Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To bych taky uvítala víc nějaké kurzy o tom jak pečovat o miminko. Asi si budu pak muset něco přečíst.
Jinak na ty kurzy jdu hlavně kvůli příteli, chce vědět co a jak. Alespoň kouknem na porodnici a třeba se taky něco zajímavého dozvím.
Ja tam taky jdu hlavne kvuli priteli, vim, ze hodne lidi rika, ze je to k nicemu, ale ja se na to podivat chci ![]()
Ahoj holky, to cvičení na Belánce je nějak omezené týdnem těhotenství? Díky moc za odpověď ![]()
Já tam byla ve čtvrtek a tak nějak co říkala ta cvičitelka, tak je dobré začít tak kolem 16.týdne. Potkala jsem tam kamarádku a ta byla v 9.týdnu, tak jí říkala, že to teď má brát jen zlehka a má přijít tak za měsíc.
zolali píše:
Tak to jsem se teda probrala dost pozděAle i tak děkuju
A jak jsi daleko? Začít se může vždycky ![]()
zolali píše:
30. týden
jeee tak to blahopreju..a vis pohlavi? ![]()
Děkuju ![]()
Nene, nechci ho vědět.
A víš název toho centra, kde se cvičí nebo webovky? Chtěla bych se trochu hýbat a přijde mi, že v Plzni toho moc není
Alespoň na internetu jsem téměř nic nenašla.
Ja na tu Belanku nechodim, ale s Anet chodime spolu na Lochotine jak je bazen tak tam je cviceni pro tehotne kazde pondeli od 17 hod.
Přímo na bazéně? To by bylo fajn. A chodí tam vůbec někdo, kdo je tak „daleko“ jako já??? ![]()
Chtěla jsem poslat odkazy, ale nejde to, tak to zkusím do zprávy.
Jinak v to pondělí tam chodí holky, tak nějak od začátku těhotenství až do porodu. Zrovna dneska tam byla prvně jedna co byla ve 27.týdnu
Zolali poslala jsem ti do zprávy odkazy na center, kde jsem našla nějaká cvičení pro těhule.
Ten bazén je hned jako prvni a rozpis najdeš pod rozvrhem cvičení. Je to pondělí od 17h a vede to přímo porodní asistentka.
Ahojte holky,
jak si uzivate vikend? ![]()
Anet uvidime se zitra na cviceni? ![]()