Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
15.1.12 19:22

Nebo můžeš třeba pak odejít o chvilku dřív a budeš to mít v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
15.1.12 20:48

to mas pravdu, tak to budu mit i lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
16.1.12 22:19
adria píše:
Jesterka21 píše:
adria píše:
já na pověry nevěřim…nevim proč by to člověk nemoh mít doma… :) blbost :) ale tak každej jsme jinej :)
vybrali jsme bebetto solaris…dneska sem ho zkoušela a je fakt super…
Jani je taky pěknej..
ahoj, já mam kočárek Mutsy. Jestli můžu poradit, tak bebeto nebrat. Je to těžkej velkej kočárek a kdo ho v mém okolí má nebo měl, tak jen nadává :nevim:
já za Bebetto těžkala a právě mi teda prijde docela lehkej…Mutsy je fajn, ale blbě se cpe do auta ten podvozek a určitě je těžší…zase je to super do terénů a je to značka, takže je drahej jak prase, ale líbí se mi.
Mám právě taky 2 kámojdy co používaj Bebetto a jsou teda spokojený…tak uvidím ještě je čas…ono je to asi fakt taky složitější, každej má jinné nároky…
krásná nová fotečka :) Ještěrko :)))

Díky :)
Jinak Mutsy se dává do auta skvěle, to byla u nás podmínka, protože máme dvě normální auta, žádný kombíky. Jinak je hodně lehoučkej :kytka:
Ale každý máme opravdu jiný nároky, takže pokud jsi pro Bebetto rozhodnutá, tak snad budeš spokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.1.12 09:37
Jesterka21 píše:
adria píše:
Jesterka21 píše:
adria píše:
já na pověry nevěřim…nevim proč by to člověk nemoh mít doma… :) blbost :) ale tak každej jsme jinej :)
vybrali jsme bebetto solaris…dneska sem ho zkoušela a je fakt super…
Jani je taky pěknej..
ahoj, já mam kočárek Mutsy. Jestli můžu poradit, tak bebeto nebrat. Je to těžkej velkej kočárek a kdo ho v mém okolí má nebo měl, tak jen nadává :nevim:
já za Bebetto těžkala a právě mi teda prijde docela lehkej…Mutsy je fajn, ale blbě se cpe do auta ten podvozek a určitě je těžší…zase je to super do terénů a je to značka, takže je drahej jak prase, ale líbí se mi.
Mám právě taky 2 kámojdy co používaj Bebetto a jsou teda spokojený…tak uvidím ještě je čas…ono je to asi fakt taky složitější, každej má jinné nároky…
krásná nová fotečka :) Ještěrko :)))
Díky :)
Jinak Mutsy se dává do auta skvěle, to byla u nás podmínka, protože máme dvě normální auta, žádný kombíky. Jinak je hodně lehoučkej :kytka:
Ale každý máme opravdu jiný nároky, takže pokud jsi pro Bebetto rozhodnutá, tak snad budeš spokojená :pankac:

ještě nejsem :) uka mi ho ten tvůj nebo co je to za model :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.1.12 09:44

taky koukám na kočárky, ale potřebuji aby byl vhodný jak do města, tak i na víkendy na šumavu (v zimě i v létě) a ten co to splňuje je hodně drahý (hartan, gesslein), tak začínám přemýšlet o tom, mít jeden tady a jeden tam, ale to mi přijde taky divné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
17.1.12 09:58

AHOJ HOLKY MŮŽU SE PŘIDAT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
17.1.12 10:16
JANDISS píše:

Jasně, vítáme tě :mavam:
Konečně se to tu začíná trochu zaplňovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
17.1.12 10:38

To jo uz je nas tu dost :-D bohuzel se mi to hodne plete :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.1.12 10:39
JANDISS píše:
:mavam: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
17.1.12 10:45

Jani mně se to taky plete, ale to je tím, že se tu nepíše tak často.
Jinak prcek se nám konečně po 28.týdnech ukázal a je to holčička :dance: 1200g. Akorát je o týden větší a to se doktorce kvůli cukrovce moc nelíbilo, takže mě rovnou objednala do rizikové poradny a bude se to víc hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
17.1.12 11:01

Anet tak to mooooc blahopreju, tak to ti hned dam jeden darek, mam doma neco co mi pro toho naseho kluka potrebovat nebudem :)
tak hlavne ze budete hlidany, ja bych to ted taky docela brala. od ty doby co jsem na nemocensky tak se nejak vic bojim,mam strach z kazdyho pichnuti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.1.12 11:04

annet tak gratuluji k holčičce :palec: … já mám prcka už měsíc taky o 8 dní většího, tak už mě taky napadlo, jak mi vyjdou ty testy na cukrovku, půjdu na ně za měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
17.1.12 11:11

Tak to abych se podívala jestli taky nenajdu něco vyloženě klučičího ať nejdu s prázdnou :) Jani já se uklidnila, když jsem začla cítit pohyby a jelikož je docela akční, tak cítím něco skoro pořád.
Naposledy, když mě prcka měřili tak byl jen o den větší a předtím myslím taky. Jenom teď to nějak o týden vyskočilo. Já tedy četla, že rozdíl až 14dní není problém, ale při té cukrovce, to radši chtějí víc hlídat. Tak hlavně aby to na dalších kontrolách o další týdny nenarůstalo. Stejně ty jejich odhady určitě nemůžou být tak moc přesné. Cukrovky se určitě bát nemusíš, málokomu mimčo odpovídá tak jak má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
17.1.12 11:24

Nas prcek je taky o 3 dny vetsi :nevim:

Anet to ja taky vzdycky ciham kdy kope, ale nejak mam ted hruzu z drivejsiho porodu ani nevim proc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
17.1.12 11:31

To že tě občas pne břicho určitě není důvod k předčasnému porodu. Kontroly jsi zatím měla všechny v pořádku, tak se není proč bát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová