Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
jak se máte? nebyli jste se včera podívat na rozsvícení stromku v Plzni? ![]()
Anet dnes na cvíču?? ![]()
My byli včera odpoledne na chalupě a teď mám pocit, že jsem tam asi trochu nastydla. Snad se to nějak nerozjede, cítím se i taková víc unavenější, ale to je možná i z toho, že jsem málo spala.
Na cvíčo chci jít, tak snad to bude dobré.
Annnet píše:
My byli včera odpoledne na chalupě a teď mám pocit, že jsem tam asi trochu nastydla. Snad se to nějak nerozjede, cítím se i taková víc unavenější, ale to je možná i z toho, že jsem málo spala.
Na cvíčo chci jít, tak snad to bude dobré.
oki tak dej vědět ![]()
Annnet píše:
Zatím počítám, že určitě jdu
Dobře tak já zas budu čekat dole, budu tam tak v 16:45
Janicka 22 píše:
Ahoj holky
jak se máte? nebyli jste se včera podívat na rozsvícení stromku v Plzni?Anet dnes na cvíču??
já byla čučnout na rozsvícení ![]()
My tam byli jen odpo, na stromek jsem necekali
i me rozciluje hromada tech lidi ![]()
ale do Vanoc tam musim skocit jeste na klobasu ![]()
Janicka 22 píše:
My tam byli jen odpo, na stromek jsem necekalii me rozciluje hromada tech lidi
ale do Vanoc tam musim skocit jeste na klobasu
Ta mackanice mi tam neskutecne srala
. Jak se mi lidi otirali o bricho, tak jsem byla vztekla. Hlavne ženský se tam furt někde cpaly a vrazely do lidí. Kdybych nebyla tehu, tak jsem ty lidi co se o mne otreli násilím odstrcila. Fakt mi to ted vadí kdyz se o mne nekdo otre.
To já se teď celkově takovým místům radši vyhýbám. Minulý týden jsem jela v nacpané tramvaji a to mi stačilo.
Annnet píše:
To já se teď celkově takovým místům radši vyhýbám. Minulý týden jsem jela v nacpané tramvaji a to mi stačilo.
já od tý doby co jsem doma na PN, tak jsem v MHD nebyla, naštěstí. Jak jsem ze začátku zvracela, tak jsem se bála že bych tam někoho ohodila, takže bez auta ted nedám ani ránu a strašně jsem si na to auto zvykla a do MHD se mi pak nebude chtít. A ještě když si ted představim ty narvaný tramvaje když jsem ještě bydlela na Locháči, fuj.
Taky jezdím jedině autem a jsem od začátku doma, tak nikam moc nemusím. Ale ve 14.týdnu jsem musela na genetiku až skoro k Olympii a nenastartovala jsem auto, to byl teda zážitek. Navíc mi v té době bylo ještě docela špatně. A minulý týden jsem jela jen na skok do Sadů, říkala jsem si, že to bude tramvají rychlejší, ale už nikdy víc, to budu radši stát hodinu v koloně a pak hodinu hledat místo na parkování ![]()
Ještěrko jak máš vycházky? Jen mi zajímá, když máme stejného doktora jestli je dává stejně nebo máš jinak. Mě řekl, že nemůže dát víc než 6hodin a přitom spoustu holek v dubňátkách má neomezené ![]()
Já tramvají taky nejezdím a hrozně jsem si odvykla, ale dřív jsem nejezdila jinak než MHD..Jela jsem naposled tramvají za Anet na cvičení
a vadily mi teda ty vražedný pohledy důchodců, když jsem seděla, takže jsem je radši pustila sednout ![]()
Annnet píše:
Taky jezdím jedině autem a jsem od začátku doma, tak nikam moc nemusím. Ale ve 14.týdnu jsem musela na genetiku až skoro k Olympii a nenastartovala jsem auto, to byl teda zážitek. Navíc mi v té době bylo ještě docela špatně. A minulý týden jsem jela jen na skok do Sadů, říkala jsem si, že to bude tramvají rychlejší, ale už nikdy víc, to budu radši stát hodinu v koloně a pak hodinu hledat místo na parkování
Ještěrko jak máš vycházky? Jen mi zajímá, když máme stejného doktora jestli je dává stejně nebo máš jinak. Mě řekl, že nemůže dát víc než 6hodin a přitom spoustu holek v dubňátkách má neomezené
já je mam od 12 hod do 18 hodin. Také jen 6 hodin. Původně jsem je měla od 10 do 12 a pak od 14 do 18, ale to bylo naprd, když jsem chtěla jít na oběd s manželem, tak jsem si je nechala přepsat. Myslela jsem, že mi je nechá od 10 do 18 a fakt to přepočítali a dali mi je aby to zase vyšlo na těch 6 hodin ![]()