Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doufam
rikam si, ze mimis tam ma jeste dost mista a je dobre chranenej…no uz aby bylo 30.12. a ja ho videla na utz ![]()
Jinak jak pokracujete s Vanocema?? ja uz jsem dnes dala vanocni ubrus, pritel mi chtel koupit jeste dneska jeden darek..tak jsme byli vybirat ![]()
Určitě, chrání ho plodová voda ![]()
My doma nic vánočního nemáme. Budem na Vánoce na střídačku u našich a u Kájovo rodičů, takže jsme doma nic nedělali.
To my taky doma zrovna moc nebude, Vanoce jako takovy moc neprozivam, ale tu vyzdobu jo
i treba na Velikonoce ozdobim co se da, zasadim si psenici ![]()
Vanocni vyzdobu mame uz od posledniho vikendu v listopadu, i venec jsem zapalovala poctive..zitra vyndam na talirek cukrovicko
My ani nemáme nic Vánočního co by se dalo někam dát. Akorát jeden ubrus od maminy mám tak ten je na stole a to je vše ![]()
Loni před Vánoci jsme se stěhovali, tak to jsme vůbec neřešili a teď jsem taky nic nekupovala. Navíc my máme kočku a ta vleze všude, za všechno tahá a tak. Nedokážu si představit kam bychom dali stromeček a cukroví na stole to taky nehrozí
Když má někdo chuť dojde si do kuchyně do krabičky. Já to stejně nebudu moct jíst, tak alespoň to nemám na očích. Když zapálímě někdy nějakou svíčku, tak se musí dát hodně vysoko a číča stejně chodí a kouká jak by se tam dostala. Takže dělat výzdobu, tak aby nebyla moc na očích, to je vlastně k ničemu. Tak třeba jednou až bude větší byt. Jinak u našich se vždycky dělala velká výzdoba a taky už někdy v listopadu, tak si to užijeme u nich ![]()
Tak to mate cicu potvoru ![]()
Anet mohla byt te o neco poprosit?? ja vim ze ty sis taky delala fotky z toho videa z 3D..ja na tohle nemam programy a ani to teda neumim
mohla bych te pak poprosit?? jestli teda s tim neni moc prace a abych te s tim neotravovala ![]()
Já s tím tedy taky chvilku bojovala, ale nakonec to šlo docela dobře. Mám v PC přehrávač PowerDVD a tam si to můžeš přehrát i po jednotlivých snímcích a když vybereš co chceš, tak dáš sejmout snímek a jenom to někam překopíruješ. Pak by to mělo jít ještě přes print screen (nevím jak se to přesně píše), takové to sejmutí celé obrazovky a taky pak jen někam vložíš, ale to mi z toho PowerDVD nešlo ![]()
Já spíš měla problém, že mám jen malý netbook a nemám v něm tu CD mechaniku, takže jsme to museli dát ke příteli do PC, tam to zas nešlo pustit nakonec se to povedlo, tak mi to stáhl na USB a pak už jsem si to mohla natáhnout i k sobě.
Tak až budeš potřebovat tak to nějak zmáknem ![]()
Tak koukam, ze sis s tim musela taky pohrat..no ja mam prave taky malej pc bez mechaniky na cd a pritel to same..ale tak uvidim jestli si rovnou na genetice nereknu jen o fotky..nebo to video stoji za to?
Těžko říct. Já nevím jaká tam dělají videa. Třeba já mám celé video jen obličej a tělíčko vůbec. Je to sice hezké na to koukat jak je to v pohybu, ale vlastně je to celé pořád to samé. Pořád si jen mydlí ručičkama před obličejem, měla jsem problém vybrat vůbec něco, kde je pořádně vidět. Ale zase je fakt, že když jsme to pak ukazovali třeba našim, tak z toho byli nadšený, protože nic takového nikdy neviděli.
Ono hodně záleží jak bude prcek spolupracovat, třeba to bude zrovna vidět pěkně. A možná dostaneš video i fotky, někdo tak dávají
Platit budeš asi stejně ať si video budeš brát nebo ne, tak to si ho asi vem. Určitě ti to pak někdo v PC přehraje a dá třeba na USB, nemůžeš třeba v práci? A nebo klidně i u nás ![]()
Tak ja teda jeste uvidim jak nam miminko bude spolupracovat ![]()
Přeju vám krásné a pohodové Vánoce, bez stresu, spěchu, lítání po všech čertech a nákupech. Užijte si to, i kdyby zůstal prach pod pohovkou a na talíři chyběl třeba i kapr (my budeme mít vepříka
). Hodně štěstí, lásky a zdraví pro vás i miminka. ![]()
čau holky, tak jak se máme v meuiobdobí? Já bohužel musím chodit do práce a tak strašně bych spala ![]()
všechny zdravím a ať se daří ![]()
My jsme oba dva s pritelem doma az do 3.1.
do vcera jsme jezdilii po navstvach a dneska odpocivame..
ty vanoce jsou za trest
bojim se uplne vlest na vahu ![]()
Janicka 22 píše:
My jsme oba dva s pritelem doma az do 3.1.do vcera jsme jezdilii po navstvach a dneska odpocivame..ty vanoce jsou za trest
bojim se uplne vlest na vahu
hjooo, váha tak to já sed ěsim jak mi u Dr. vynadaj…jdu 2.1. ![]()
ahoj holky tak se zase hlasim po delsi odmlce.na utz jsem dokonce dvakrat pac mimco nemohli zmerit na Downa
ale na poduhe
se
ovedlo tqk mam i fotecku.posilam svou prvni fotecku s utz stari 13+2 ![]()
Ahoj holky, ja dnes celé dopoledne trávila ve fakultce, kvůli te cukrovce. Lítala jsem po celém areálu sem a tam. Jinak já přes Vánoce zhubla 1kg tím, že jsem přestala jíst sladké. Běžně jsem každé Vánoce nabrala tak 2kg, tak teď je to alespoň v pohodě ![]()
Zítra mám konečně normální kontrolu, tak zase po měsíci prcka uvidím.
Gratuluju Katerine ke kontrole a pěkné fotečce ![]()