Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoooj Anet
,
držím vám palce na zítřejší ko, ať máte jen dobré zprávy ![]()
Ahojky, děkuju snad bude všechno v pořádku.
Ty jdeš koukám ve čtvrtek na screening, taky budu držet palce.
Annnet píše:
Ahojky, děkuju snad bude všechno v pořádku.
Ty jdeš koukám ve čtvrtek na screening, taky budu držet palce.
jojo jdeme v 10hod., už se mooc těším a doufám, že bude vše ok ![]()
Ahoj holky
oběma vám přeji,aby kontrola dopadla na výbornou
Naše princezna roste jako z vody dnes jsem sní byla na kontrola a už má 5450g a 59cm a to jí bude ve čtvrtek 7 týdnů!Je to velkej jedlík ![]()
Loslinos píše:
Ahoj holkyoběma vám přeji,aby kontrola dopadla na výbornou
Naše princezna roste jako z vody dnes jsem sní byla na kontrola a už má 5450g a 59cm a to jí bude ve čtvrtek 7 týdnů!Je to velkej jedlík
Tak to je paráda, že se vám tak krásně daří
jen ať dál pěkne roste ![]()
Loslinos píše:
Ahoj holkyoběma vám přeji,aby kontrola dopadla na výbornou
Naše princezna roste jako z vody dnes jsem sní byla na kontrola a už má 5450g a 59cm a to jí bude ve čtvrtek 7 týdnů!Je to velkej jedlík
Tak to je super
Koukám jak to letí, nedávno jsi rodila a už máš po šestinedělí ![]()
Ahojky, brali mi krev na triple testy a pak jen rychlý UTZ zda je vše v pořádku. Daší kontrola až za 5týdnů, to se načekám. Ale bude to velký UTZ + 4D ![]()
Annnet píše:
Ahojky, brali mi krev na triple testy a pak jen rychlý UTZ zda je vše v pořádku. Daší kontrola až za 5týdnů, to se načekám. Ale bude to velký UTZ + 4D
to já právě přemýšlím jestli triple neodmítnu když screening dopadne dobře, ještě uvidím ![]()
tak gratuluju
na mě jde už nervozita ze zítřka
Já se asi ani výsledky nedozvím. Mně řekl doktor, že je udělat musí, ale vůbec je nebude brát v potaz, že když je screening dobrý tak není co řešit.
Annnet píše:
Já se asi ani výsledky nedozvím. Mně řekl doktor, že je udělat musí, ale vůbec je nebude brát v potaz, že když je screening dobrý tak není co řešit.
tak to joo ![]()
a co ta nemocenská?
No říkal, že většinou, když jde někdo třeba na začátku kvůli nějakému problému, že už to pak nechávají celé těhu, ale že když bych do práce vyloženě chtěla, že to není problém. Pak jsem se ho ptala na ty vycházky, říkal, že může dát max.6h (sice na netu je spousta holek co má neomezené, ale asi jak který doktor) a že si můžu vybrat jak je chci, tak jsem si je nechala spojit a mám 13-19, to už se dá něco stihnout. A zůstanu už tedy asi doma. Říkal, že se napracuju ještě dost a že mám odpočívat dokud můžu ![]()
Annnet píše:
No říkal, že většinou, když jde někdo třeba na začátku kvůli nějakému problému, že už to pak nechávají celé těhu, ale že když bych do práce vyloženě chtěla, že to není problém. Pak jsem se ho ptala na ty vycházky, říkal, že může dát max.6h (sice na netu je spousta holek co má neomezené, ale asi jak který doktor) a že si můžu vybrat jak je chci, tak jsem si je nechala spojit a mám 13-19, to už se dá něco stihnout. A zůstanu už tedy asi doma. Říkal, že se napracuju ještě dost a že mám odpočívat dokud můžu
Tak takhle ty vycházky nejsou tak špatný ![]()
Jojo tohle už jde. Sice na výlet do Prahy po krámech to není, ale tam jsem chtěla stejně jen tak 1-2× a to se nějak udělá. A to ostatní už stihnu v pohodě ![]()
Tak držím palce na dnešek a pak dej vědět
Ahoj Anet tak pdle utz to vypada vsechno paradne ![]()
Na 70% budeme mit chlapecka