Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12213
20.11.11 17:05

Jojo prisel :-) ale bylo to tak poradne zabaleny, ze jsme to nerozbalovali, protoze uz by jsme to do tech krabic nedostali zpet :wink: takze jsme pootevreli jen jednu krabici a koukli na odstin dreva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.11.11 17:09

Tak to jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.11 17:58

koukala jsem na netu, protože nevím, co všechno koupit pro mimčo. Je toho tolik a hlavně nevím, jestli všechno využiji. Někdo mi řiká, že tu hrací dečku nepoužil a jiný ji využíval pořád. A tak je to skoro se vším :-) Taky chci koupit nějaký pěkný nábytek do dětského pokojíčku. Nemáte někdo nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.11.11 18:06

Nábytek jsme zrovna nedávno probírali. My budeme pořizovat tohle: http://www.detskyraj.cz/…afari-zirafa
Jenom postýlku a přebalovák. Jinak co se týká výbavičky, je toho opravdu hodně, taky u spousty věcí váhám jestli jo nebo ne a jaké. Když potřebuji s něčím poradit, tak většinou zadám tady na emiminu do vyhledávání a vždycky se najdou nějaké diskuse, kde už se to řešilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.11.11 18:09
1981 píše:
koukala jsem na netu, protože nevím, co všechno koupit pro mimčo. Je toho tolik a hlavně nevím, jestli všechno využiji. Někdo mi řiká, že tu hrací dečku nepoužil a jiný ji využíval pořád. A tak je to skoro se vším :-) Taky chci koupit nějaký pěkný nábytek do dětského pokojíčku. Nemáte někdo nějaký tip?

Z které části PLzně jsi? Řekni nám třeba něco o sobě. Já jsem Aneta, 27let, Lochotín a čekám první mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.11 18:14

Je mi 30 let, jmenuji se Dáša. Vdaná nejsem, ale s přítelem žijeme už 10 let a nejspíš příští rok bude svatba :-) . Čekám taky první miminko a rozhodli jsme se, že pohlaví si říct nenecháme. Poslední dobou mně furt píchá v podbřišku, tak doufám, že vše dobře dopadne. Jinak bydlím na Košutce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.11 18:17

no tak přesně na tenhle pokojíček jsem taky koukala :-) . ale uvažovala jsem, že bych k tomu koupila i tu šatní skříň a váhám, jestli žirafku nebo méďu. a jaký budeš pořizovat kočárek. Já jsem koukala na Hauck Manhattan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.11.11 18:24

Jé já jsem taky z Košutky nebo možná spíš Lochotín. Bydlím u Plzeňky. Taky vdaná nejsem.
Janina tady z diskuse taky kupovala tenhle nábytek a myslím toho méďu a i se skříní, mně se nejvíc líbí žirafa. My máme 1+1, takže se nám sem toho zase moc nevejde.
Kočárek mám vybraný Roan Marita. Chtěla jsem 4kolku, máme kousek za barákem les a taky jsem nechtěla nic drahého. Byla jsem se na něj už podívat, i příteli se líbá, tak ho asi vezmem.
Jinak mi taky každou chvíli píchá v podbříšku, já doufám, že je to normální. Na kontrole jsem nebyla už 4týdny tak snad se nic neděje. A na pohlaví jsme tedy pěkně natěšení. Za týden už se snad dozvíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.11 18:35

ještě se chci zeptat, objednáváš něco z netu? Můžeš mi doporučit nějaké stránky, kde mají pěkné věci a ne předražené?
Já jsem byla na kontrole min. pondělí a doktorka řikala, že vypadá vše v pořádku. udělala UZ a řekla, že srdíčko miminku tluče. Tak fakt doufám, že vše bude OK.
Budu tě držet palečky a pak napiš,jestli to bude chlapeček nebo holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
20.11.11 18:37

Ahoj Daso :mavam:
Ja jsem Jana, je mi 20 (teda skoro 21 :-D, v utery) a bydlime na Doubravce :wink:

My uz ten nabytek mame doma (viz foto), stal necelych 10tis, coz si myslim, ze je parada. V obchodech jsme koukali a za cely sady pokojicku chteli pres 35tis..

Kocarek mame uz taky :-D nechlubila jsem se s tim ani Anet, aby si nemyslela, ze jsme blazni :-D
Je od ABC, ale typ nevim a ani na netu jsem ho nenasla, je to limitovana edice a ani nevim, jestli se prodaval tady v CR, kupovali jsme ho v Nemecku.
Je hodne podobnej tomuhle:
 http://www.google.cz/imgres?…

a taky uz mame koupenou multifunkcni postlku do loznice :oops:
jinak z toho nabytku nemame doma nic, vsechno mame schovane u mych rodicu a nebo pritelovo

Příspěvek upraven 20.11.11 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
20.11.11 18:39

Jinak ja jdu na KO zitra v pul 10, tak uz jsem jak na trni, hrozne se tesim, ale zaroven mam i strach..

Jaky tyden Daso jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.11.11 18:48

Teda Jani vy jste se rozjeli :-) Já mám zatím jen pár věcí, mám to nafocený tady na emiminu jak jsou v profilu ty fotoalba, tak můžeš kouknout. Ale spíš jen pár oblečků a autosedačku. Kočárek je pěknej :-) My počkáme až budem vědět pohlaví a půjdem vybrat barvu. No a objednáme ho asi až tak v únoru. My tím, že máme malý byt tak nic moc dopředu nemůžeme kupovat, nebylo by to kam dát.
Jinak typy moc nemám. Já budu hodně nakupovat na aukru a mimibazaru, alespoň tedy oblečení a nějaké drobnosti. STejně z toho za chvíli vyroste. Jinak třeba pěkné sady do postýlky mají na http://www.ebutik.cz/ nebo http://www.babymarket.cz/
Dají se tam sehnat i jiné věci.
Ale myslím, že na každých stránkách se najde něco levnějšího a něco dražšího. Já třeba hledám hodně přes Heureku a porovnávám ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.11.11 18:49

Jani jakou multifunkční postýlku? Vy nebudete používat tu z té sady nábytku jak jste koupili?
A držím palce na zítřejší kontrolu, pak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
20.11.11 18:57

Anet ja vim, ze jsme rychli :-D ale proste neodolame..jinak vse co mame uz pro mimi mam taky nafocene v albu :-) je tam i ta kolibka :wink:

Ja nemam zadny oblibeny stranky, spis si zadavam do vyhledavace, to co hledam a pak prozkoumavam, vsechny ty stranky…hlavne nejak nejsem na to nakupovani pres net, ikdyz teda ten nabytek jsem riskla :-)
Oblecky se mi moc libi v tescu, tam maji moc hezky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
20.11.11 19:01

Anet mas mooooc hezky vecicky :palec: ty overalky jsou fakt paradni..to jsi objednavala pres net? jakou objednavas velikost? 56?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová