Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ixule píše:
květinko, jestli budeš jezdit někam dál, tak bych měla z nafukovacích koleček strach, lepší jsou se vzduchovými komorami, ale nenafukovací .. jako nedokážu si představit co s kočárem a děckem někde bůh ví kde a bez kolečka![]()
.. já taky vybírala opravdu dlouho, ale vybráno už naštěstí mám a jsem ráda, protože to byla fuška
A co jsi vybrala?
JInak díky, holky, za tipy na kočárky.
Ještě to musím nějak promyslet, rozhodující slovo stejně bude mít můj manžel…
Anet, a odkud jsi? Já bydlím na Bolevci.
Já jsem z Lochotína (kousek od konečné tramvaje 4), tak to jsme od sebe asi kousek ![]()
KvetinkaS píše:ixule píše:
květinko, jestli budeš jezdit někam dál, tak bych měla z nafukovacích koleček strach, lepší jsou se vzduchovými komorami, ale nenafukovací .. jako nedokážu si představit co s kočárem a děckem někde bůh ví kde a bez kolečka![]()
.. já taky vybírala opravdu dlouho, ale vybráno už naštěstí mám a jsem ráda, protože to byla fuška
A co jsi vybrala?
Hartan Topline S .. použitý jsem bohužel nikde nenašla, takže nový ![]()
ixule píše:KvetinkaS píše:Hartan Topline S .. použitý jsem bohužel nikde nenašla, takže novýixule píše:
A co jsi vybrala?
Ten vypadá hodně pěkně. A má nějaké mouchy?
Annnet píše:
Já jsem z Lochotína (kousek od konečné tramvaje 4), tak to jsme od sebe asi kousek
No, to jo, také bydlím na konečné!
Můžeme pak naplánovat nějaké procházky s kočárkama. ![]()
KvetinkaS píše:Hartan Topline S .. použitý jsem bohužel nikde nenašla, takže novýTen vypadá hodně pěkně. A má nějaké mouchy?
no je dost drahý, ale v německu vyjde celkem slušně
.. jinak co jsem četla recenze tak holky nadávají, že je těžký, ale právě proto hodně vydrží, jako tahat ho do schodů nebo do MHD je asi na prd, ale do auta v poho
.. a víc ti neřeknu, až za 3 roky ![]()
KvetinkaS píše:Annnet píše:No, to jo, také bydlím na konečné!
Já jsem z Lochotína (kousek od konečné tramvaje 4), tak to jsme od sebe asi kousekMůžeme pak naplánovat nějaké procházky s kočárkama.
Tak to je super, určitě se pak domluvíme ![]()
Annnet píše:KvetinkaS píše:Tak to je super, určitě se pak domluvímeAnnnet píše:No, to jo, také bydlím na konečné!
Já jsem z Lochotína (kousek od konečné tramvaje 4), tak to jsme od sebe asi kousekMůžeme pak naplánovat nějaké procházky s kočárkama.
Jasně.
A Anet, vy bydlíte v té klasické malé 1+1 nebo ve větší? My ten pokoj máme tak 5×4 m, kuchyň, kam se sotva vejde stůl, lavice, dvě židle a natěsno se tam vyhnou dva lidé. Koupelna je tak na otočení zadku, i vana je menší než v normálních panelákových koupelnách…Celkem to má asi 30 m2 …
Čaues holky
tak se po dlouhej době hlásím
a zdravím nové, se kterými se neznám
taky mám za sebou všechny kontroly na VVV a down nepotvrzen, krev čistá a zatím vše ok, dneska jsem 13+3
jupí…posílám fotečky a možná poradíte kam chodíte cvičit
vím, že se tu nějak i společně domlouváte ![]()
Je to klasická 1+1 co jsou tady na Lochotíně všude, ale asi větší než ta vaše. Dohromady to má 40m. Pokoj a koupelna asi to samé co vy. Jen kuhyň máme větší. Je to takový menší pokoj, místa je tam dost. Akorát že tam máme stůl židle, skříň a pak tam přesuneme zvířata a už se tam nic dalšího nevejde. Ještě tam dáváme sušák s prádlem, ale to už se tam pak taky sotva projde.
jo a ještě nám řekli 70% holčička
takže mé instinkty na kluka
jsou ty tam
aprej se to pozná podle stydké kosti ,či co…kluci to tam maj useklý
......prej
Adrio gratuluju
jinak my chodiime s Anet v pondeli od 17hod. na Kosutku cvicit
adria píše:
jo a ještě nám řekli 70% holčičkatakže mé instinkty na kluka
jsou ty tam
aprej se to pozná podle stydké kosti ,či co…kluci to tam maj useklý
......prej
Gratuluju ke kontrole, pěkné fotečky
Nám řekli pohlaví až ve 27.týdnu
Chodíme cvičit v pondělí od 17h jak je bazén na Lochotíně. Já ještě pak chodím ve ČT od 15h do J&A pod Belánkou.
Holky v porodnici se nahlasovat nemusim tady u nas v Plzni ze ne??
ach jo
já zatím makám a jezdím z Prahy až v 6
tak snad se najde co nejdřív kolegyně a budu moct taky trajdat přes den ![]()