Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, no dárky letos neřešim, připravila jsem jeden dáreček, vyráběla ho devět měsíců a dá se říct, že jsem za něj prolila krev
Takže objednám přes net maximálně něco s fotkama malý a hotovo
Jo a mojí mamině e-cigaretu, ať si holt u nás může čoudnout
Musim ji někde vygooglit, nemáte někdo zkušenost?
Annet, Jani, vy spolu chodíte cvičit, ju? To se máte ![]()
Naše učetní používá elektonic. cigeretu a chválí si jí ![]()
jojo chodíme spolu kažé pondělí cvičit ![]()
Ahoj holky,nejdříve se omlouvám,že vám sem lezu,ale chci se zeptat,nemáte nějaký tip na dobré ubytovaní za přijatelnou cenu v okolí Plzně?tak na dvě noci shanime ubytování.díky moc za tip…
mamina si jí taky chválila, ale bohužel nevydržela
asi nemá vůli…
Srdíčko OK. Sestřičku tam dělá moje známá, to jsem ani nevěděla, takže jsme se i docela vykecávaly a doktorka byla příjemná. Poprosila jsem ať koukne na to pohlaví. Říkala, že nemá tak dobrý UTZ, ale že se koukne. Najela na nožičky, začla se smát a říká mi, to je bez šance jen se koukněte. Opět nožičky úplně těsně u sebe. Už se pomalu smiřuju s tím, že se to nedozvím.
Jééé to je ale stydlín
jinak blahopřeju k tomu, že srdíčko je v pořádku ![]()
Říkám si, že nejdůležitější je, že je všechno v pořádku, ale stejně mě to pohlaví hlodá a chtěla bych to vědět
Budu s tebou ještě chvíli držet basu
Stejně to nakonec budeš určitě vědět dřív než já ![]()
Annnet píše: Říkám si, že nejdůležitější je, že je všechno v pořádku, ale stejně mě to pohlaví hlodá a chtěla bych to vědětBudu s tebou ještě chvíli držet basu
Stejně to nakonec budeš určitě vědět dřív než já
No já se modlím, aby nám to řekli na tom 3D
ikdyž teď přemýšlím, že ty jsi na tom taky byla a dozvěděla ses prdlajs
tak doufám, že na tom nebudu taky tak ![]()
Vám se ale na začátku přikláněli k holčičce ne?
První typ padnul až teď na tom velkém UTZ a 4D. Ale to byl jen její typ, asi podle toho, že holčičky se víc schovávají, pohlaví neviděla. Ten UTZ trval asi skoro třičtvrtě hodiny a celou dobu byly nožičky u sebe a to do něj i různě štouchala a stejně nic. Holt když se nechce ukázat tak s ním nic nehne. Tak snad ty nožičky nemá srostlý k sobě. Jinak už jsme v naší velké skupině asi jen 2 co chceme vědět a nevíme, všechny ostatní miminka se ukázala.
Koukám, že máš ty kontroly hned den po sobě, tak když se neukáže jednou tak podruhé snad jo. Nebo ta druhá bude bez UTZ?
Holky mě se malej taky dlouho schovával…všichni říkali, že to bude holčička, že se stydí
Pak v Praze někdy v 6. měsíci mi řekl, že to vypadá na holčičku a hned 2 dny na to mi můj dr. řekl, že to bude 100% kluk
pak to potvrdil na 4D.
klaaras píše:
Holky mě se malej taky dlouho schovával…všichni říkali, že to bude holčička, že se stydíPak v Praze někdy v 6. měsíci mi řekl, že to vypadá na holčičku a hned 2 dny na to mi můj dr. řekl, že to bude 100% kluk
pak to potvrdil na 4D.
Takže lepší radši s ničím nepočítat dokud to někdo neřekne na 100%. Já holt budu pro jistotu kupovat neutrální výbavičku, stejně z toho za chvíli vyroste a pak už budu moct koupit cokoliv.
Annnet píše:
První typ padnul až teď na tom velkém UTZ a 4D. Ale to byl jen její typ, asi podle toho, že holčičky se víc schovávají, pohlaví neviděla. Ten UTZ trval asi skoro třičtvrtě hodiny a celou dobu byly nožičky u sebe a to do něj i různě štouchala a stejně nic. Holt když se nechce ukázat tak s ním nic nehne. Tak snad ty nožičky nemá srostlý k sobě. Jinak už jsme v naší velké skupině asi jen 2 co chceme vědět a nevíme, všechny ostatní miminka se ukázala.
Koukám, že máš ty kontroly hned den po sobě, tak když se neukáže jednou tak podruhé snad jo. Nebo ta druhá bude bez UTZ?
jojo hned po sobě, oba dny budu mít utz
páč 2.1. jdu do genetu a 3.1. ke svý dr. na velký utz
ALE TAK JA POČÍTÁM S TÍM KLUKEM
jen to chci mít prostě potvrzené ![]()
Janicka 22 píše:Annnet píše:jojo hned po sobě, oba dny budu mít utz
Koukám, že máš ty kontroly hned den po sobě, tak když se neukáže jednou tak podruhé snad jo. Nebo ta druhá bude bez UTZ?páč 2.1. jdu do genetu a 3.1. ke svý dr. na velký utz
Tak to máš dobrý, to bude obojí delší, tak se určitě ukáže. Já to měla v jeden den.