Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
25.11.11 12:55

Tak to je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
28.11.11 09:52

Ahoj holky :mavam:
jak se máte? nebyli jste se včera podívat na rozsvícení stromku v Plzni? :D

Anet dnes na cvíču?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
28.11.11 11:03

My byli včera odpoledne na chalupě a teď mám pocit, že jsem tam asi trochu nastydla. Snad se to nějak nerozjede, cítím se i taková víc unavenější, ale to je možná i z toho, že jsem málo spala.
Na cvíčo chci jít, tak snad to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
28.11.11 11:05
Annnet píše:
My byli včera odpoledne na chalupě a teď mám pocit, že jsem tam asi trochu nastydla. Snad se to nějak nerozjede, cítím se i taková víc unavenější, ale to je možná i z toho, že jsem málo spala.
Na cvíčo chci jít, tak snad to bude dobré.

oki tak dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
28.11.11 11:12

Zatím počítám, že určitě jdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
28.11.11 13:19
Annnet píše:
Zatím počítám, že určitě jdu :)

Dobře tak já zas budu čekat dole, budu tam tak v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
28.11.11 13:26

Ok, taky přijdu tak nějak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
28.11.11 16:16
Janicka 22 píše:
Ahoj holky :mavam:
jak se máte? nebyli jste se včera podívat na rozsvícení stromku v Plzni? :DAnet dnes na cvíču?? ;)

já byla čučnout na rozsvícení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
28.11.11 19:13

My tam byli jen odpo, na stromek jsem necekali :-) i me rozciluje hromada tech lidi :?

ale do Vanoc tam musim skocit jeste na klobasu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
29.11.11 08:23
Janicka 22 píše:
My tam byli jen odpo, na stromek jsem necekali :-) i me rozciluje hromada tech lidi :?ale do Vanoc tam musim skocit jeste na klobasu :-D

Ta mackanice mi tam neskutecne srala :-D. Jak se mi lidi otirali o bricho, tak jsem byla vztekla. Hlavne ženský se tam furt někde cpaly a vrazely do lidí. Kdybych nebyla tehu, tak jsem ty lidi co se o mne otreli násilím odstrcila. Fakt mi to ted vadí kdyz se o mne nekdo otre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
29.11.11 08:46

To já se teď celkově takovým místům radši vyhýbám. Minulý týden jsem jela v nacpané tramvaji a to mi stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
29.11.11 09:48
Annnet píše:
To já se teď celkově takovým místům radši vyhýbám. Minulý týden jsem jela v nacpané tramvaji a to mi stačilo.

já od tý doby co jsem doma na PN, tak jsem v MHD nebyla, naštěstí. Jak jsem ze začátku zvracela, tak jsem se bála že bych tam někoho ohodila, takže bez auta ted nedám ani ránu a strašně jsem si na to auto zvykla a do MHD se mi pak nebude chtít. A ještě když si ted představim ty narvaný tramvaje když jsem ještě bydlela na Locháči, fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
29.11.11 09:55

Taky jezdím jedině autem a jsem od začátku doma, tak nikam moc nemusím. Ale ve 14.týdnu jsem musela na genetiku až skoro k Olympii a nenastartovala jsem auto, to byl teda zážitek. Navíc mi v té době bylo ještě docela špatně. A minulý týden jsem jela jen na skok do Sadů, říkala jsem si, že to bude tramvají rychlejší, ale už nikdy víc, to budu radši stát hodinu v koloně a pak hodinu hledat místo na parkování :mrgreen:
Ještěrko jak máš vycházky? Jen mi zajímá, když máme stejného doktora jestli je dává stejně nebo máš jinak. Mě řekl, že nemůže dát víc než 6hodin a přitom spoustu holek v dubňátkách má neomezené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
29.11.11 09:57

Já tramvají taky nejezdím a hrozně jsem si odvykla, ale dřív jsem nejezdila jinak než MHD..Jela jsem naposled tramvají za Anet na cvičení :-D a vadily mi teda ty vražedný pohledy důchodců, když jsem seděla, takže jsem je radši pustila sednout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
29.11.11 10:01
Annnet píše:
Taky jezdím jedině autem a jsem od začátku doma, tak nikam moc nemusím. Ale ve 14.týdnu jsem musela na genetiku až skoro k Olympii a nenastartovala jsem auto, to byl teda zážitek. Navíc mi v té době bylo ještě docela špatně. A minulý týden jsem jela jen na skok do Sadů, říkala jsem si, že to bude tramvají rychlejší, ale už nikdy víc, to budu radši stát hodinu v koloně a pak hodinu hledat místo na parkování :mrgreen:
Ještěrko jak máš vycházky? Jen mi zajímá, když máme stejného doktora jestli je dává stejně nebo máš jinak. Mě řekl, že nemůže dát víc než 6hodin a přitom spoustu holek v dubňátkách má neomezené :nevim:

já je mam od 12 hod do 18 hodin. Také jen 6 hodin. Původně jsem je měla od 10 do 12 a pak od 14 do 18, ale to bylo naprd, když jsem chtěla jít na oběd s manželem, tak jsem si je nechala přepsat. Myslela jsem, že mi je nechá od 10 do 18 a fakt to přepočítali a dali mi je aby to zase vyšlo na těch 6 hodin :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová