Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12213
25.10.11 12:18

Ahoooj Anet :wink: ,

držím vám palce na zítřejší ko, ať máte jen dobré zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
25.10.11 12:29

Ahojky, děkuju snad bude všechno v pořádku.
Ty jdeš koukám ve čtvrtek na screening, taky budu držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
25.10.11 12:30
Annnet píše:
Ahojky, děkuju snad bude všechno v pořádku.
Ty jdeš koukám ve čtvrtek na screening, taky budu držet palce.

jojo jdeme v 10hod., už se mooc těším a doufám, že bude vše ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
25.10.11 13:39

Ahoj holky :mavam: oběma vám přeji,aby kontrola dopadla na výbornou :dance: Naše princezna roste jako z vody dnes jsem sní byla na kontrola a už má 5450g a 59cm a to jí bude ve čtvrtek 7 týdnů!Je to velkej jedlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
25.10.11 13:40
Loslinos píše:
Ahoj holky :mavam: oběma vám přeji,aby kontrola dopadla na výbornou :dance: Naše princezna roste jako z vody dnes jsem sní byla na kontrola a už má 5450g a 59cm a to jí bude ve čtvrtek 7 týdnů!Je to velkej jedlík :mrgreen:

Tak to je paráda, že se vám tak krásně daří :palec: :wink: jen ať dál pěkne roste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
25.10.11 13:47
Loslinos píše:
Ahoj holky :mavam: oběma vám přeji,aby kontrola dopadla na výbornou :dance: Naše princezna roste jako z vody dnes jsem sní byla na kontrola a už má 5450g a 59cm a to jí bude ve čtvrtek 7 týdnů!Je to velkej jedlík :mrgreen:

Tak to je super :palec: Koukám jak to letí, nedávno jsi rodila a už máš po šestinedělí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
26.10.11 12:36

Ahoj Anet,
jaký máte novinky z KO? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
26.10.11 12:55

Ahojky, brali mi krev na triple testy a pak jen rychlý UTZ zda je vše v pořádku. Daší kontrola až za 5týdnů, to se načekám. Ale bude to velký UTZ + 4D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
26.10.11 13:02
Annnet píše:
Ahojky, brali mi krev na triple testy a pak jen rychlý UTZ zda je vše v pořádku. Daší kontrola až za 5týdnů, to se načekám. Ale bude to velký UTZ + 4D :-)

to já právě přemýšlím jestli triple neodmítnu když screening dopadne dobře, ještě uvidím :wink:
tak gratuluju :wink: na mě jde už nervozita ze zítřka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
26.10.11 13:08

Já se asi ani výsledky nedozvím. Mně řekl doktor, že je udělat musí, ale vůbec je nebude brát v potaz, že když je screening dobrý tak není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
26.10.11 13:12
Annnet píše:
Já se asi ani výsledky nedozvím. Mně řekl doktor, že je udělat musí, ale vůbec je nebude brát v potaz, že když je screening dobrý tak není co řešit.

tak to joo :wink:
a co ta nemocenská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
26.10.11 13:30

No říkal, že většinou, když jde někdo třeba na začátku kvůli nějakému problému, že už to pak nechávají celé těhu, ale že když bych do práce vyloženě chtěla, že to není problém. Pak jsem se ho ptala na ty vycházky, říkal, že může dát max.6h (sice na netu je spousta holek co má neomezené, ale asi jak který doktor) a že si můžu vybrat jak je chci, tak jsem si je nechala spojit a mám 13-19, to už se dá něco stihnout. A zůstanu už tedy asi doma. Říkal, že se napracuju ještě dost a že mám odpočívat dokud můžu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
26.10.11 13:58
Annnet píše:
No říkal, že většinou, když jde někdo třeba na začátku kvůli nějakému problému, že už to pak nechávají celé těhu, ale že když bych do práce vyloženě chtěla, že to není problém. Pak jsem se ho ptala na ty vycházky, říkal, že může dát max.6h (sice na netu je spousta holek co má neomezené, ale asi jak který doktor) a že si můžu vybrat jak je chci, tak jsem si je nechala spojit a mám 13-19, to už se dá něco stihnout. A zůstanu už tedy asi doma. Říkal, že se napracuju ještě dost a že mám odpočívat dokud můžu :-)

Tak takhle ty vycházky nejsou tak špatný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
27.10.11 09:50

Jojo tohle už jde. Sice na výlet do Prahy po krámech to není, ale tam jsem chtěla stejně jen tak 1-2× a to se nějak udělá. A to ostatní už stihnu v pohodě :-)
Tak držím palce na dnešek a pak dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
27.10.11 16:13

Ahoj Anet tak pdle utz to vypada vsechno paradne :wink:
Na 70% budeme mit chlapecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek