Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
24.1.12 20:30

já viděla nedavno kojo košile u větví asi za 2 kila, tak jsem 2 vzala, jsou jenom jako by u prsou rozpárané a normálně v nich spím už teď, protože moje spací trička už mě tak různě škrtily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.1.12 20:31

no jo no, jenže já jsem trošku vyšší a větší, takže ty od větví, bych měla jak tričko do pasu :mrgreen: takže proto ty dražší, příště až budu něco kupovat budu študovat nápisy hned :mrgreen:
No a když vezmu, že jsem skoro celou dobu měla košili pod krkem a ve vaně úplně svlečenou, takže to fakt byla zbytečnost… no jo no, to jsou prostě poznatky, jestli bude někdy druhý 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.1.12 20:32

ixule: já nakonec spala nahá, teda v manželovo trenclích a jinak nahá :) to bylo nejpohodlnější jo a jelikož jsem měla fakt obr břicho, tak jsem měla v posteli polštářek se žirafkou a tím jsem si na boku podkládala bříško, se mi mnohem líp spalo :-) manžel se smál, že to bylo super mě sledovat, automaticky jsem vždycky šáhla, přendala a vůbec se neprobrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.1.12 20:35

ixule: možná i jo, ale mám jenom takovej ten třístranej, ne kolem dokola celý postýlky a mám dojem že je v béžové nebo meruňkové barvě s medvídkem, bych se musela mrknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.1.12 20:35

já teda při spaní na spodku nic nemůžu nějak skoro od začátku, i když to bylo volné, ale vadilo mi to :nevim: .. ale taky mám polštář navíc a různě ho mám pod hlavou, před sebou, pod zádama, před bříškem, pod kolenama popř. když ho nechci hodím ho na manžu, tak se mi taky směje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.1.12 20:37
leviska píše:
ixule: možná i jo, ale mám jenom takovej ten třístranej, ne kolem dokola celý postýlky a mám dojem že je v béžové nebo meruňkové barvě s medvídkem, bych se musela mrknout :)

takový to učko myslíš? .. no ten mi stačí .. pokud není růžovej, je mi to jedno :mrgreen: .. a ani ta růžová by nevadila, se na to dá dát povlak :) .. jak chceš, promysli, zda ho opravdu nebudeš potřebovat, aby ti pak nechyběl a když tak pak písni SZ a kolik bys za něj chtěla a domluvíme se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.1.12 21:22

ixule: se na něj zítra mrknu a dám ti kdyžtak vědět. Jinak vím, že to sem nepatří, ale mám i nějaké věci po holčičce - overálky, bodýčka atd. Jsou skoro nové, páč jsme rostli strašně rychle a nějak nestihli všechno unosit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.1.12 21:33

Tak držák na nebesa budu mít stejný jako Jana, tak by neměl být problém :)
Kojící košile používám normálně na spaní, sice jsem ani nevěděla, že jsou kojící, ale mají knoflíčky. A pak mám i pyžamo 3/4 kalhoty a tričko, taky s knoflíkama. Teď používám ty kalhoty od pyžama a k tomu trička, protože vršek už je mi malý přes břicho.
Jé Levisko, škoda, že už máme všechny hadříky nakoupené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.1.12 21:37
leviska píše:
ixule: se na něj zítra mrknu a dám ti kdyžtak vědět. Jinak vím, že to sem nepatří, ale mám i nějaké věci po holčičce - overálky, bodýčka atd. Jsou skoro nové, páč jsme rostli strašně rychle a nějak nestihli všechno unosit :)

ju tak mrkni :) .. já mám oblečků myslím až příliš :mrgreen: .. ale třeba se pletu a budu pak nahonem dokupovat :lol: .. sice to bude kluk, ale růžové určitě všechno nemáš že ne, kdyby něco chybělo, ráda se ozvu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.1.12 21:49

Pravda růžové mám dost :) ale i něco v neutrálních barvách. Zrovna ted je malá jak malej chlapeček - modrý pruhovaný overálek a k tomu modrej pruhovanej spací pytel s tygrem z medvíka pů :)

Dneska jsem se pobavila na cvíču, malá měla džíny, růžové tričko a zelenou mikču a jedna paní mi povídá, jee vy ji máte oblečenou jak chlapečka.. no to mi nepřišlo, ale budiž, páč jestli já mám ráda růžovou, tak proti ní jsem nula.

a další taková věc, holky co už máme mimča, jak je oblíkáte v téhle zimě nezimě. Jeli jsme na cvíčo a malá měla body, tričko, punčocháče, teplé ponožky, mikču, zimní bundičku a čepku. No a vypadala jsem jak krkavčí matka, páč ostatní mají nabalené dítko ve svetrech, k tomu zimní kombineza a čepice a ještě ve fusaku do autosedačky a ještě celá zavřená v autosedačce (takovým potahem jako na kočár) tak ted nevím, jestli tu mršku neoblékám málo, ale pokaždý je teploučká a přeci jenom jedem autem a jenom přeběhnem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
25.1.12 07:21

Já nemám růžového nic jenom jedny punčocháče a rukavičky, co jsme koupili nedavno. Jak jsme nevěděli dlouho pohlaví, tak máme všechno neutrální. Teď jsme ještě dostali od známých igelitku po chlapečkovi a tam je všechno do modra, takže si malou budou určité plést s klukem. Mně na barvě moc nezáleží, jen bych nechtěla kluka v růžové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
25.1.12 07:47

já taky ještě nevěděla, že to bude kluk a už jsem měla půlku věcí modrých, holka v modré nevadí, je to hezká barva, ale kluk v růžové by byl divnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.1.12 09:18

jo to znám, já si říkala, že doufám, že se neseknou, páč jsme měli všechno na holčičku, a hlavně i tmavě růžovej kočár :) to by u kluka bylo dost divný. Ale stejně nás potkávali sousedky a malá v růžovej v růžovým kočárku a ony a máte holčičku nebo chlapečka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
25.1.12 10:28

Levisko oblíkám jak kdy…teď když už je ve velký sedačce, tak bodíčko s dlouhým, mikinu, punčocháče, kalhoty, teplý ponožky nebo boty, zimní bundu a čepici…
Když byl v tom věku co tvoje malá, tak jsem ho dávala taky do tý zavinovačky…někdo dává třeba kombinézu a pod tím má jen bodíčko a punčocháče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.1.12 10:31

mě právě překvapilo, že někdo má ty prcka fakt nabalenýho a kombinace svetrů, kombinézy a zavinovačky mi proště přišlo hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová