Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mimi roste tak jak má, pohlaví vidět nebylo, fotku jsem nedostala ![]()
na velký utz jdu až 3.1. jsem myslela, že mě vezme ještě před Vánocema.
Koukám, že tvoje kontrola proběhla úplně stejně jako ta moje poslední, odcházela jsem s úplně stejným výsledkem a bez fotky. Tak hlavně, že je všechno v pořádku ![]()
Já si počkám ještě týden a snad bude pohlaví vidět, budu mít i ten 4D UTZ, tak snad.
Nejdřív jsem z toho byla trochu zklamaná, ale pak jsem si řekla, že nejdůležitější je že prckovi se daří dobře
jen ted zas mesic cekani ![]()
Annnet píše:
Koukám, že tvoje kontrola proběhla úplně stejně jako ta moje poslední, odcházela jsem s úplně stejným výsledkem a bez fotky. Tak hlavně, že je všechno v pořádku
Já si počkám ještě týden a snad bude pohlaví vidět, budu mít i ten 4D UTZ, tak snad.
já z kontroly co jsem měla před tim 3D ultrazvukem jsem odešla taky bez fotky, i jsem si o ní řekla a prý si mám počkat na video, že to byla kontrola jen po screeningu…takže jsem fotku nedostala. A na tom 3D mi prcka jen natočili a taky žádná fotka. Tak jsem si doma z toho videa ty fotky udělala. ale na další kontrole si řeknu o fotku a že chci fotku kde je vidět, že je to holčička ![]()
Jesterka21 píše:Annnet píše:já z kontroly co jsem měla před tim 3D ultrazvukem jsem odešla taky bez fotky, i jsem si o ní řekla a prý si mám počkat na video, že to byla kontrola jen po screeningu…takže jsem fotku nedostala. A na tom 3D mi prcka jen natočili a taky žádná fotka. Tak jsem si doma z toho videa ty fotky udělala. ale na další kontrole si řeknu o fotku a že chci fotku kde je vidět, že je to holčička
Koukám, že tvoje kontrola proběhla úplně stejně jako ta moje poslední, odcházela jsem s úplně stejným výsledkem a bez fotky. Tak hlavně, že je všechno v pořádku
Ty chodíš taky k Bornovi jestli si dobře pamatuju, viď? Takže to asi probíhalo podobně. Já se zas ptala na pohlaví a jen něco zamumlal, že příště. Já jdu příští týden a taky mi bude dělat video, tak si taky udělám fotky z toho DVD. Jak dlouho to tak trvalo? Jde se mnou přítel, tak aby přibližně věděl jak dlouho bude pryč z práce.
Annnet píše:Jesterka21 píše:Ty chodíš taky k Bornovi jestli si dobře pamatuju, viď? Takže to asi probíhalo podobně. Já se zas ptala na pohlaví a jen něco zamumlal, že příště. Já jdu příští týden a taky mi bude dělat video, tak si taky udělám fotky z toho DVD. Jak dlouho to tak trvalo? Jde se mnou přítel, tak aby přibližně věděl jak dlouho bude pryč z práce.Annnet píše:já z kontroly co jsem měla před tim 3D ultrazvukem jsem odešla taky bez fotky, i jsem si o ní řekla a prý si mám počkat na video, že to byla kontrola jen po screeningu…takže jsem fotku nedostala. A na tom 3D mi prcka jen natočili a taky žádná fotka. Tak jsem si doma z toho videa ty fotky udělala. ale na další kontrole si řeknu o fotku a že chci fotku kde je vidět, že je to holčička
taky k Bornovi
No já byla na ten 3D objednaná na 8:45 a z ordinace jsem vyšla okolo jedenáctý, protože jsem dlouho čekala v čekárně. Oni vzali přede mnou i ženský, co přišli po mně. Ale protože jsem tam byla jediná co šla na 3D, tak to tak udělali zřejmě schválně. To samotný natáčení ani nevim jak dlouho probíhalo. Na dvd mám natočeno 6 minut jenom
za litr to moc není
![]()
No tak to je teda pěkný. Já jdu v 11:15, tak doufám, že tam snad takový nával už nebude. A jenom 6min, to tedy fakt nic moc, asi mají drahý DVD
Alespoň, že ti teda řekli to pohlaví, taky doufám, že se dozvím.
A za jak dlouho tě objenali na další kontrolu?
Annnet píše:
No tak to je teda pěkný. Já jdu v 11:15, tak doufám, že tam snad takový nával už nebude. A jenom 6min, to tedy fakt nic moc, asi mají drahý DVDAlespoň, že ti teda řekli to pohlaví, taky doufám, že se dozvím.
A za jak dlouho tě objenali na další kontrolu?
na další kontrolu jdu po měsíci ![]()
Tak díky za info
To půjdu na další kontrolu až v novém roce.
Jani jak dneska? Sejdeme se zase dole v té hale?
Annnet píše:
Tak díky za infoTo půjdu na další kontrolu až v novém roce.
Jani jak dneska? Sejdeme se zase dole v té hale?
jojo budu tam zas snad dřív ![]()
Ahojte holky ![]()
jak se máte??
Anet mě normálně bolí nohy ještě dnes z pondělního cvičení
bolí mě hrozně když jdu dolů po schodech..
už cítíš víc ty pohyby? ![]()
Ahojky, mě teda nic nebolí, ale tak měsíc zpátky mi bolely kyčle snad ze všeho, to jsem se po tom cvičení nemohla ani zvednout, teď už se to nějak uklidnilo
Pohyby už cítím dost, zrovna včera večer a vlastně celou noc mě tam prcek pěkně bušil. Nemohla jsem spát tak jsem cítila jak se tam pořád mele. To jsem zvědavá jaký to bude třeba za 2 měsíce, když už teď to cítím takhle.
Koukám, že jsi si zase nějak posunula metřík ![]()
Jojo pošoupla, páč podle screeningu jsem o dva dny dál, tak jsem myslela, že i moje dr. to pak šoupne a nešoupla, tak se řídím podle dr. ![]()
Jééé tak to je hezký, já pořád nic necítim..nedokážu si ani představit jakej to je pocit ![]()
Já byla podle screeningu taky o den dál a předtím o 2, ale termín mi nechali stejný. Na pohyby je ještě čas, máme ve skupině i pár holek které necítí nic ani teď kolem toho 20tt a na druhou stranu i několik, které cítili už v 16tt nebo i 15tt myslím, ale většinou vícerodičky. Já začla něco vnímat v 17+5 a tak 4dny trvalo než jsem pochopila, že to asi už budou pohyby
Teď už to cítím dost, ale třeba přes den, když něco dělám, někde lítám tak necítím nic. SPíš ráno a hlavně každý večer, když si v klidu sednu.