Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
20.12.11 12:39

Tak cukrovka za mnou. Čekala jsem, že to bude horší. Ani to pití mi nijak nevadilo, taková sladká limonáda, ale paní vedle mě s tím měla trochu problém. Po hodině jsem měla takovou menší krizi, kdy mi bylo na omdlení, ale jak jsem se trochu prošla na vzduch, tak pak už v pohodě.
Jani jak jste řešily vedle v diskusi ty vycházky, tak ty stejně budeš pracovat skoro do konce ne? Nebo na jak dlouho chceš jít na nemocenskou? Ono těch 6h není tak hrozný a když půjdeš třeba je na měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
20.12.11 12:42

No jako kdyby záleželo jen na mě tak bych šla hned :-D ale jinak jsem mám v plánu od března nastoupit na nemocenskou, takže by to byl jen ten měsíc no..

a kdy budou výsledky z tý cukrovky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.12.11 12:48

Výsledky by měly být už zítra, tak tam pak zkusím zavolat a snad už budou.
Tak na ten měsíc už to bude v pohodě a i kdyby to bylo dýl. Ale když je někdo doma od začátku, tak je to horší. Třeba kamarádka, když čekala druhý tak byla na nemocenský a musela vodit a vyzvedávat malou ze školky a tak. Takže to je pak docela blbý, když nejsou neomezený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
20.12.11 12:49

Klaaras, mrkla jsem na ty Kristy stránky a fakt pěkný, moc vám to tam s mužem sluší :palec: :palec: Já těhu bříško prošvihla, mám jen „home made“ :mrgreen: ale malou bych chtěla nafotit, asi teda u ní? nebo dáš jiný tip, kdo fotí hezky děťátka? :kytka: Díky :mavam:

Příspěvek upraven 20.12.11 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
20.12.11 12:51

vycházky - já byla na nemocenský nějak od 4. měsíce a vycházky jsem měla neomezený … ale u nás v diskuzi jsem byla spíš výjimka, většina je měla omezený (a jejich dr. tvrdili, že už to nejde, tak nevim, když u mě to šlo :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
20.12.11 12:56

Anet stejně jsem si říkala když od března buud na nemocenský tak pak už budu jen odpočívat :mrgreen: tak se aspon nehnu z gauče…a jak je to těch 6-8týdnů před porodem,jak už je nástup na mateřskou..tak to jsou pak neomezené vycházky??

Kláro ještě jsem se chtěla zeptat když si psala že je to u ni dražší? co to znamená? můžu se zeptat kolik jste platili a kolik fotek jste měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.12.11 13:04

Mně právě taky doktor tvrdil, že může dát max. 6h. Jsem doma od začátku a mám těch 6h s tím, že nechal na mně od kdy do kdy je chci.
Já myslím, že mateřská už je neomezená. Alespoň s tím tedy počítám, přijde mi divný aby byly nějaké vycházky, když na mateřskou jde pak už každá ženská :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.12.11 13:05

Klári ty ceny by mě taky zajímaly. Já se tedy asi v těhu fotit nebudu, připadám si jak velryba, ale prcka bych pak určitě chtěla nechat nafotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
20.12.11 13:11
Annnet píše:
Mně právě taky doktor tvrdil, že může dát max. 6h. Jsem doma od začátku a mám těch 6h s tím, že nechal na mně od kdy do kdy je chci.
Já myslím, že mateřská už je neomezená. Alespoň s tím tedy počítám, přijde mi divný aby byly nějaké vycházky, když na mateřskou jde pak už každá ženská :think:

mateřská je už mateřská dovolená, takže volno podle libosti :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
20.12.11 13:40

Ahoj Tehulky,maminky :mavam: muzu se k vam pridat?konecne jsem od rana docetla celou vasi diskuzi :pankac: abych vedelao co jde a tak :mrgreen: ale stejne v tom mam gulasek.Ja jsem sice z Plzne ale momentalne ziju v Anglii tak nevim zda se k vam muzu pridat :nevim: Jinak ja jsem take tehulka sice jen kratce ale jsem.Dnes jsem presne 13tt.jinak vsem preju pohodove a bezproblemove tehu a hlavne zdrava miminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
20.12.11 13:44
katerina2095 píše:
Ahoj Tehulky,maminky :mavam: muzu se k vam pridat?konecne jsem od rana docetla celou vasi diskuzi :pankac: abych vedelao co jde a tak :mrgreen: ale stejne v tom mam gulasek.Ja jsem sice z Plzne ale momentalne ziju v Anglii tak nevim zda se k vam muzu pridat :nevim: Jinak ja jsem take tehulka sice jen kratce ale jsem.Dnes jsem presne 13tt.jinak vsem preju pohodove a bezproblemove tehu a hlavne zdrava miminka :kytka:

Zdravím do Anglie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
20.12.11 13:45
katerina2095 píše:
Ahoj Tehulky,maminky :mavam: muzu se k vam pridat?konecne jsem od rana docetla celou vasi diskuzi :pankac: abych vedelao co jde a tak :mrgreen: ale stejne v tom mam gulasek.Ja jsem sice z Plzne ale momentalne ziju v Anglii tak nevim zda se k vam muzu pridat :nevim: Jinak ja jsem take tehulka sice jen kratce ale jsem.Dnes jsem presne 13tt.jinak vsem preju pohodove a bezproblemove tehu a hlavne zdrava miminka :kytka:

Vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.12.11 13:45
katerina2095 píše:

Vítám tě :mavam:
Jasně, že se můžeš přidat :) A chystáte se vrátit zpět do ČR nebo zůstanete v Anglii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
20.12.11 13:51
urcite se mame v planu vratit.jsmemtu jen proto ze pritel tu mam tak nejak dobre placenou praci takze tak.ted koncem ledna budu asi mesic v cechach konkretne v Plzni :lol: tak bych vas rada poznala.jste mi hodne sympaticke :palec: jinak v planu mam take rodit v Plzni ale u MULACU kde jsem uz rodila.
Annnet píše:
katerina2095 píše:
Vítám tě :mavam:
Jasně, že se můžeš přidat :) A chystáte se vrátit zpět do ČR nebo zůstanete v Anglii?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
20.12.11 13:52

jinak dekuju za privitani :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie