Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15532
6.12.11 14:51

nám to dr. prozradil na velkém UZ ve 20.tt a pak o něco později to potvrdili na 3D ;-) Ale v jiný skupině je těhulka, který to nezjistili až do 30.tt (myslim), tak pak řekla, že už to vědět nechtěj, že do porodu vydržej :-D
co se týče ubytování, tak to bohužel neporadim, nikdy jsem v Plzni ubytovnu nesháněla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
7.12.11 09:31

Ahoj holky, mě je dneska ale hooodně zléé :((
jinak s tím pohlavím , existuje i test který to z moči řekne, je volně prodejný-Baby test, stojí asi 800,–.....ale to asi všchno víte :) jen mi to napadlo :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.12.11 10:14
adria píše:
jinak s tím pohlavím , existuje i test který to z moči řekne, je volně prodejný-Baby test, stojí asi 800,–.....ale to asi všchno víte :) jen mi to napadlo :) :mavam:

Něco jsem o tom slyšela, ale nevím jak je to spolehlivé. A za tu cenu, to bych si radši někde zaplatila další 3D UTZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.12.11 10:37

Pár fotek ze 4D. Minulý týden mi to nešlo přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
7.12.11 10:40

Anet fotečky jsou krásný :palec: vzpomínám jakou jsem já měla radost ze 4D, pořád jsem dokola koukala na to video :mrgreen: a teď mi tu sviští skoro roční mimčo… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
7.12.11 10:42

krásný Anet…jůůů fakt, já jdu na kontrolu v úterý a už se nemůžu dočkaaaat :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
7.12.11 13:45
adria píše:
jinak s tím pohlavím , existuje i test který to z moči řekne, je volně prodejný-Baby test, stojí asi 800,–.....ale to asi všchno víte :) jen mi to napadlo :) :mavam:

ten test je vyhazování peněz, ukazuje to jak se mu zachce a neukazuje to pravdivě. Je to jen tahačka na prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.12.11 14:17

Klári věřím, že to uteče a za chvíli i nám ostatním tady budou pobíhat svišti :)
Adri budu držet v úterý palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
7.12.11 21:39

Ahojte holky :mavam:

Anet moc hezky fotky :palec:

O tom testu pohlavi :-D kamaradka si ho delala, vysla ji holcicka tak byla cela natesena, na velkym utz ji rekli, ze je to 100pro kluk, ze ten pindik uz mu neodpadne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.12.11 10:20

Ahojky holky :mavam:
Anet díky :andel: hnedkanc písnu :)
Ještěrko tak aspon vím, co nekupovat, ty jsi ho zkoušela?
Takový tahače peněz chjoooo a já myslela, že si ho koupim…
Holky je mi teda furt dost nic moc jak se máte dneska vy? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
8.12.11 10:23

Adria- mě bolí břicho každý den, ale mám to ze sezení v práci :( tak od 8 do 10 to vždycky jde, ale pak to začne a nepřestane dokuď se nezačnu normálně hýbat :?

tobě budu držet palce na KO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.12.11 10:41

Jani no taky mi napadlo, jestli to neni sezením, ale asi ne, občas mi to čapne v noci…a je to jak kdybych něco blbě snědla, prostě na :poblion: :) achjo :) už se nemůžu dočkat úterý :) díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.12.11 10:45
adria píše:
Jani no taky mi napadlo, jestli to neni sezením, ale asi ne, občas mi to čapne v noci…a je to jak kdybych něco blbě snědla, prostě na :poblion: :) achjo :) už se nemůžu dočkat úterý :) díky :kytka:

Mně bylo ze začátku taky pěkně blbě a trvalo to docela dlouho.
Jani já co jsem doma, tak mi nebolí vůbec nic :) Třeba v úterý jsem byla u holičky a jak jsem musela sedět dlouho v jedné poloze tak mi to nedělalo moc dobře. Takže to můžeš mít určitě z toho sezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
8.12.11 10:47

No Anet já už to mám ozkoušený, já to mám určo z toho sezení..dělá mi i líp nějaký pobíhání po městě než tohle nekonečný sezení..kamarádce z dlouhýho sezení tvrdlo břicho..tak to se mám na co těšit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.12.11 11:00

no to já taky :) já kancl myš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie