Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebo můžeš třeba pak odejít o chvilku dřív a budeš to mít v pohodě.
adria píše:Jesterka21 píše:já za Bebetto těžkala a právě mi teda prijde docela lehkej…Mutsy je fajn, ale blbě se cpe do auta ten podvozek a určitě je těžší…zase je to super do terénů a je to značka, takže je drahej jak prase, ale líbí se mi.adria píše:ahoj, já mam kočárek Mutsy. Jestli můžu poradit, tak bebeto nebrat. Je to těžkej velkej kočárek a kdo ho v mém okolí má nebo měl, tak jen nadává
já na pověry nevěřim…nevim proč by to člověk nemoh mít doma…blbost
ale tak každej jsme jinej
vybrali jsme bebetto solaris…dneska sem ho zkoušela a je fakt super…
Jani je taky pěknej..
Mám právě taky 2 kámojdy co používaj Bebetto a jsou teda spokojený…tak uvidím ještě je čas…ono je to asi fakt taky složitější, každej má jinné nároky…
krásná nová fotečkaJeštěrko
Díky ![]()
Jinak Mutsy se dává do auta skvěle, to byla u nás podmínka, protože máme dvě normální auta, žádný kombíky. Jinak je hodně lehoučkej ![]()
Ale každý máme opravdu jiný nároky, takže pokud jsi pro Bebetto rozhodnutá, tak snad budeš spokojená ![]()
Jesterka21 píše:adria píše:DíkyJesterka21 píše:já za Bebetto těžkala a právě mi teda prijde docela lehkej…Mutsy je fajn, ale blbě se cpe do auta ten podvozek a určitě je těžší…zase je to super do terénů a je to značka, takže je drahej jak prase, ale líbí se mi.adria píše:ahoj, já mam kočárek Mutsy. Jestli můžu poradit, tak bebeto nebrat. Je to těžkej velkej kočárek a kdo ho v mém okolí má nebo měl, tak jen nadává
já na pověry nevěřim…nevim proč by to člověk nemoh mít doma…blbost
ale tak každej jsme jinej
vybrali jsme bebetto solaris…dneska sem ho zkoušela a je fakt super…
Jani je taky pěknej..
Mám právě taky 2 kámojdy co používaj Bebetto a jsou teda spokojený…tak uvidím ještě je čas…ono je to asi fakt taky složitější, každej má jinné nároky…
krásná nová fotečkaJeštěrko
Jinak Mutsy se dává do auta skvěle, to byla u nás podmínka, protože máme dvě normální auta, žádný kombíky. Jinak je hodně lehoučkej
Ale každý máme opravdu jiný nároky, takže pokud jsi pro Bebetto rozhodnutá, tak snad budeš spokojená
ještě nejsem
uka mi ho ten tvůj nebo co je to za model ![]()
taky koukám na kočárky, ale potřebuji aby byl vhodný jak do města, tak i na víkendy na šumavu (v zimě i v létě) a ten co to splňuje je hodně drahý (hartan, gesslein), tak začínám přemýšlet o tom, mít jeden tady a jeden tam, ale to mi přijde taky divné ![]()
JANDISS píše:
AHOJ HOLKY MŮŽU SE PŘIDAT?
Jasně, vítáme tě ![]()
Konečně se to tu začíná trochu zaplňovat ![]()
Jani mně se to taky plete, ale to je tím, že se tu nepíše tak často.
Jinak prcek se nám konečně po 28.týdnech ukázal a je to holčička
1200g. Akorát je o týden větší a to se doktorce kvůli cukrovce moc nelíbilo, takže mě rovnou objednala do rizikové poradny a bude se to víc hlídat.
Anet tak to mooooc blahopreju, tak to ti hned dam jeden darek, mam doma neco co mi pro toho naseho kluka potrebovat nebudem ![]()
tak hlavne ze budete hlidany, ja bych to ted taky docela brala. od ty doby co jsem na nemocensky tak se nejak vic bojim,mam strach z kazdyho pichnuti..
annet tak gratuluji k holčičce
… já mám prcka už měsíc taky o 8 dní většího, tak už mě taky napadlo, jak mi vyjdou ty testy na cukrovku, půjdu na ně za měsíc ![]()
Tak to abych se podívala jestli taky nenajdu něco vyloženě klučičího ať nejdu s prázdnou
Jani já se uklidnila, když jsem začla cítit pohyby a jelikož je docela akční, tak cítím něco skoro pořád.
Naposledy, když mě prcka měřili tak byl jen o den větší a předtím myslím taky. Jenom teď to nějak o týden vyskočilo. Já tedy četla, že rozdíl až 14dní není problém, ale při té cukrovce, to radši chtějí víc hlídat. Tak hlavně aby to na dalších kontrolách o další týdny nenarůstalo. Stejně ty jejich odhady určitě nemůžou být tak moc přesné. Cukrovky se určitě bát nemusíš, málokomu mimčo odpovídá tak jak má ![]()
Nas prcek je taky o 3 dny vetsi ![]()
Anet to ja taky vzdycky ciham kdy kope, ale nejak mam ted hruzu z drivejsiho porodu ani nevim proc
To že tě občas pne břicho určitě není důvod k předčasnému porodu. Kontroly jsi zatím měla všechny v pořádku, tak se není proč bát ![]()