Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
29.11.11 14:15
Janicka 22 píše:
adria píše:
chodim k Dr. Novýmu do Raisovky, taky bych ráda pracovala v Plzni, dojíždím do Prahy :)
Teda a jak to plánuješ dělat až se těhu potvrdí? nebudeš mít to dojíždění náročné?

Budu dělat jak mi Dr. řekne, to je jasný, přednější je mimi a zdraví…a kdyby nejhůř, můžu pracovat přes PC z domova…dělají to tu kolegyně tak…
Toho se nebojím, spíš hlavně zítra chci vidět něco :) a krev at je ok…a těšit se na další :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
29.11.11 15:15
Jesterka21 píše:
Anet, kdy jdeš na to echo srdíčka? já jdu 7.12. :)

Ty jdeš taky na echo? Já myslela, že jdu navíc kvůli srdečním vadám v rodině. Já jdu 6.12. a kdy jdeš na tu cukrovku?
Jinak dvd jsem si přehrála u našich na TV, to šlo dobře. Čas jsem tam nikde neviděla, ale myslím, že to bude taky tak kolem 6min. A taky jenom hlavička, ručičky a cucání palečku. Na pohlaví koukala tak 20×, pořád jsme se ptali a stejně to nevykoukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
29.11.11 15:17

Vítám Adriu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
29.11.11 15:28
Annnet píše:
Jesterka21 píše:
Ty jdeš taky na echo? Já myslela, že jdu navíc kvůli srdečním vadám v rodině. Já jdu 6.12. a kdy jdeš na tu cukrovku?
Jinak dvd jsem si přehrála u našich na TV, to šlo dobře. Čas jsem tam nikde neviděla, ale myslím, že to bude taky tak kolem 6min. A taky jenom hlavička, ručičky a cucání palečku. Na pohlaví koukala tak 20×, pořád jsme se ptali a stejně to nevykoukala.

na to echo jdu proto, že Bornová to srdíčko špatně viděla, že ho nemohla sama prošetřit, jinak srdeční vadu v rodině žádnou nemáme. Na tu cukrovku jdu 16.12 :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.11.11 15:28
Annnet píše:

Ahoj Anet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
29.11.11 15:29
adria píše:
Janicka 22 píše:
adria píše:
chodim k Dr. Novýmu do Raisovky, taky bych ráda pracovala v Plzni, dojíždím do Prahy :)
Teda a jak to plánuješ dělat až se těhu potvrdí? nebudeš mít to dojíždění náročné?
Budu dělat jak mi Dr. řekne, to je jasný, přednější je mimi a zdraví…a kdyby nejhůř, můžu pracovat přes PC z domova…dělají to tu kolegyně tak…
Toho se nebojím, spíš hlavně zítra chci vidět něco :) a krev at je ok…a těšit se na další :srdce:

budu držet palce, at je vše v pořádku. A neboj, brzo budeš taky zkušená těhulka, strašně to utíká :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.11.11 15:30
Jesterka21 píše:
adria píše:
Janicka 22 píše:
adria píše:
Toho se nebojím, spíš hlavně zítra chci vidět něco :) a krev at je ok…a těšit se na další :srdce:
budu držet palce, at je vše v pořádku. A neboj, brzo budeš taky zkušená těhulka, strašně to utíká :,(

Děkuju :hug: zejtra dám echo co a jak…ale stejně je to nespravedlivý, člověk se ani těšit skoro nemůže :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
29.11.11 15:31
Jesterka21 píše:
Annnet píše:
Jesterka21 píše:
na to echo jdu proto, že Bornová to srdíčko špatně viděla, že ho nemohla sama prošetřit, jinak srdeční vadu v rodině žádnou nemáme. Na tu cukrovku jdu 16.12 :poblion:

Ajo, tak to mně řekla, že na srdíčku žádné vady nevidí, ale mamina a děda mají, tak jdu kvůli tomu.
Já jdu na tu cukrovku myslím 20.12. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
29.11.11 15:33
adria píše:
Annnet píše:

Taky držím palce ať je vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.11.11 15:34
Annnet píše:
adria píše:
Annnet píše:
Taky držím palce ať je vše v pořádku :palec:

moc dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
29.11.11 15:43
adria píše:
Jesterka21 píše:
adria píše:
Janicka 22 píše:
adria píše:
budu držet palce, at je vše v pořádku. A neboj, brzo budeš taky zkušená těhulka, strašně to utíká :,(
Děkuju :hug: zejtra dám echo co a jak…ale stejně je to nespravedlivý, člověk se ani těšit skoro nemůže :,(

já se ze začátku taky netěšila, furt jsem někde na netu hledala info, samozřejmě že jsem vyštrachala vždycky něco negativního že jsem se pak jen bála co se všechno může stát… pak jsem chytla v prvním měsíci nerva, že určitě přijde menses a přijdu o to… pak přišly nevolnosti a první tři měsíce jsem protrpěla, takže jsem si začla to těhu užívat až když jsem poprvý toho malýho drobečka viděla v 11.týdnu na 3D ultrazvuku, to jsem pak i líp prožívala nevolnosti… ale strach mám pořád že se může něco stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
29.11.11 15:52

Tak to mě na první kontrole Born řekl, že je tam velký hematom a že to vidí na potrat, takže jsem se vyděsila pořádně a 5týdnů jsem vlastně jen ležela a samozřejmě hledala na netu co všechno se může stát :zed: Po screeningu už bylo vše OK, tak jsem se celkově dost uklidnila a teď už chodím na kontroly úplně v klidu a nepřemýšlím nad tím co by se mohlo stát. Ani neřeším jestli jsou pohyby nějaký pravidelný nebo ne. A navíc když dneska velký UTZ taky dopadl dobře, tak je to super a už si to chci konečně začít užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
29.11.11 15:56
Annnet píše:
Tak to mě na první kontrole Born řekl, že je tam velký hematom a že to vidí na potrat, takže jsem se vyděsila pořádně a 5týdnů jsem vlastně jen ležela a samozřejmě hledala na netu co všechno se může stát :zed: Po screeningu už bylo vše OK, tak jsem se celkově dost uklidnila a teď už chodím na kontroly úplně v klidu a nepřemýšlím nad tím co by se mohlo stát. Ani neřeším jestli jsou pohyby nějaký pravidelný nebo ne. A navíc když dneska velký UTZ taky dopadl dobře, tak je to super a už si to chci konečně začít užívat.

musíme si to užívat, protože ted jsme v tom nejhezčím a nejlepším období těhotenství :pankac: jak se bude blížit porod a růst pupík, už to nebude ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.11.11 15:56
Annnet píše:

tak to je moc dobře…šup nějaké pěkné fotky sem :) at se kochnu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
29.11.11 16:01

Já dostala dnes jen DVD s videem, tak z toho pak nějaké fotky udělám. Ale do svého PC to nedám, tak až přijde přítel z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová