Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My jsme třeba kočár vyzvedávali taky až když se malej narodil…na pověry nevěřim, ale tohodle jsem se bála, protože každej straší… a segra kočár doma měla a rodila ve 27 tt…určitě to nebylo tím, ale člověk nad tím pak víc přemýšlí…
tý brďo to jste odvahy
my taky máme malej byt a 6 jorkšírů…
a stěhovat se budem na baráček, tak snad ho doděláme do 3 let
taky tu bude sranda ![]()
My budeme kupovat Roan Marita. Necháme to až na dýl, taky máme malý byt. 1+1 + kočka a fretka
Pak budeme kočár nechávat ve sklepě.
Anet budu tam volat ve 13hod., aby tam měli už rovnou výsledky z tý cukrovky
tak pak dám vědět
Janicka 22 píše:
Anet budu tam volat ve 13hod., aby tam měli už rovnou výsledky z tý cukrovkytak pak dám vědět
Tak jo ![]()
Tak cukrovku mam negativní
zítra na půl 8 mám přijít kvůli tomu břichu
Janicka 22 píše:
Tak cukrovku mam negativnízítra na půl 8 mám přijít kvůli tomu břichu
Super
alespoň, že tě objednala takhle brzy
Ahoj Anet ![]()
tak jsem zpet od dr. a jsem na nemocenske..zatim na 2-3 tydny a pak se uvidi.ale myslim, ze jen tak se do prace nevratim jestli vubec, protoze jsem ji rikala, ze bych se se sefem mohla domluvit na dovoleny misto nemocensky a to mi rekla ze ne, ze se muze stat ze uz se do prace nevratim vubec, nejdriv mi rikala 1 tyden doma a pak skoncila u toho ze by byla nejradsi abych byla doma az do 29.tt
Teda Jani to je něco a máš teda to tvrdnutí nebo co ti na to řekla? A budeš ještě chodit na cvíčo?
Já se akorát vrátila z dia poradny, parkovala jsem u fakultky půl hodiny než jsem našla místo, hrůza děs. Ani mmi nic neřekli a kontrola zase za 3 týdny.