Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Janicka 22 píše:
No snad se zadaří brzo, ale je spousta holek, který mají problémy i ve 20..tak si říkam, proč já bych je mít neměla
Na to vůbec namůžeš myslet jinak to opravdu nepůjde
dej tomu čas a volný průběh a určitě se brzo zadaří neboj ![]()
Já vím, že na takový myšlenky je brzo,ale občas mě to přepadne.
Ale jinak jsem samozdřejmě natěšená prvosnažilka ![]()
Loslinos, já zkoušela ovu testy abych věděla jestli vůbec ovu bude a měla jsem 13DC a teď asi taky ještě zkusím. Jinak to už máš opravdu za chvíli ![]()
Janička - Máš pravdu v dnešní době je někdy otěhotnění složitá záležitost bez ohledu na věk, ale přeci jenom je asi 20 větší šance ![]()
Já 8DC, jsem zvědavá kdy přijde ovu tentokrát, jestli to bude stejné nebo jinak. Tak to už asi začneš pomalu testovat viď?
Jojo dnes už určo
já začla hned od začátku měřit i BT ale v tom jsem velkej amatér
![]()
Já měřím teď BT taky první cyklus, tak jsem zvědavá jestli z toho něco vyčtu. Nevím, jak je to možné, ale nějak se mi nezobratuje tak diskuse. Když najedu normálně na diskuse - snažení, tak tam není
Musela jsem do svého profilu a tam na diskuse, kde diskutuji a přes to jsem se normálně dostala. Hm, divný asi mi to nějak blbne
ahojky-omlouvam se,ze sem lezu-jsem kousek odPlzne-a mimiska uz mam tedy doma,ale chtelajsem jen poprat hodne stesti ![]()
Ahojky, včera jsem zrovna měla ovulku, tak snad se zadařilo. Teď zas bude dlouhé čekání ![]()
Co ty?
Já jsem dnes 17DC, ale ovu jeste nebyla
ani s ní už tenhle cyklus nepočítam,doufam ze telo je jeste zmateny po HA a snad MS dostanu tak jak mám a ovu uz taky naskoci. ale smutna z toho jsem
Jinak vám držím palečky a at čekaní rychle utíka ![]()
To ještě klidně může být, spoustu holek má ovulku až třeba kolem 20.dne, zvlášť takhle po vysazení. Třeba budeš mít delší cyklus. Já jí taky čekala spíš dýl, ale minule byla 13.DC a teď 14.DC, takže to je docela dobrý.
No doufám, že dorazí když nee tenhle cyklus tak aspon ten dalsí ![]()