Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1142
20.1.12 19:36

jo to já si taky někdy říkám, že čumákuju a že budu vstávat, ale naštěstí ta naše potvůrka pak ještě vytuhne a spíme jako dneska do půl desátý.
Hlavně dělám na webu rodokmen naší rodiny, takže se s tím zabavím, už jsem se dostala dost daleko a docela mě to baví, jenže fakt na to potřebuju klid, takže jedině večer, když malá vytuhne.

No já abstinent stopro nejsem :mrgreen: sem tam si dám ráda skleničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
20.1.12 19:43

Jako rodokmen jen tak sama pro sebe nebo k něčemu? Já jsem po večerech tady a vykecávám :mrgreen:

Já si dát skleničku, tak ležim pod stolem ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11961.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11961.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
20.1.12 20:04

no sama pro sebe a naší rodinku, je to docela sranda hledat kdo a kde atd, jsem se prohrabala někam do roku 1850 :)

a to já skleničku ráda, takovej malej relax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
21.1.12 09:27

Až takhle hodně do minulosti? To je mazec :D

Já když takhle někde vidim, jak si třeba otevřou vínko u televize, tak v tu chvíli bych si ho taky dala…ale vím, že mi prostě žádný víno nechutná, tak bych si cucla a to by bylo všechno… :D A to jsem dřív pila hodně, každý víkend opilá :D ale pak přišel nějaký zlom a nemůžu ho ani vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
21.1.12 10:17

jj, až takhle se v tom hrabu, ale docela mě to baví :)

a to si jako přestala pít uplně jo? teda obdivuju, je pravda, že před těhotestvím sem pila víno hodně, a teď tak tu skleničku a pak už jenom střik do půllitru, tzn dvojku vína a trojku sodovky, takže to je takový na žízeň. Ale zase jsem si v těhotenství zvykla na nealko pivo Birell a to mi chutná mo :-) a nebo to citronový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
23.1.12 10:44

Levisko no dá se říct, že úplně…dřív jsem si třeba ještě jednou za rok dala třeba trochu bayles nebo něčeho podobnýho, ale od tý doby co mám malýho, tak ani to ne…a fakt mi to nechybí…

A jak jinak holky? Jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
23.1.12 11:54

Jé tak bayles ten bych si zrovna dala, akorát to těhotenství a k tomu ještě cukrovka, tak nic no :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
23.1.12 12:02

Ja mam posledni dobou chut na koktejly :-D nejviic na pina coladu..

Myslim, ze po tehu uz taky pit nebudu, nejak extra mi to nechybi, predtim jsem byla na oslavach nebo kdyz jsme s pritelem nekam vyrazili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
23.1.12 12:07

Anet tak jsem ti udělala pěkný chutě :D ale neboj vyhlídkově si ho budeš moct dát tak za 2 roky možná dřív, podle kojení :mrgreen:
A kam chodíš na rizikový a diabetologii? Na Locháč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
23.1.12 12:10

Jani já měla pina coladu jednou a málej jsem se :poblion: nevim, asi byla špatně udělaná, ale od tý doby už bych si jí nedala…
Já ještě milovala semtex s vodkou…a to bych si možná dala klidně i teď , ale nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
23.1.12 13:13

Tak to mám dobré vyhlídky :mrgreen:
Jojo do FN na Locháč chodím na diabetologii a příští týden tam jdu prvně i do rizikové poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
23.1.12 13:46

Anet viď :mrgreen:
Já si to myslela, že je to určitě na Locháči…já chodila taky do rizikový a byla to i jako diabetologická, ale do Prahy…tak mě jen tak ze zvědavosti zajímalo, jak je to tady v Plzni…já naštěstí těhu cukrovku neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
23.1.12 14:03
klaaras píše:
Anet viď :mrgreen:
Já si to myslela, že je to určitě na Locháči…já chodila taky do rizikový a byla to i jako diabetologická, ale do Prahy…tak mě jen tak ze zvědavosti zajímalo, jak je to tady v Plzni…já naštěstí těhu cukrovku neměla…

Já ještě ve FN nikdy nebyla, tak teď už alespoň vím, kde je tam porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
23.1.12 21:04

Já věděla kde je porodnice jen díky tomu, že jsem tam byla v ordinaci u jedný výborný doktorky, když se mi nedařilo otěhotnět…
Akorát je tam hrozně blbý, že partner musí nejdřív zaplatit ten poplatek a až pak ho pustí k porodu…třeba kámošky přítel běžel k porodu a oni ho poslali zpátky dolů zaplatit a když přiběhl zpátky, tak už malá byla venku :zed: sice mu vrátili peníze, ale přišel o to :zed: to je trošku nedomyšlený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
23.1.12 21:08

Tak to je tedy síla :cert: Ale je dobré to vědět, takže napřed zaplatit a pak až se hnát k porodu :) Já myslím, že u mě to asi tak rychlé nebude, že by to nestihl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová