Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
Anet a v kolik to je ten ctvrtek? ![]()
Ja jsem porad nemocna, nemuzu se toho vubec zbavit ![]()
Je to už od 15h. Já budu chodit asi na obojí dokud to půjde, stejně nemám doma moc co dělat.
Já to měla někdy kolem 11-12.týdne a taky se to docela táhlo a nemohla jsem se toho zbavit.
Tak to budes mit fajn, budes takhle mezi tehulkama ![]()
No u me to bude v utery uz 14 dni. od vcerejska jsem doma a jen lezim tak doufam, pres vikend to zmizi uplne.
Anet uz citis pohyby? ![]()
Teď od pondělka lehce něco cítím. Většinou když si lehnu na záda dám ruce na břicho, tak občas cítím takové jakoby převalení, ale nevím jestli je to ono
zatím je to hodně slabé a jen jednou za čas. Zrovna před chvílí jsem to taky cítila, sedím a vlezla na mě kočka a lehla si mi trochu na břicho, tak asi jak přimáčkla tak jsem to cítila ![]()
Tak sna to přes víkend vyležíš, já to měla taky dlouho. Ani nevím kde jsem co chytla, když jsem byla pořád doma a pak ne a ne to odejít.
Ahoj Anet, uvidime se zitra na cviceni? ![]()
nechcete se holky pridat? ![]()
Janicka 22 píše:
Ahoj Anet, uvidime se zitra na cviceni?
nechcete se holky pridat?
Jasně, určitě půjdu
Už je ti dobře?
Jojo
já tam budu asi dřív, pojedu rovnou z práce tak uvidíme jakej bude provoz ![]()
Annnet píše:
Tak já nějak dorazím, kdyžtak se pokusím taky nějak dřív
Dobře, já kdyžtak počkám ![]()
Ahoj holky, tak jsem zjištovala od maminek s miminkama předporodní kurzy, jaké to je a k čemu to je. Takže všechny holčiny, které na ty předporodní kurzy chodily, tak mi řekly, že jim to bylo k ničemu, že u porodu stejně je všechno uplně jinak a nějaké naučené dýchání apod je tam stejně k ničemu. Co se týká pak koupání miminek atd, tak to nám prý stejně musí v porodnici ukázat. A ty holčiny, co na předporodních kurzech nebyly, tak jim to vůbec nechybí. A bylo jich hodně, co tam nešly
Jinak všechny tak nějak se shodly na tom, že by bylo dobré, kdyby spíš dělaly více kurzy jak po porodu o miminko pečovat, ale hodina tohodle kurzu ted stojí 500,–Kč ![]()