Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak cukrovka za mnou. Čekala jsem, že to bude horší. Ani to pití mi nijak nevadilo, taková sladká limonáda, ale paní vedle mě s tím měla trochu problém. Po hodině jsem měla takovou menší krizi, kdy mi bylo na omdlení, ale jak jsem se trochu prošla na vzduch, tak pak už v pohodě.
Jani jak jste řešily vedle v diskusi ty vycházky, tak ty stejně budeš pracovat skoro do konce ne? Nebo na jak dlouho chceš jít na nemocenskou? Ono těch 6h není tak hrozný a když půjdeš třeba je na měsíc ![]()
No jako kdyby záleželo jen na mě tak bych šla hned
ale jinak jsem mám v plánu od března nastoupit na nemocenskou, takže by to byl jen ten měsíc no..
a kdy budou výsledky z tý cukrovky? ![]()
Výsledky by měly být už zítra, tak tam pak zkusím zavolat a snad už budou.
Tak na ten měsíc už to bude v pohodě a i kdyby to bylo dýl. Ale když je někdo doma od začátku, tak je to horší. Třeba kamarádka, když čekala druhý tak byla na nemocenský a musela vodit a vyzvedávat malou ze školky a tak. Takže to je pak docela blbý, když nejsou neomezený.
Klaaras, mrkla jsem na ty Kristy stránky a fakt pěkný, moc vám to tam s mužem sluší
Já těhu bříško prošvihla, mám jen „home made“
ale malou bych chtěla nafotit, asi teda u ní? nebo dáš jiný tip, kdo fotí hezky děťátka?
Díky ![]()
Příspěvek upraven 20.12.11 v 12:58
vycházky - já byla na nemocenský nějak od 4. měsíce a vycházky jsem měla neomezený … ale u nás v diskuzi jsem byla spíš výjimka, většina je měla omezený (a jejich dr. tvrdili, že už to nejde, tak nevim, když u mě to šlo
)
Anet stejně jsem si říkala když od března buud na nemocenský tak pak už budu jen odpočívat
tak se aspon nehnu z gauče…a jak je to těch 6-8týdnů před porodem,jak už je nástup na mateřskou..tak to jsou pak neomezené vycházky??
Kláro ještě jsem se chtěla zeptat když si psala že je to u ni dražší? co to znamená? můžu se zeptat kolik jste platili a kolik fotek jste měli?
Mně právě taky doktor tvrdil, že může dát max. 6h. Jsem doma od začátku a mám těch 6h s tím, že nechal na mně od kdy do kdy je chci.
Já myslím, že mateřská už je neomezená. Alespoň s tím tedy počítám, přijde mi divný aby byly nějaké vycházky, když na mateřskou jde pak už každá ženská ![]()
Klári ty ceny by mě taky zajímaly. Já se tedy asi v těhu fotit nebudu, připadám si jak velryba, ale prcka bych pak určitě chtěla nechat nafotit.
Annnet píše:
Mně právě taky doktor tvrdil, že může dát max. 6h. Jsem doma od začátku a mám těch 6h s tím, že nechal na mně od kdy do kdy je chci.
Já myslím, že mateřská už je neomezená. Alespoň s tím tedy počítám, přijde mi divný aby byly nějaké vycházky, když na mateřskou jde pak už každá ženská
mateřská je už mateřská dovolená, takže volno podle libosti
![]()
Ahoj Tehulky,maminky
muzu se k vam pridat?konecne jsem od rana docetla celou vasi diskuzi
abych vedelao co jde a tak
ale stejne v tom mam gulasek.Ja jsem sice z Plzne ale momentalne ziju v Anglii tak nevim zda se k vam muzu pridat
Jinak ja jsem take tehulka sice jen kratce ale jsem.Dnes jsem presne 13tt.jinak vsem preju pohodove a bezproblemove tehu a hlavne zdrava miminka ![]()
katerina2095 píše:
Ahoj Tehulky,maminkymuzu se k vam pridat?konecne jsem od rana docetla celou vasi diskuzi
ale stejne v tom mam gulasek.Ja jsem sice z Plzne ale momentalne ziju v Anglii tak nevim zda se k vam muzu pridat
Jinak ja jsem take tehulka sice jen kratce ale jsem.Dnes jsem presne 13tt.jinak vsem preju pohodove a bezproblemove tehu a hlavne zdrava miminka
Zdravím do Anglie ![]()
katerina2095 píše:
Ahoj Tehulky,maminkymuzu se k vam pridat?konecne jsem od rana docetla celou vasi diskuzi
Jinak ja jsem take tehulka sice jen kratce ale jsem.Dnes jsem presne 13tt.jinak vsem preju pohodove a bezproblemove tehu a hlavne zdrava miminka
Vítej ![]()
katerina2095 píše:
Vítám tě ![]()
Jasně, že se můžeš přidat
A chystáte se vrátit zpět do ČR nebo zůstanete v Anglii?
Annnet píše:katerina2095 píše:Vítám tě
Jasně, že se můžeš přidatA chystáte se vrátit zpět do ČR nebo zůstanete v Anglii?