Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je fakt asi přehnaný
a to taky jezdí autem? Dyť se to dítě musí upařit…
no právě že taky jezdí autem, tak jsem tak koukala na naší malou a říkala si, jestli neoblíkám málo, ale manžel zaes říká, co budu dělat kdyby bylo -10, takže jsem se uklidnila a neřeším
Tak to jsou blázni…zase ještě taková zima není…a hlavně v tom autě se musí to mimčo upéct a když s nim vyjdou ven, tak snadno nastydne, pochybuju, že ho v autě svlékají ![]()
Já se taky vždycky bála, jestli mám malýho dost oblečenýho nebo naopak jestli není málo…když je mimčo teplý a nemá zezadu zpocenej krk, tak je to dobrý ![]()
Anett, tak jsem tu četla, že bydlíte v 1+1. My také a je to dost malé. Třeba řeším, že nemám kde zaparkovat kočárek…
Budete se stěhovat do většího?
Holky a co zaparkovat kočárek někde ve společných prostorách? my máme 2+1 a kočárek máme v „kolárně“ nebo jak bych to napsala, chodí tam jenom pár lidí, co od toho mají klíče a vyhovuje to, malou tam snesu oblečenou a v poho. Ono i do toho většího bytu je to na houby, kort ted, bych měla všude bláto a bordel z venku. Doma mám akorát autosedačku ![]()
My se do toho 1+1 nedávno nastěhovali, takže další stěhování bude asi tak nejdřív za 3 roky, do té doby tu chceme nějak vydržet ![]()
Kočárek budeme dávat do sklepa nebo spíš do kočárkovny, prostě do jedné místnosti dole v baráku, ten už bysme sem asi nikam nedali. A ten zbytek tu musíme nějak poskládat.
holky, dneska paráda, manžel hlídal malou a já šla ke kadeřnici, je to kamarádka, tak to bylo super
se člověk hned cítí líp, než když lítá doma v teplákách, poslintaná od malé atd ![]()
Levisko já byla taky nedávno než jsme šli k fotografce a taky super…je to pravda, když je člověk upravenej, tak se hned cítí líp ![]()
jj, fakt je to super, sice jsem si teda nechala zkrátit to moje háro, ale je to dobrý, mám lehčí hlavu ![]()
jste byli s mimísem u foťáka? jsem o něčem takovém uvažovala, by se mi to líbilo, ale nevím kam a na kolik to cca vyjde, dáš tip?
leviska píše:
holky, dneska paráda, manžel hlídal malou a já šla ke kadeřnici, je to kamarádka, tak to bylo superse člověk hned cítí líp, než když lítá doma v teplákách, poslintaná od malé atd
leviska píše:
jste byli s mimísem u foťáka? jsem o něčem takovém uvažovala, by se mi to líbilo, ale nevím kam a na kolik to cca vyjde, dáš tip?
taky přemýšlím, že si necháme udělat fotky, ještě s bříškem a pak s prckem určitě taky .. asi bych kontaktovala pána ze Stoda, dělal nám svatbu a fotky jsou moc pěkné a nebylo to drahé ![]()
Annnet píše:
My se do toho 1+1 nedávno nastěhovali, takže další stěhování bude asi tak nejdřív za 3 roky, do té doby tu chceme nějak vydržet
Kočárek budeme dávat do sklepa nebo spíš do kočárkovny, prostě do jedné místnosti dole v baráku, ten už bysme sem asi nikam nedali. A ten zbytek tu musíme nějak poskládat.
No, my tu bydlíme od července.
Ještě ani nejsme pořádně zabydlení. Tak řešíme, co a jak. Ale je to podnájem, takže nás netrápí nějaký prodej s hypotékou apod. Zatím ještě vlastní kupovat nechceme, musíme nejdřív šetřit.
A kočárek se myslím dá parkovat, dole ve sklepě je nějaká taková kočárkárna, to musím zjistit, kde se dá vzít klíč a tak.
Dobré ráno ![]()
Já jsem nějak zoufalá z kočárku poslední dobou. Obhlížím je od září a nejsem schopná na jeden ukázat a vzít ho. Chtěla bych nafukovací kolečka, kombinaci se sporťákem + autosedačkou, lehce odpružený, vpředu dvě otočná kola s možností aretace, lehký (kolem 15 kg) a do 8 - 10 tisíc Kč max. Líbí se mi X-lander, ale není odpružený, Tako warrior je zase těžký… ![]()
Poradí mi někdo? Může být i dražší a koupila bych ojetý v případě nouze. Hlavně aby byl kvalitní a něco vydržel.
květinko, jestli budeš jezdit někam dál, tak bych měla z nafukovacích koleček strach, lepší jsou se vzduchovými komorami, ale nenafukovací .. jako nedokážu si představit co s kočárem a děckem někde bůh ví kde a bez kolečka
.. já taky vybírala opravdu dlouho, ale vybráno už naštěstí mám a jsem ráda, protože to byla fuška ![]()