Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
24.11.11 13:23

A teď jsem ti koukla do alba a ta přebalovací podložka je taky nádherná :palec: Asi taky kouknu po něčem jiném než je ta žirafa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
24.11.11 14:06

Ahoj holky :mavam: jsem ráda,že vaše kontroly probíhají bez komplikací :lol: Už se vám to taky krátí co,hrozně rychle to utíká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
24.11.11 17:34

Ahojte holky,

jojo Anet auto prodany :-) a uz koupeny to novy ;)
Jak se mas??

Zdravim Kristynku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.11.11 19:19
Janicka 22 píše:
Ahojte holky,

jojo Anet auto prodany :-) a uz koupeny to novy ;)
Jak se mas??

Zdravim Kristynku :mavam:

Tedy to je rychlost, tak to už v pondělí pojedeš novým? Já byla dnes na tom cvičení pod Belánkou, no jsem docela unavená. A byla tam paní co jsem si myslela, že je tak ve 30.týdnu a to jsem si říkala už minule, no a ona je ve 23. Tak nejsem jediná kdo má tak velký břicho :)
Taky zdravím Kristýnku a Loslinos :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
24.11.11 19:27

Anet zatim nevim jestli vubec budu moct v pondeli na cviceni, jeste to auto musim nahlasit na urade a za pojistovakem..a to prave musim vse vyridit v miste tval. bydliste a to mam 40 km od Plzne, takze bych ttam jela po praci v pondeli..

ale jeste uvidim bud to necham na stredu, protoze mam SPZ na 10dni a nebo si domluvim se sefem na pondeli dopoledne dovcu..kazdopadne ti dam jeste vedet jak to bude ;)

ale klidne se pak muzeme sejit i v tydnu treba na caj, dzus :-D by jsme mohli najit nejakou kavarnu u vas na kosutce kdyby se ti nechtelo do mesta a ja bych zas prifrcela :-)

Loslinos-jakou velikost oblecku jsi mela pro Kristynku od narozeni?? nekdo rika at koupim jen par kousku od vel.56, ze to bude zachvili maly a nekdo rika, ze miminko plavalo hodne dlouho ve velikosti 56, ze dokupovali i vel.50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.11.11 19:43

Jasně, tak dej pak vědět. Já půjdu určitě :) A klidně se můžeme sejít i někdy v týdnu.
Jinak k těm velikostem moje postřehy…Já mám spíš kamarádky co měly děti těsně pod 4kg a tu 56 skoro nevyužily. Ale to nikdo dopředu neví jak velké bude mít dítě. No a jedna kámoška mi taky říkala, že ty velikosti jsou od každého výrobce jinak velké. Teď si nejsem jistá, ale asi v H&M říkala, že mám nakupovat rovnou 62, že to odpovídá jiným 56, tak se v tom vyznej. Já budu mít od každého něco, stejně nakupuju na internetu, tak ty velikosti těžko porovnám. Dneska mi přišlo zase pár drobností a zítra by měl taky ještě dorazit jeden balík, tak to o víkendu nafotím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
24.11.11 20:07

No prave, cert aby se vyznal v tech velikostech :cert: jo v H&M jsem si chtela koupit bodycko, bylo to zabalene tak jsem si to nemohla prohlidnout, vzala jsem velikost 56 pred kramem jsem to rozbalila a sla to hned vratit, nenarvala bych do toho ani to nejmensi miminko..tak dej vedet az to budes mit v albu, si to prohlidnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.11.11 20:14

Já právě byla někdy před týdnem s kámoškou v Olympii a kupovala tam tepláčky pro malou a rovnou brala o číslo větší a říkala mi, že to tam mají většinou malý. Já jak objednávám na aukru nebo MMB, tak když toho beru víc, tak většinou přijde ještě něco navíc jako dárek. A mám tam jedno body a overálek, je na tom napsáno 56, ale přijde mi to jak nějaká velikost 40, strašně prťavý oproti jiným tak nevím…přišlo mi, že to tam paní přihodila aby se toho zbavila.
Zatím kupuju spíš větší velikosti, v těch pidi velikostech bych chtěla zavinovací body aby šlo líp oblékat, tak asi počkám na nějaké povánoční výprodeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
24.11.11 20:23

To ja prave zacnu od tech malych cisel, nejdriv si nakoupim nejaky 56 a pak vetsi :-) ale zatim oblecku moc nemam, jen to co mam v albu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
24.11.11 20:44

Ahoj holky,
snad nevadí, že jsem vám sem vlezla, máte to tu takový rozjetý…
Bydlim kousek od Plzně a už mám teda doma 10 měsíčního chlapečka, ale jak to tady čtu, tak hezky vzpomínám na to jaký bylo těhulkování :D
Jo jinak tu postýlku safari se žirafou mám doma a je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.11.11 20:50
klaaras píše:
Ahoj holky,
snad nevadí, že jsem vám sem vlezla, máte to tu takový rozjetý…
Bydlim kousek od Plzně a už mám teda doma 10 měsíčního chlapečka, ale jak to tady čtu, tak hezky vzpomínám na to jaký bylo těhulkování :D
Jo jinak tu postýlku safari se žirafou mám doma a je super :palec:

Vítám tě, nás tady moc není, takže uvítáme kohokoliv nového :) To jsem ráda, že slyším zase o někom dalším, kdo je s postýlkou spokojený. Už jsem rozhodnutá, že jí pořídím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
24.11.11 20:58

Ja jsemm taky moc rada, ze je tady dalsi pozitivni zkusenosti kdyz uz mame celou tu sadu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
24.11.11 21:01

Děkuju za přivítání :hug:
jj, postýlka slouží tak jak má…dokonce manžel proti ní ani nic nenamítal, on je vyučený truhlář a jen tak něco se mu nelíbí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.11.11 21:09
klaaras píše:
Děkuju za přivítání :hug:
jj, postýlka slouží tak jak má…dokonce manžel proti ní ani nic nenamítal, on je vyučený truhlář a jen tak něco se mu nelíbí :roll:

Tak to je super :palec: Kde jsi rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
24.11.11 21:11

Nakonec ve fakultce…nevědělo se, jestli budu rodit v Podolí nebo tady v Plzni, nakonec mi v Praze povolili Plzeň…vyvolávali mi porod ve 38.tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová