Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
8.12.11 11:09

Taky jsem byla kancl myš, ale zvykla jsem si rychle na to být doma. Dneska odpadlo cvíčo, tak asi vyrazím odpoledne někam do města. Nemám ještě žádný dárek a třeba vyberu někde i něco na prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.12.11 12:29

Ahoj holky :mavam:
jak se těšíte na víkend? ;)
Já jsem teď volala do genetu, jestli by pro mě neměli dřívější termín na to 3D+4D :mrgreen: a nebyli teda moc nadšení, ale šoupli mi to teda na 30.12., sice je to jen o 2dny, ale aspoň něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.12.11 14:01

Jani tak to je super, úplně chápu co 2dlouhý dny znamenaj :)))) já byla na HCG a mám 20.079 jednotek, jupíííííííííí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.12.11 14:06

já se v tom hcg nevyznám, ale gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
9.12.11 14:37

Ahoj holky, Jani to ti to tedy moc neposunuli, ale aspoň něco. Já bych šla taky nejradši ještě jednou někam na 3D, ale při mém štěstí bych se pohlaví stejně nedozvěděla :zed:
Adri gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.12.11 14:38

No já jsem si taky říkala, že by byla smůla kdyby se prcek neukázal :-D to bych si pak vyčítala, že jsem to šoupla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
11.12.11 20:24

Ahoj :mavam:
Anet zitra cvico?? 8)
Jinak dnes jsme se byli podivat v Praze na ten nabytek ;) postylka je pevna, neni to rozvyklany nic,akorad me prekvapila barva sprycli, byla takova jako by vysusovana..treba to byla jen nejaka vadova postylka a normalne to takhle neni..nebylo to hrozny,ale ten jinej odstin tam videt byl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
11.12.11 20:30

Ahoj Jani,
jojo zítra, už se těším.
To je super, že je postýlka pevná. No mně je celkem jedno jaká bude barva, protože se nám to sem nehodí tak jako tak. Hlavně aby byly postýlka i přebalovák ve stejné barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
11.12.11 20:39

Jojo to je ve stejny barve, akorad ty sprycle u postylky jsou trosku jiny nez postylka cela..ale jinak jak u toho prebalovaku nic takovyho nebylo..ten vypadal taky dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
11.12.11 20:57

Já už se do Prahy nechystám a po Vánocích už se mi nejspíš ani nebude chtít nikde moc lítat, takže to pak nejspíš objednáme a budu doufat, že se nám to bude líbit.
Jani a už cítíš pohyby? Mě už prcek kope pořádně, už je to občas i nepříjemné. Hlavně večer to jsou občas rány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
11.12.11 21:01

Presne v tom doufame taky az to slozime ze ta postylka bude v poradku :-D ale jinak ta satni skrin co od toho taky mame tak ta byla taky v tom kramu a ta je moc krasna.

Nene necitim vubec nic :-( obcas nejak zabublani jo,ale to nedokazu rict jestli to je mimis a nebo treba streva :nevim: kdyz lezim v posteli v klidu tak vubec nic,spis pres den.kdy jsi zacla citit pohyby ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
11.12.11 21:28

Tak to je super, že se líbilo, když už to máte doma :) A kde jste přesně byli? Kdybychom se náhodou rozhodli ještě někdy do Prahy vyrazit, tak abych věděla kde to mají vystavené.
Já začala pohyby prvně vnímat v 17+5, ale nebyla jsem si úplně jistá, to bylo pár dní a pak si pamatuju, že hned v sobotu myslím, že to bylo 18+3 už to cítil i přítel a byli jsme si jistí, že je to ono. On to má každý jinak. Pár holek u nás v diskusi začly něco cítit až třeba kolem 21 nebo i 22tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
11.12.11 21:37

Je to Praha 9, Levobrezni 9. Jeli jsme podle navigace, ja se v Praze nevyznam :mrgreen:

No tak to jsem zvedava, doufam, ze je taky budu uz citit behem par dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
11.12.11 21:42

Jo to je ten Dětský ráj na to jsem koukala na internetu, že to tam mají. Jen jsem nevěděla jestli to mají i vystavené na prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
11.12.11 21:51

Jojo maji to tam s motivem zirafky :-) maji tam docela hezky veci, hromadu kocarku, autosedacek..my jsme si tam koupili rovnou tu prebal. podlozku s tim samym motivem jako mame na tom nabytku.protoze ta z toho netu mi jeste neprisla, ani mi neodepisujou tak jsem jim napsala ze objednavku rusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová