Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nám to dr. prozradil na velkém UZ ve 20.tt a pak o něco později to potvrdili na 3D
Ale v jiný skupině je těhulka, který to nezjistili až do 30.tt (myslim), tak pak řekla, že už to vědět nechtěj, že do porodu vydržej ![]()
co se týče ubytování, tak to bohužel neporadim, nikdy jsem v Plzni ubytovnu nesháněla ![]()
Ahoj holky, mě je dneska ale hooodně zléé ![]()
jinak s tím pohlavím , existuje i test který to z moči řekne, je volně prodejný-Baby test, stojí asi 800,–.....ale to asi všchno víte
jen mi to napadlo
![]()
adria píše:
Ahoj holky, mě je dneska ale hooodně zléé
jinak s tím pohlavím , existuje i test který to z moči řekne, je volně prodejný-Baby test, stojí asi 800,–.....ale to asi všchno vítejen mi to napadlo
![]()
Něco jsem o tom slyšela, ale nevím jak je to spolehlivé. A za tu cenu, to bych si radši někde zaplatila další 3D UTZ ![]()
Anet fotečky jsou krásný
vzpomínám jakou jsem já měla radost ze 4D, pořád jsem dokola koukala na to video
a teď mi tu sviští skoro roční mimčo… ![]()
krásný Anet…jůůů fakt, já jdu na kontrolu v úterý a už se nemůžu dočkaaaat ![]()
adria píše:
Ahoj holky, mě je dneska ale hooodně zléé
jinak s tím pohlavím , existuje i test který to z moči řekne, je volně prodejný-Baby test, stojí asi 800,–.....ale to asi všchno vítejen mi to napadlo
![]()
ten test je vyhazování peněz, ukazuje to jak se mu zachce a neukazuje to pravdivě. Je to jen tahačka na prachy
Klári věřím, že to uteče a za chvíli i nám ostatním tady budou pobíhat svišti ![]()
Adri budu držet v úterý palce
Ahojte holky ![]()
Anet moc hezky fotky ![]()
O tom testu pohlavi
kamaradka si ho delala, vysla ji holcicka tak byla cela natesena, na velkym utz ji rekli, ze je to 100pro kluk, ze ten pindik uz mu neodpadne ![]()
Ahojky holky ![]()
Anet díky
hnedkanc písnu ![]()
Ještěrko tak aspon vím, co nekupovat, ty jsi ho zkoušela?
Takový tahače peněz chjoooo a já myslela, že si ho koupim…
Holky je mi teda furt dost nic moc jak se máte dneska vy? ![]()
Adria- mě bolí břicho každý den, ale mám to ze sezení v práci
tak od 8 do 10 to vždycky jde, ale pak to začne a nepřestane dokuď se nezačnu normálně hýbat ![]()
tobě budu držet palce na KO ![]()
Jani no taky mi napadlo, jestli to neni sezením, ale asi ne, občas mi to čapne v noci…a je to jak kdybych něco blbě snědla, prostě na
achjo
už se nemůžu dočkat úterý
díky ![]()
adria píše:
Jani no taky mi napadlo, jestli to neni sezením, ale asi ne, občas mi to čapne v noci…a je to jak kdybych něco blbě snědla, prostě na![]()
achjo
už se nemůžu dočkat úterý
díky
Mně bylo ze začátku taky pěkně blbě a trvalo to docela dlouho.
Jani já co jsem doma, tak mi nebolí vůbec nic
Třeba v úterý jsem byla u holičky a jak jsem musela sedět dlouho v jedné poloze tak mi to nedělalo moc dobře. Takže to můžeš mít určitě z toho sezení.
No Anet já už to mám ozkoušený, já to mám určo z toho sezení..dělá mi i líp nějaký pobíhání po městě než tohle nekonečný sezení..kamarádce z dlouhýho sezení tvrdlo břicho..tak to se mám na co těšit ![]()