Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to jsme pěkně roztahaný po celé Plzni
Čekáš první dítě? A kde plánuješ rodit?
Annnet píše:
Tak to jsme pěkně roztahaný po celé PlzniČekáš první dítě? A kde plánuješ rodit?
jj, čekám prvního potomka a rodit plánuju ve fakultce ![]()
Tak to jsme na tom stejně, třeba se tam potkáme ![]()
Půjdeš na předporodní kurzy? A nechodíš někam cvičit?
My začaly chodit cvičit na Lochotín na bazén, to jsi asi četla, ale pořád koukám po něčem jiném, že bych chodila třeba 2× týdně, tak hledám nějakou inspiraci ![]()
Annnet píše:
Tak to jsme na tom stejně, třeba se tam potkáme
Půjdeš na předporodní kurzy? A nechodíš někam cvičit?
My začaly chodit cvičit na Lochotín na bazén, to jsi asi četla, ale pořád koukám po něčem jiném, že bych chodila třeba 2× týdně, tak hledám nějakou inspiraci
ty předporodní kurzy ještě rozmýšlím, hodně holek mi říkalo, že u porodu je jim to pak stejně k prdu, že tam zapomenou uplně všechno, tak ještě nevím. Cvičit jsem chtěla chodit, ale někam sem poblíž, na Doubravce cvičení pro těhule zrušili a na Locháč se mi vůbec nechce… tak cvičím doma sama pilates pro těhotné. Zatím nemám žaludek ještě uplně ok, tak raději cvičím doma, když se cítim dobře
Taky jsem slyšela, že to bylo spoustě holek k ničemu. Já jsem tam přihlášená, přítel tam chce chodit a co jsem tak četla tak by tam měly být i nějaké info o péči o novorozeně a tak a já nevím vůbec nic ![]()
Jinak na cvičení jsem koukala po celé Plzni, ale stejně jsem nic moc nenašla. Ten Lochotín a pak ještě něco ve městě.
Jesterka21 píše:Janicka 22 píše:okolo 10.4.
ještěrko a kdy máš termín?
Já myslela, že máš dřív. Já mám 12.4., tak to máme fakt blízko ![]()
Zuzka má přece termín až někdy měsíc po tobě jestli si dobře pamatuji.
Jinak Jesterka je od nás z dubňátek, tak jsem jí poslala odkaz. No a koukala jsem, že v dubnu jsou tam ještě nějaký Plzeňačky a možná i někdo v květnu to jsem nekoukala.
Já na Zuzku úplně zapoměla
u nás v uzavřený skup. jsou 2 Plzeňačky
Tak je klidně můžeš třeba pozvat sem. Přece jenom když jsme všechny z Plzně, tak si můžem ve spoustě věcí poradit, třeba to cvičení jak jsme hledali, kde co shánět a tak ![]()
My tam máme taky myslím ještě 2 další Plzeňačky, ale ta jedna už se strašně dlouho neozvala a obě mají myslím už děti, tak asi ani nemají čas
Tak jsem byla včera vyzkoušet cvičení pro těhotné v J&A pod Belánkou. Docela fajn, řekla bych, že dost jiné než to pondělní. A vede to taky porodní asistentka z FN. Bylo to víc takové posilovací, prostě víc náročnější. To pondělní je spíš takové leháro ![]()
Nejlepsší bylo, že hned ve dveřích jsem se potkala se spolužačkou ze školy, která tam taky šla. Ale je teprve v 9.týdnu, tak se šla spíš optat a začne tam chodit až tak za měsíc.