Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12213
14.1.12 12:16

Dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.1.12 13:30
Jesterka21 píše:
adria píše:
já na pověry nevěřim…nevim proč by to člověk nemoh mít doma… :) blbost :) ale tak každej jsme jinej :)
vybrali jsme bebetto solaris…dneska sem ho zkoušela a je fakt super…
Jani je taky pěknej..
ahoj, já mam kočárek Mutsy. Jestli můžu poradit, tak bebeto nebrat. Je to těžkej velkej kočárek a kdo ho v mém okolí má nebo měl, tak jen nadává :nevim:

já za Bebetto těžkala a právě mi teda prijde docela lehkej…Mutsy je fajn, ale blbě se cpe do auta ten podvozek a určitě je těžší…zase je to super do terénů a je to značka, takže je drahej jak prase, ale líbí se mi.
Mám právě taky 2 kámojdy co používaj Bebetto a jsou teda spokojený…tak uvidím ještě je čas…ono je to asi fakt taky složitější, každej má jinné nároky…
krásná nová fotečka :) Ještěrko :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.1.12 13:34
Annnet píše:
Já bych Bebetto taky nebrala, ale zase na druhou stranu každý očekává od kočárku něco jiného. Moje blízká kamarádka ho má a nemůže si ho vynachválit. A to už mají dokonce použitý z bazaru. Jen ze začátku nějak zatáčel doleva, ale s tím něco udělali. Nemají auto, takže skládat není potřeba a většinou chodí všude pěšky. Hrozně si ho chválí, že je velký prostorný, všechno projede. Malýmu teď bude 11 měsíců a je to docela obřík a do kočárku se vejde úplně v pohodě i s fusakem a ještě je tam rezerva.
Ještěrko pěkná profilovka :palec:

mě moc velkej nepřišel právě…ve skutečnosti, korbička je jedna z těch průměrnějších (77×34)…podvozek super lehkej (11kg + korba nebo sporták) jen se zklapne a je to…z tou váhou sou to docela kecy…s kolečkama měla loňská serie vady..ale prý to odstranili…a když je na něj servis, tak mi to ani neva…omlátím jim ho kdyžtak o šišku :))))) :jazyk: ale ještě se uvidí, jakej bude, kdyby jich aspoň nebyla na výběr tolik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.1.12 13:37
ixule píše:
ahojte .. můžu k Vám? jsem z Plzně :)

Ahoj vííítááám, uplně sem taky přehlédla, mě moc nebaví dočítat :)))) ale co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 14:24
Annnet píše:
ixule píše:
Ahoj, jasně že můžeš, vítám tě :mavam:
Koukám, že jste to neměli jednoduché než si k Vám mimčo našlo cestu.

omlouvám se, ale včera večer mi doma vypadl internet, a podařilo se to zprovoznit až dnes odpoledne, se mnou normálně nebyla řeč .. že by závislost? :mrgreen: .. jednoduché to nebylo, ale je na tom spousta párů i hůře, tak jsem vlastně vděčná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 14:25
Janicka 22 píše:
ixule píše:
Ahooj, vitam te ;)
uplne jsem prehlidla tvuj prispevek ;)

ahojky … koukám, že je vás tady spousta v podobném týdnu … nechodíte někam na cvičení? předporodní kurzy nebo tak něco? .. že se třeba někde potkáme, možná v porodce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.1.12 14:28

no já sem tady asi porodně nejmladší… :) tuším dobře??, že většinu z vás to čeká na jaře?dbuben a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 14:33
adria píše:
no já sem tady asi porodně nejmladší… :) tuším dobře??, že většinu z vás to čeká na jaře?dbuben a tak?

já konec května :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.1.12 14:40
ixule píše:
adria píše:
no já sem tady asi porodně nejmladší… :) tuším dobře??, že většinu z vás to čeká na jaře?dbuben a tak?
já konec května :)

no já až konec července a už ted se nemůžu dočkat…teda ne porodu, ale prcka…co budete mít víš to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 14:55
adria píše:no já až konec července a už ted se nemůžu dočkat…teda ne porodu, ale prcka…co budete mít víš to?

mám to v podpísku .. bude to klučina, Martin nebo Michal, to jsme ještě nerozhodli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.1.12 16:05

Ta kámoška má ještě nějaký ten starší typ Bebeta asi Super kid nebo tak nějak se to jmenuje. A ten je zrovna velký a těžký, ale jezdí se s ním dobře.
My chodíme s Janičkou22 cvičit v pondělí na Lochotín jak je bazén od 17h na těhotenské cvičení a já pak chodím ještě ve čtvrtek od 15h do J+A.
Na předporodní kurzy půjdu do fakultky, ale zatím se nikdo neozval, kdy to bude atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
14.1.12 18:55

Ixule tak se muzes k nam pridat se cviceni nebo uz nekam chodis??
Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 19:52
Annnet píše:
Ta kámoška má ještě nějaký ten starší typ Bebeta asi Super kid nebo tak nějak se to jmenuje. A ten je zrovna velký a těžký, ale jezdí se s ním dobře.
My chodíme s Janičkou22 cvičit v pondělí na Lochotín jak je bazén od 17h na těhotenské cvičení a já pak chodím ještě ve čtvrtek od 15h do J+A.
Na předporodní kurzy půjdu do fakultky, ale zatím se nikdo neozval, kdy to bude atd.

já chodím každé pondělí dopoledne na těhu jogu do Těhulky v Božkově … hledala jsem těhu plavání a v Plzni asi není :nevim: .. do fakultky jsem přihlášená taky, počítám, že se ozvou cca v březnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.1.12 19:55
Janicka 22 píše:
Ixule tak se muzes k nam pridat se cviceni nebo uz nekam chodis??
Kolik ti je?

právě to pondělí už chodím, tak to by bylo moc, ale jiný den bych i brala :palec: .. 33 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.1.12 19:58

Tak v Božkově jsem cvičení nehledala, to mám trochu z ruky a navíc nemám ani dopoledne vycházky :think:
Těhu plavání jsem taky hledala a taky nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová