Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jesterka21 píše:adria píše:ahoj, já mam kočárek Mutsy. Jestli můžu poradit, tak bebeto nebrat. Je to těžkej velkej kočárek a kdo ho v mém okolí má nebo měl, tak jen nadává
já na pověry nevěřim…nevim proč by to člověk nemoh mít doma…blbost
ale tak každej jsme jinej
vybrali jsme bebetto solaris…dneska sem ho zkoušela a je fakt super…
Jani je taky pěknej..
já za Bebetto těžkala a právě mi teda prijde docela lehkej…Mutsy je fajn, ale blbě se cpe do auta ten podvozek a určitě je těžší…zase je to super do terénů a je to značka, takže je drahej jak prase, ale líbí se mi.
Mám právě taky 2 kámojdy co používaj Bebetto a jsou teda spokojený…tak uvidím ještě je čas…ono je to asi fakt taky složitější, každej má jinné nároky…
krásná nová fotečka
Ještěrko ![]()
Annnet píše:
Já bych Bebetto taky nebrala, ale zase na druhou stranu každý očekává od kočárku něco jiného. Moje blízká kamarádka ho má a nemůže si ho vynachválit. A to už mají dokonce použitý z bazaru. Jen ze začátku nějak zatáčel doleva, ale s tím něco udělali. Nemají auto, takže skládat není potřeba a většinou chodí všude pěšky. Hrozně si ho chválí, že je velký prostorný, všechno projede. Malýmu teď bude 11 měsíců a je to docela obřík a do kočárku se vejde úplně v pohodě i s fusakem a ještě je tam rezerva.
Ještěrko pěkná profilovka
mě moc velkej nepřišel právě…ve skutečnosti, korbička je jedna z těch průměrnějších (77×34)…podvozek super lehkej (11kg + korba nebo sporták) jen se zklapne a je to…z tou váhou sou to docela kecy…s kolečkama měla loňská serie vady..ale prý to odstranili…a když je na něj servis, tak mi to ani neva…omlátím jim ho kdyžtak o šišku
ale ještě se uvidí, jakej bude, kdyby jich aspoň nebyla na výběr tolik ![]()
ixule píše:
ahojte .. můžu k Vám? jsem z Plzně
Ahoj vííítááám, uplně sem taky přehlédla, mě moc nebaví dočítat
ale co ![]()
Annnet píše:ixule píše:Ahoj, jasně že můžeš, vítám tě
Koukám, že jste to neměli jednoduché než si k Vám mimčo našlo cestu.
omlouvám se, ale včera večer mi doma vypadl internet, a podařilo se to zprovoznit až dnes odpoledne, se mnou normálně nebyla řeč .. že by závislost?
.. jednoduché to nebylo, ale je na tom spousta párů i hůře, tak jsem vlastně vděčná ![]()
Janicka 22 píše:ixule píše:Ahooj, vitam te
uplne jsem prehlidla tvuj prispevek
ahojky … koukám, že je vás tady spousta v podobném týdnu … nechodíte někam na cvičení? předporodní kurzy nebo tak něco? .. že se třeba někde potkáme, možná v porodce ![]()
no já sem tady asi porodně nejmladší…
tuším dobře??, že většinu z vás to čeká na jaře?dbuben a tak?
adria píše:
no já sem tady asi porodně nejmladší…tuším dobře??, že většinu z vás to čeká na jaře?dbuben a tak?
já konec května ![]()
ixule píše:adria píše:já konec května
no já sem tady asi porodně nejmladší…tuším dobře??, že většinu z vás to čeká na jaře?dbuben a tak?
no já až konec července a už ted se nemůžu dočkat…teda ne porodu, ale prcka…co budete mít víš to?
adria píše:no já až konec července a už ted se nemůžu dočkat…teda ne porodu, ale prcka…co budete mít víš to?
mám to v podpísku .. bude to klučina, Martin nebo Michal, to jsme ještě nerozhodli ![]()
Ta kámoška má ještě nějaký ten starší typ Bebeta asi Super kid nebo tak nějak se to jmenuje. A ten je zrovna velký a těžký, ale jezdí se s ním dobře.
My chodíme s Janičkou22 cvičit v pondělí na Lochotín jak je bazén od 17h na těhotenské cvičení a já pak chodím ještě ve čtvrtek od 15h do J+A.
Na předporodní kurzy půjdu do fakultky, ale zatím se nikdo neozval, kdy to bude atd.
Ixule tak se muzes k nam pridat se cviceni nebo uz nekam chodis??
Kolik ti je?
Annnet píše:
Ta kámoška má ještě nějaký ten starší typ Bebeta asi Super kid nebo tak nějak se to jmenuje. A ten je zrovna velký a těžký, ale jezdí se s ním dobře.
My chodíme s Janičkou22 cvičit v pondělí na Lochotín jak je bazén od 17h na těhotenské cvičení a já pak chodím ještě ve čtvrtek od 15h do J+A.
Na předporodní kurzy půjdu do fakultky, ale zatím se nikdo neozval, kdy to bude atd.
já chodím každé pondělí dopoledne na těhu jogu do Těhulky v Božkově … hledala jsem těhu plavání a v Plzni asi není
.. do fakultky jsem přihlášená taky, počítám, že se ozvou cca v březnu ![]()
Janicka 22 píše:
Ixule tak se muzes k nam pridat se cviceni nebo uz nekam chodis??
Kolik ti je?
právě to pondělí už chodím, tak to by bylo moc, ale jiný den bych i brala
.. 33 ![]()
Tak v Božkově jsem cvičení nehledala, to mám trochu z ruky a navíc nemám ani dopoledne vycházky ![]()
Těhu plavání jsem taky hledala a taky nenašla ![]()