Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Janicka 22 píše:adria píše:Teda a jak to plánuješ dělat až se těhu potvrdí? nebudeš mít to dojíždění náročné?
chodim k Dr. Novýmu do Raisovky, taky bych ráda pracovala v Plzni, dojíždím do Prahy
Budu dělat jak mi Dr. řekne, to je jasný, přednější je mimi a zdraví…a kdyby nejhůř, můžu pracovat přes PC z domova…dělají to tu kolegyně tak…
Toho se nebojím, spíš hlavně zítra chci vidět něco
a krev at je ok…a těšit se na další ![]()
Jesterka21 píše:
Anet, kdy jdeš na to echo srdíčka? já jdu 7.12.
Ty jdeš taky na echo? Já myslela, že jdu navíc kvůli srdečním vadám v rodině. Já jdu 6.12. a kdy jdeš na tu cukrovku?
Jinak dvd jsem si přehrála u našich na TV, to šlo dobře. Čas jsem tam nikde neviděla, ale myslím, že to bude taky tak kolem 6min. A taky jenom hlavička, ručičky a cucání palečku. Na pohlaví koukala tak 20×, pořád jsme se ptali a stejně to nevykoukala.
Annnet píše:Jesterka21 píše:Ty jdeš taky na echo? Já myslela, že jdu navíc kvůli srdečním vadám v rodině. Já jdu 6.12. a kdy jdeš na tu cukrovku?
Jinak dvd jsem si přehrála u našich na TV, to šlo dobře. Čas jsem tam nikde neviděla, ale myslím, že to bude taky tak kolem 6min. A taky jenom hlavička, ručičky a cucání palečku. Na pohlaví koukala tak 20×, pořád jsme se ptali a stejně to nevykoukala.
na to echo jdu proto, že Bornová to srdíčko špatně viděla, že ho nemohla sama prošetřit, jinak srdeční vadu v rodině žádnou nemáme. Na tu cukrovku jdu 16.12 ![]()
adria píše:Janicka 22 píše:Budu dělat jak mi Dr. řekne, to je jasný, přednější je mimi a zdraví…a kdyby nejhůř, můžu pracovat přes PC z domova…dělají to tu kolegyně tak…adria píše:Teda a jak to plánuješ dělat až se těhu potvrdí? nebudeš mít to dojíždění náročné?
chodim k Dr. Novýmu do Raisovky, taky bych ráda pracovala v Plzni, dojíždím do Prahy
Toho se nebojím, spíš hlavně zítra chci vidět něcoa krev at je ok…a těšit se na další
budu držet palce, at je vše v pořádku. A neboj, brzo budeš taky zkušená těhulka, strašně to utíká ![]()
Jesterka21 píše:adria píše:budu držet palce, at je vše v pořádku. A neboj, brzo budeš taky zkušená těhulka, strašně to utíkáJanicka 22 píše:Budu dělat jak mi Dr. řekne, to je jasný, přednější je mimi a zdraví…a kdyby nejhůř, můžu pracovat přes PC z domova…dělají to tu kolegyně tak…adria píše:Teda a jak to plánuješ dělat až se těhu potvrdí? nebudeš mít to dojíždění náročné?
Toho se nebojím, spíš hlavně zítra chci vidět něcoa krev at je ok…a těšit se na další
Děkuju
zejtra dám echo co a jak…ale stejně je to nespravedlivý, člověk se ani těšit skoro nemůže ![]()
Jesterka21 píše:Annnet píše:na to echo jdu proto, že Bornová to srdíčko špatně viděla, že ho nemohla sama prošetřit, jinak srdeční vadu v rodině žádnou nemáme. Na tu cukrovku jdu 16.12Jesterka21 píše:Ty jdeš taky na echo? Já myslela, že jdu navíc kvůli srdečním vadám v rodině. Já jdu 6.12. a kdy jdeš na tu cukrovku?
