Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo prisel
ale bylo to tak poradne zabaleny, ze jsme to nerozbalovali, protoze uz by jsme to do tech krabic nedostali zpet
takze jsme pootevreli jen jednu krabici a koukli na odstin dreva ![]()
koukala jsem na netu, protože nevím, co všechno koupit pro mimčo. Je toho tolik a hlavně nevím, jestli všechno využiji. Někdo mi řiká, že tu hrací dečku nepoužil a jiný ji využíval pořád. A tak je to skoro se vším
Taky chci koupit nějaký pěkný nábytek do dětského pokojíčku. Nemáte někdo nějaký tip?
Nábytek jsme zrovna nedávno probírali. My budeme pořizovat tohle: http://www.detskyraj.cz/…afari-zirafa
Jenom postýlku a přebalovák. Jinak co se týká výbavičky, je toho opravdu hodně, taky u spousty věcí váhám jestli jo nebo ne a jaké. Když potřebuji s něčím poradit, tak většinou zadám tady na emiminu do vyhledávání a vždycky se najdou nějaké diskuse, kde už se to řešilo ![]()
1981 píše:
koukala jsem na netu, protože nevím, co všechno koupit pro mimčo. Je toho tolik a hlavně nevím, jestli všechno využiji. Někdo mi řiká, že tu hrací dečku nepoužil a jiný ji využíval pořád. A tak je to skoro se všímTaky chci koupit nějaký pěkný nábytek do dětského pokojíčku. Nemáte někdo nějaký tip?
Z které části PLzně jsi? Řekni nám třeba něco o sobě. Já jsem Aneta, 27let, Lochotín a čekám první mimčo.
Je mi 30 let, jmenuji se Dáša. Vdaná nejsem, ale s přítelem žijeme už 10 let a nejspíš příští rok bude svatba
. Čekám taky první miminko a rozhodli jsme se, že pohlaví si říct nenecháme. Poslední dobou mně furt píchá v podbřišku, tak doufám, že vše dobře dopadne. Jinak bydlím na Košutce.
no tak přesně na tenhle pokojíček jsem taky koukala
. ale uvažovala jsem, že bych k tomu koupila i tu šatní skříň a váhám, jestli žirafku nebo méďu. a jaký budeš pořizovat kočárek. Já jsem koukala na Hauck Manhattan.
Jé já jsem taky z Košutky nebo možná spíš Lochotín. Bydlím u Plzeňky. Taky vdaná nejsem.
Janina tady z diskuse taky kupovala tenhle nábytek a myslím toho méďu a i se skříní, mně se nejvíc líbí žirafa. My máme 1+1, takže se nám sem toho zase moc nevejde.
Kočárek mám vybraný Roan Marita. Chtěla jsem 4kolku, máme kousek za barákem les a taky jsem nechtěla nic drahého. Byla jsem se na něj už podívat, i příteli se líbá, tak ho asi vezmem.
Jinak mi taky každou chvíli píchá v podbříšku, já doufám, že je to normální. Na kontrole jsem nebyla už 4týdny tak snad se nic neděje. A na pohlaví jsme tedy pěkně natěšení. Za týden už se snad dozvíme ![]()
ještě se chci zeptat, objednáváš něco z netu? Můžeš mi doporučit nějaké stránky, kde mají pěkné věci a ne předražené?
Já jsem byla na kontrole min. pondělí a doktorka řikala, že vypadá vše v pořádku. udělala UZ a řekla, že srdíčko miminku tluče. Tak fakt doufám, že vše bude OK.
Budu tě držet palečky a pak napiš,jestli to bude chlapeček nebo holčička.
Ahoj Daso ![]()
Ja jsem Jana, je mi 20 (teda skoro 21
, v utery) a bydlime na Doubravce ![]()
My uz ten nabytek mame doma (viz foto), stal necelych 10tis, coz si myslim, ze je parada. V obchodech jsme koukali a za cely sady pokojicku chteli pres 35tis..
Kocarek mame uz taky
nechlubila jsem se s tim ani Anet, aby si nemyslela, ze jsme blazni ![]()
Je od ABC, ale typ nevim a ani na netu jsem ho nenasla, je to limitovana edice a ani nevim, jestli se prodaval tady v CR, kupovali jsme ho v Nemecku.
Je hodne podobnej tomuhle:
http://www.google.cz/imgres?…
a taky uz mame koupenou multifunkcni postlku do loznice ![]()
jinak z toho nabytku nemame doma nic, vsechno mame schovane u mych rodicu a nebo pritelovo
Příspěvek upraven 20.11.11 v 18:43
Jinak ja jdu na KO zitra v pul 10, tak uz jsem jak na trni, hrozne se tesim, ale zaroven mam i strach..
Jaky tyden Daso jsi??
Teda Jani vy jste se rozjeli
Já mám zatím jen pár věcí, mám to nafocený tady na emiminu jak jsou v profilu ty fotoalba, tak můžeš kouknout. Ale spíš jen pár oblečků a autosedačku. Kočárek je pěknej
My počkáme až budem vědět pohlaví a půjdem vybrat barvu. No a objednáme ho asi až tak v únoru. My tím, že máme malý byt tak nic moc dopředu nemůžeme kupovat, nebylo by to kam dát.
Jinak typy moc nemám. Já budu hodně nakupovat na aukru a mimibazaru, alespoň tedy oblečení a nějaké drobnosti. STejně z toho za chvíli vyroste. Jinak třeba pěkné sady do postýlky mají na http://www.ebutik.cz/ nebo http://www.babymarket.cz/
Dají se tam sehnat i jiné věci.
Ale myslím, že na každých stránkách se najde něco levnějšího a něco dražšího. Já třeba hledám hodně přes Heureku a porovnávám ceny.
Jani jakou multifunkční postýlku? Vy nebudete používat tu z té sady nábytku jak jste koupili?
A držím palce na zítřejší kontrolu, pak dej vědět.
Anet ja vim, ze jsme rychli
ale proste neodolame..jinak vse co mame uz pro mimi mam taky nafocene v albu
je tam i ta kolibka ![]()
Ja nemam zadny oblibeny stranky, spis si zadavam do vyhledavace, to co hledam a pak prozkoumavam, vsechny ty stranky…hlavne nejak nejsem na to nakupovani pres net, ikdyz teda ten nabytek jsem riskla ![]()
Oblecky se mi moc libi v tescu, tam maji moc hezky ![]()
Anet mas mooooc hezky vecicky
ty overalky jsou fakt paradni..to jsi objednavala pres net? jakou objednavas velikost? 56?