Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1142
19.1.12 20:58

já jich mám víc, ale zkusit můžeš:

http://www.facebook.com/#!/groups/321090541235748/

http://www.facebook.com/#!/groups/205998419489347/

http://www.facebook.com/#!/groups/344885748856157/

ten poslední není jenom z plzně, ale zase jsou tam značky, co tady nemaj obchod :) dá se tam sehnat všechno možný, zatím mám jenom dobré zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 21:00

o Hobitu jsem taky slyšela, teda jako že je dražší, ono i tak dostat se někam na vaničky nebo plavčo je prekérka, všude narváno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
19.1.12 21:01

Ixule diky za odkaz maji tam pekny veci :palec:
Levisko bohuzel mi to nejde zobrazit? co si mam napsat do vyhledavacena fc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 21:04

tak jeden je Bazárek Plzeň a okolí, pak Mini bazar Plzeň a ten poslední Nextík, George, Early Days, Ladybird,Marks Spencer, Gap, Lindex, HM… :) snad ti to najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
19.1.12 21:08

Diky moc holky, maji tam fakt krasny veci za skvely ceny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 21:11

určitě se to vyplatí, mimča z toho stejně hned vyrostou, takže naco utrácet peníze, když je to na chvíli, až bude větší tak to bude něco jiného, ale takhle to fakt stačí :) sem pro malou koupila nových snad celkem 6 ks věcí, jinak jsem měla od švagrový a pak od známý a byl klídek. Jenom jestli můžu tak doporučuju v malinkých velikostech jako je 52-56 toho nekupovat hodně, fakt z toho rychle vyrostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 21:13

jo ale jinak v tescu mají super rukavičky a ponožky pro novorozence, ty nám seděli a měli je za pár kaček, akorát čepičky tam maj dost velký, jsme kupovali pro novorozence,velikost 0-0 a ještě ted nám je velká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
19.1.12 21:16

Jojo fakt tam maji uzasny veci a mnohem krasnejsi nez posledni dobou v obchodech,urcite neco objednam jen uz toho mam tolik ze budux muset neco ubrat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
19.1.12 21:17

Holky ve starý diskuzi jsem našla od jedný maminy co chodila na Locháč tohle: „Kamarádka dělá na hygieně, takže od ní vím, že Locháč má vodu OK, v předraženým Hobitu platí neustálé pokuty za špatnou vodu, o Slovanech nevím , jak to tam je…“ale to zase já vím, že dobrý :D
Dávala odkaz na ten Locháč… http://bazenlochotin.zcu.cz/

Jj, ty tesco čepičky jsou pěkně blbý…taky jsme měly dvě a byly mu až dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 21:20

tož já prubnu zavolat na ten locháč, co a jak, zatím to vypadá, že malé se voda líbí, dokonce jsme už zrušili vaničku a koupu jí ve sprcháči - máme tu vysokou vaničku, a tam je děsně spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 21:21

Janicka: to jsme na tom stejně, si vždycky říkám, že za ty peníze, no nekup to :) teď se krotím a nebo kupuju už větší velikost na jaro a léto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
19.1.12 21:22

Zkus to… :D A kolik je malý? Asi už jsi to psala, ale nechce se mi hledat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 21:24

ted nám budou 4 měsíce, takže mi to vychází tak nějak blbě, od února to asi nestihnem, nám ještě nebude půl roku, tak nevím jak s tím. Jestli třeba někde nezačínají dýl a hlavně bych chtěla nejdřív ty vaničky a teď mi psala kamarádka, že tam volala a řekli, že místo mají snad až na duben 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
19.1.12 21:31

No ono si to právě musíš zamluvit hodně dopředu…v dubnu budete na vaničky už velký…zkus si tam zavolat co ti řeknou…my jsme právě začínali v září a měli jsme to akorát…a museli jsme si to rezervovat už začátkem května, jinak by nebylo volno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.1.12 21:36

ach jo, vaničky říkají od 3 měsíců, tak jsem netušila, že bude takovej nával, holt vyzkouším locháč a kdyžtak cinknout i do toho Hobita, by mě mrzelo, kdybysme je nestihli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová