Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1142
24.1.12 17:41

janicka:my jsme šli rovnou do 2, dle doktora jsme měli odhad na velký mimi, tak jsem nad 1 ani nepřemejšlela. Osobně myslím, že dvojky od Pampers premium care a nebo Huggies newborn by měli být ok :) hele a kdyby si náhodou v porodnici zjistila, že jsou velký, tak tam nějaký jednorázovky jedničky jsou k dispozici a mezitím ti někdo může koupit ty jedničky :)

Anet: tak to joo, jsme taky kupovali ten mantinel kolem celý postýlky atd, je to super věc. Akorát bez nebes, nějak mi to přišlo nepraktický, jsme radši pořídili kolotoč nad postýlku s nočním světlem a toje super věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
24.1.12 17:44

tak ja jeste uvidim :think: mozna koupim tech 1 nejaky uplne malinkaty baleni a uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.1.12 17:47

Já mám jeden balík 1 a pak nějaký 2. Koupili jsme pampers premium care a new baby.
Nebesa jsem původně nechtěla vůbec, ale co mám kamarádku a mají taky malý byt tak si to chválili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
24.1.12 19:09

Jani já využila 1 pampers premium care asi 2 nebo 3 balení a pak jsem přešla na 2 taky premium care…

Anet já nebese měla připravený taky, ale nešly mi přidělat na postýlku, tak na to bacha, jelikož máš stejnou jako já, tak se pořádně podívej jak se přidělávaj…my bysme na ní museli vyvrtat díru, aby tam šly dát…je to tím, že to čelo je celý v celku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
24.1.12 19:13

My vlastne mame tu stejnou postylku a drzak na nebesa uz na ni mame pridelany, zadnou diru navic jsme vrtat nemuseli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
24.1.12 19:20

Jani jj, určitě na to některý nebesa padnou…my zrovna měli takový, který na ní nešly…proto to píšu, aby si Anet na to dala pozor… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
24.1.12 19:26

tak to jsme meli stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
24.1.12 19:32

To každopádně :palec: …švagrová měla sice jinou postýlku, ale taky plný to čelo a její nebesa jí tam taky nešly přidělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.1.12 19:58

Hm, tak když na to tak koukám, tak vůbec nevím jak se tam ten držák přidělává. Z obrázku moc moudrá nejsem. Ale pokud by šlo jen o vyvrtání díry, tak v tom problém nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
24.1.12 20:01

Anet my to mame pridelany dole a pak i nahore jen takovym pripevnovatkem, nebyla to zadna veda, asi fakt zalezi co je to za ten drzak.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
24.1.12 20:05

Anet tak se zkus zeptat v tom eshopu, jak se to připevňuje…nebesa tam dlouho mít nebudeš a ta díra půjde vidět…byla by to škoda, teda podle mě, samozřejmě je to na tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.1.12 20:20

teda koukám, co je s nebesy za problém, ještě že je nechci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.1.12 20:24

já jsem tenkrát všechno objednávala ze Scarlet a byla jsem moc spokojená, akorát jsem měla velký voči, páč třeba mantinely jsem si objednala dvakrát, jakože pro jistotu, no a něco mi říká, že ten druhej ani nevyndám :oops:

to je jako, že do porodnice musí být kojící noční košile, tudíž jsem nelenila a objednala, stáli mě přes sedmstovek - upozorňuju obyč bavlna a pak nám kojení nešlo a já strávila tejden v porodnici v 3/4 teplákách a tričku s bartem simpsnem :mrgreen: Jo a největší pecka byla, že jsem rodila v noční košili, kde bylo v aj napsáno užij si to :mrgreen: mi to došlo až potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.1.12 20:26

levis kdybys ty mantinely, chtěla prodat, tak řekni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
24.1.12 20:28

Levisko ten nápis - to je dobrý :mrgreen:
Já třeba kojící košile neměla, ale měla jsem obyč s rozepínacíma knoflíka od větví a posloužily suprově :palec:
Jo a jednu košili jsem si těsně před porodem ušpinila, takže jsem odrodila v jejich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová