Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12213
27.12.11 15:46

Anet tak drzim pesti aby vam rekli to pohlavi :palec: nam uz se taky patek blizi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
27.12.11 15:52
Janicka 22 píše:
Anet tak drzim pesti aby vam rekli to pohlavi :palec: nam uz se taky patek blizi :dance:

Mně už je to pohlaví i docela jedno, nakoupeno už máme a ty větší věci co budeme teprve kupovat, tak to budeme brát stejně všechno neutrální.
Spíš se teď bojím aby se mi nějak nezhoršovala ta cukrovka a nemělo to vliv na mimi. Teď jsem si prvně měřila cukr v krvi tím glukometrem a rozpíchala jsem si 3 prsty než se mi to povedlo. Jsem nějak spěchala a nemohla se s tou krví trefit na proužek, snad už to bude příště lepší, tolik těch prstů nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.12.11 17:34
katerina2095 píše:
ahoj holky tak se zase hlasim po delsi odmlce.na utz jsem dokonce dvakrat pac mimco nemohli zmerit na Downa :roll: ale na poduhe :roll: se :roll: ovedlo tqk mam i fotecku.posilam svou prvni fotecku s utz stari 13+2 :potlesk:

krásný, moc gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
27.12.11 19:19

Annet a ty mas teda nejakou specialni dietu ted?neni to moc narocny kdyz se musis ted vic hlidat?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
27.12.11 19:47
katerina2095 píše:
Annet a ty mas teda nejakou specialni dietu ted?neni to moc narocny kdyz se musis ted vic hlidat?? :roll:

Musím jíst 6× denně nejlépe po 2,5h, vynechat všechny cukry, sladkosti. A na každé jídlo mám stanovený počet sacharidů, který bych neměla překročit. Takže si teď musím vážit pečivo, přílohy a tak. A 4× denně měřit cukr v krvi a 2 denně z moči. Když bude všechno v normě, tak pak se to asi bude hlídat míň. Akorát že po obědě jsem ten cukr měla úplně těsně pod horní hranicí, tak jsem zvědavá jak to bude dál. Je to trochu otrava, hlavně když chci někam jít, tak pořád hlídat abych se včas najedla a měla s sebou něco co můžu. Ale myslím, že si po pár týdnech zvyknu a pak už mi to ani nepřijde. A to píchání do prstu snad taky brzy zvládnu na 1.pokus, jinak nebudu mít za chvíli kam píchat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
27.12.11 22:00
tak to je docela drsny teda :roll: ale zase nepriberes moc..a vy mate cukrovku v rodine nebo nerekli ti jak jsi k ni prisla?
Annnet píše:
katerina2095 píše:
Annet a ty mas teda nejakou specialni dietu ted?neni to moc narocny kdyz se musis ted vic hlidat?? :roll:
Musím jíst 6× denně nejlépe po 2,5h, vynechat všechny cukry, sladkosti. A na každé jídlo mám stanovený počet sacharidů, který bych neměla překročit. Takže si teď musím vážit pečivo, přílohy a tak. A 4× denně měřit cukr v krvi a 2 denně z moči. Když bude všechno v normě, tak pak se to asi bude hlídat míň. Akorát že po obědě jsem ten cukr měla úplně těsně pod horní hranicí, tak jsem zvědavá jak to bude dál. Je to trochu otrava, hlavně když chci někam jít, tak pořád hlídat abych se včas najedla a měla s sebou něco co můžu. Ale myslím, že si po pár týdnech zvyknu a pak už mi to ani nepřijde. A to píchání do prstu snad taky brzy zvládnu na 1.pokus, jinak nebudu mít za chvíli kam píchat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
28.12.11 09:03

