Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
9.11.11 12:55

Tak to jsme pěkně roztahaný po celé Plzni :-) Čekáš první dítě? A kde plánuješ rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.11.11 12:57

Ahojte holky :mavam:

Vítám nováčka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
9.11.11 13:00
Annnet píše:
Tak to jsme pěkně roztahaný po celé Plzni :-) Čekáš první dítě? A kde plánuješ rodit?

jj, čekám prvního potomka a rodit plánuju ve fakultce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
9.11.11 13:05

Tak to jsme na tom stejně, třeba se tam potkáme :-)
Půjdeš na předporodní kurzy? A nechodíš někam cvičit?
My začaly chodit cvičit na Lochotín na bazén, to jsi asi četla, ale pořád koukám po něčem jiném, že bych chodila třeba 2× týdně, tak hledám nějakou inspiraci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
9.11.11 13:08
Annnet píše:
Tak to jsme na tom stejně, třeba se tam potkáme :-)
Půjdeš na předporodní kurzy? A nechodíš někam cvičit?
My začaly chodit cvičit na Lochotín na bazén, to jsi asi četla, ale pořád koukám po něčem jiném, že bych chodila třeba 2× týdně, tak hledám nějakou inspiraci :-)

ty předporodní kurzy ještě rozmýšlím, hodně holek mi říkalo, že u porodu je jim to pak stejně k prdu, že tam zapomenou uplně všechno, tak ještě nevím. Cvičit jsem chtěla chodit, ale někam sem poblíž, na Doubravce cvičení pro těhule zrušili a na Locháč se mi vůbec nechce… tak cvičím doma sama pilates pro těhotné. Zatím nemám žaludek ještě uplně ok, tak raději cvičím doma, když se cítim dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
9.11.11 13:12

Taky jsem slyšela, že to bylo spoustě holek k ničemu. Já jsem tam přihlášená, přítel tam chce chodit a co jsem tak četla tak by tam měly být i nějaké info o péči o novorozeně a tak a já nevím vůbec nic :-)
Jinak na cvičení jsem koukala po celé Plzni, ale stejně jsem nic moc nenašla. Ten Lochotín a pak ještě něco ve městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.11.11 13:12

ještěrko a kdy máš termín? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
9.11.11 13:14
Janicka 22 píše:

okolo 10.4. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
9.11.11 13:15
Jesterka21 píše:
Janicka 22 píše:
okolo 10.4. :lol:

Já myslela, že máš dřív. Já mám 12.4., tak to máme fakt blízko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.11.11 13:17

Tak to budu posledni a vy si užbudete chovat drobky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
9.11.11 13:29

Zuzka má přece termín až někdy měsíc po tobě jestli si dobře pamatuji.
Jinak Jesterka je od nás z dubňátek, tak jsem jí poslala odkaz. No a koukala jsem, že v dubnu jsou tam ještě nějaký Plzeňačky a možná i někdo v květnu to jsem nekoukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.11.11 13:33

Já na Zuzku úplně zapoměla :oops: u nás v uzavřený skup. jsou 2 Plzeňačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
9.11.11 13:36

Tak je klidně můžeš třeba pozvat sem. Přece jenom když jsme všechny z Plzně, tak si můžem ve spoustě věcí poradit, třeba to cvičení jak jsme hledali, kde co shánět a tak :nevim:
My tam máme taky myslím ještě 2 další Plzeňačky, ale ta jedna už se strašně dlouho neozvala a obě mají myslím už děti, tak asi ani nemají čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.11.11 13:39

Zkusím to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
11.11.11 10:02

Tak jsem byla včera vyzkoušet cvičení pro těhotné v J&A pod Belánkou. Docela fajn, řekla bych, že dost jiné než to pondělní. A vede to taky porodní asistentka z FN. Bylo to víc takové posilovací, prostě víc náročnější. To pondělní je spíš takové leháro :mrgreen:
Nejlepsší bylo, že hned ve dveřích jsem se potkala se spolužačkou ze školy, která tam taky šla. Ale je teprve v 9.týdnu, tak se šla spíš optat a začne tam chodit až tak za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová