslu, že kvůli tomu budou muset vyvolat porod…no já byla hotová, manža taky, naštěstí mě uklidnila sestřička, že si toho nemáme všímat, že ta dr.to moc řeší a přehání…no prostě jí to nesedělo podle tabulek a strachy jsem fakt málem porodila…tak prostě jez na co máš chuť a klidně pořád, hlavně, že bude mimi v pořádku ![]()
A kočárek jsi vybrala hned nebo bylo víc favoritů?
Jo a já mám Tako jumper X…
To já jím, ono to ani jinak nejde, ale jsem na sebe zvědavá za pár měsíců ![]()
Kočárků bylo ze začátku spoustu, ale měla jsem pár požadavků a podle toho pak vybírala. Hlavně jsem chtěla klasickou 4kolku (všechny kola stejná) a za rozumnou cenu a tohle se mi zdá nejlepší. Už se mi ani nechtělo nic moc vybírat a nedávno se nám naskytla výhodná koupě autosedačky k tomu kočárku, tak už ani jinej řešit nebudu ![]()
Ahoj Plzeňandy ![]()
Annet, klidně jez, tělo si řekne oč si žádá, jen je opravdu lepší nepřibrat za to těhu okolo 20 kil, někdo to pak hůř shazuje. Jinak ted bys měla přibírat tak půl kila týdně.
Já jim pořád tak nějak stejně, sice mín než před těhu, ale to mi takhle udělalo ze žaludku to zvracení na začátku. Asi se mi žaludek scvrknul ![]()
holky, já ty vaše značky kočárků vůbec neznám
se budu muset podívat co je to za kočárky
![]()
Ahoj holky ![]()
o shazování mi ani nemluv, bych potřebovala ještě tak 10kg svých a pak to co naberu v těhu, ale snad to pak půjde s prcekm snáz ![]()
Kočárek budeme mít tenhle: http://www.detskyruzek.cz/…_marita_2011
barvu ještě nevím.
Annnet píše:
Ahoj holky
o shazování mi ani nemluv, bych potřebovala ještě tak 10kg svých a pak to co naberu v těhu, ale snad to pak půjde s prcekm snáz
Kočárek budeme mít tenhle: http://www.detskyruzek.cz/…_marita_2011
barvu ještě nevím.
už koukám na kočárek, klasika jak má být ![]()
Anet a kočárek budeš muset objednat přes net nebo se dá tady v okolí sehnat?
Já fakt měla těch 20 kg pryč během 2 měsíců, jestli ne dřív, ale to taky záleží na spalování atd.
Holky a jak se už připravujete na Vánoce?? tahle neděle už bude druhá adventní..to je hrůza jak to letí
Kočárek budem kupovat asi na Slovanech naproti bazénu jak jsou ty kočárky. Vyjde tam asi o 400 dráž než na netu, tak to není tak hrozné. Když by s ním pak něco bylo, tak prý půjčují náhradní, tak mi to přijde fajn.
Na Vánoce se zatím nijak nepřipravuju, nemám jediný dárek ![]()