Vůbec nevím, kde jsem k tomu přišla. U nás v rodině až do prababiček nikdo cukrovku neměl.
Ze všech těch faktorů, co jsem kde našla a co říkali, tak jediné co mám je pár kg navíc. Ale říkala ta doktorka včera, že je to v poslední době docela časté, že lidi mají málo pohybu, nezdravě jí a tak. Takže to může mít i někdo mladý, hubený, bez cukrovky v rodině. Bylo nás tam těhulí spoustu.
Jinak jsem byla dnes u svého doktora. Byl docela ochotný a koukal chvíli na pohlaví, ale moc moudrý z toho nebyl, říkal, že to nerad určuje, když to není pořádně vidět. Že jim pořád tipovali kluka a pak z toho byla holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.12.11 12:55
Annnet píše:
Vůbec nevím, kde jsem k tomu přišla. U nás v rodině až do prababiček nikdo cukrovku neměl.
Ze všech těch faktorů, co jsem kde našla a co říkali, tak jediné co mám je pár kg navíc. Ale říkala ta doktorka včera, že je to v poslední době docela časté, že lidi mají málo pohybu, nezdravě jí a tak. Takže to může mít i někdo mladý, hubený, bez cukrovky v rodině. Bylo nás tam těhulí spoustu.
Jinak jsem byla dnes u svého doktora. Byl docela ochotný a koukal chvíli na pohlaví, ale moc moudrý z toho nebyl, říkal, že to nerad určuje, když to není pořádně vidět. Že jim pořád tipovali kluka a pak z toho byla holka.

já se uplně děsim co řekne sestra, ta dycky kouká jestli sem nepřibrala :) a hubuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
30.12.11 19:23

Ahojte holky,
tak my jsme dnes byli na tom 3D..a mame jasnyho chlapecka :-D video se nam povedlo prcek se krasne nastovoval, ale uz bych do nej nesla. pro me jsou asi lepsi fotky..z toho videa jsou krasny tak 2minutky, ze zbytku ani chvilema nevim co tam je, protoze dr. rychle mydlil tim utz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
30.12.11 19:35
Jani krasny,v kolikatem ze to jsi tt??no aspon tak ze je neco videt aspon 2minutky,pac kamaradka byla a rikala des teda ze ty penize mohla radsi hodit do kanalu :roll:
Janicka 22 píše:
Ahojte holky,
tak my jsme dnes byli na tom 3D..a mame jasnyho chlapecka :-D video se nam povedlo prcek se krasne nastovoval, ale uz bych do nej nesla. pro me jsou asi lepsi fotky..z toho videa jsou krasny tak 2minutky, ze zbytku ani chvilema nevim co tam je, protoze dr. rychle mydlil tim utz..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
30.12.11 19:44

jsem ve 22.tydnu…no taky jsme s pritelem rikali, ze za ty penize to nestoji za to..ale nastesti jsme dostali i 3 fotecky :srdce: ale jinak to bylo krasny, videla jsem uplne jeho rtiky, byl hrozne roztomilej, nejradsi bych si ho uz pochovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
30.12.11 20:09
tak to verim teda :dance: no ja i tak chci jit na 3D uz jsem chtela jit pri male ale jaksi uz bylo pozde dr mi rekl ze mimi uz nemelo tolik mista aby to byl kvalitni zaber a celkove video :roll: no tak aspon ted pri druhem no.a od kdy vlastne vite ze je to chlapecek??a kde jsis nechavala delat 3D??
Janicka 22 píše:
jsem ve 22.tydnu…no taky jsme s pritelem rikali, ze za ty penize to nestoji za to..ale nastesti jsme dostali i 3 fotecky :srdce: ale jinak to bylo krasny, videla jsem uplne jeho rtiky, byl hrozne roztomilej, nejradsi bych si ho uz pochovala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
30.12.11 20:11

Jani nádhera a gratuluji ke chlapečkovi. Já pořád nic nevím. My máme to video pěkné, jenom prvních pár sekund je rozmazaných. Akorát je to celé stejné, pořád si mydlí ručičkama před obličejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
30.12.11 20:17

Kato vime to ode dneska poradne, ale uz pri screeningu ve 13.tydnu nam rikal, ze to vidi na chlapecka..

Anet dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
30.12.11 20:17

Anet doufam, ze budes mit holcicku, aby jsme meli particku :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...