Ajo, tak to mně řekla, že na srdíčku žádné vady nevidí, ale mamina a děda mají, tak jdu kvůli tomu.
Já jdu na tu cukrovku myslím 20.12. ![]()
adria píše:Annnet píše:Ahoj Anet
Vítám Adriu
Taky držím palce ať je vše v pořádku ![]()
Annnet píše:adria píše:Taky držím palce ať je vše v pořádkuAnnnet píše:Ahoj Anet
Vítám Adriu
moc dík ![]()
adria píše:Jesterka21 píše:Děkujuadria píše:budu držet palce, at je vše v pořádku. A neboj, brzo budeš taky zkušená těhulka, strašně to utíkáJanicka 22 píše:Budu dělat jak mi Dr. řekne, to je jasný, přednější je mimi a zdraví…a kdyby nejhůř, můžu pracovat přes PC z domova…dělají to tu kolegyně tak…adria píše:Teda a jak to plánuješ dělat až se těhu potvrdí? nebudeš mít to dojíždění náročné?
zejtra dám echo co a jak…ale stejně je to nespravedlivý, člověk se ani těšit skoro nemůže
já se ze začátku taky netěšila, furt jsem někde na netu hledala info, samozřejmě že jsem vyštrachala vždycky něco negativního že jsem se pak jen bála co se všechno může stát… pak jsem chytla v prvním měsíci nerva, že určitě přijde menses a přijdu o to… pak přišly nevolnosti a první tři měsíce jsem protrpěla, takže jsem si začla to těhu užívat až když jsem poprvý toho malýho drobečka viděla v 11.týdnu na 3D ultrazvuku, to jsem pak i líp prožívala nevolnosti… ale strach mám pořád že se může něco stát
Tak to mě na první kontrole Born řekl, že je tam velký hematom a že to vidí na potrat, takže jsem se vyděsila pořádně a 5týdnů jsem vlastně jen ležela a samozřejmě hledala na netu co všechno se může stát
Po screeningu už bylo vše OK, tak jsem se celkově dost uklidnila a teď už chodím na kontroly úplně v klidu a nepřemýšlím nad tím co by se mohlo stát. Ani neřeším jestli jsou pohyby nějaký pravidelný nebo ne. A navíc když dneska velký UTZ taky dopadl dobře, tak je to super a už si to chci konečně začít užívat.
Annnet píše:
Tak to mě na první kontrole Born řekl, že je tam velký hematom a že to vidí na potrat, takže jsem se vyděsila pořádně a 5týdnů jsem vlastně jen ležela a samozřejmě hledala na netu co všechno se může státPo screeningu už bylo vše OK, tak jsem se celkově dost uklidnila a teď už chodím na kontroly úplně v klidu a nepřemýšlím nad tím co by se mohlo stát. Ani neřeším jestli jsou pohyby nějaký pravidelný nebo ne. A navíc když dneska velký UTZ taky dopadl dobře, tak je to super a už si to chci konečně začít užívat.
musíme si to užívat, protože ted jsme v tom nejhezčím a nejlepším období těhotenství
jak se bude blížit porod a růst pupík, už to nebude ono.
Annnet píše:
Tak to mě na první kontrole Born řekl, že je tam velký hematom a že to vidí na potrat, takže jsem se vyděsila pořádně a 5týdnů jsem vlastně jen ležela a samozřejmě hledala na netu co všechno se může státPo screeningu už bylo vše OK, tak jsem se celkově dost uklidnila a teď už chodím na kontroly úplně v klidu a nepřemýšlím nad tím co by se mohlo stát. Ani neřeším jestli jsou pohyby nějaký pravidelný nebo ne. A navíc když dneska velký UTZ taky dopadl dobře, tak je to super a už si to chci konečně začít užívat.
tak to je moc dobře…šup nějaké pěkné fotky sem
at se kochnu ![]()
Já dostala dnes jen DVD s videem, tak z toho pak nějaké fotky udělám. Ale do svého PC to nedám, tak až přijde přítel z práce.