Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3524
27.1.12 19:40

Jani já tím, že jsem byla riziková a nakonec jsem tam musela na vyvolání, tak jsem se nahlašovala dřív, protože jsem tam musela jít do ordinace do poradny a na monitor…ale určitě to neni jako v Praze, že se musíš zaregistrovat…pokud budou mít místo, tak tě vzít musí…

Adrio gratuluju k holčičce ;)

Já vybírám sporťák a nějak se nemůžu rozmyslet…to je něco ty kočárky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.1.12 19:45

Děkuji :) prej ale 70% není nic moc :) nemáme se radovat :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
27.1.12 20:02

Já se na to ptala, registrovat se nemusíme. Mně pokud se zhorší cukrovka, tak budu muset stejně rodit u nich a na výběr mít nebudu, takže mě musí vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
28.1.12 11:29

Ahoj,

Adrio, moc pěkné fotky máš. :-) A gratuluju i k holčičce, ale jisté to opravdu není. Mně se miminko ukázalo 2× a pokaždé jiné pohlaví. :-)
Jinak cvičit chodím také na Lochotín, ale osobně se znám jen s Janičkou.

Anet, tu kuchyň závidím! :oops: Je super, že miminko se bude moct kolem Tebe batolit, až budeš třeba vařit nebo tak. Mně se sem nevejde opravdu nic, takže spíš budeme řešit to stěhování, ale až pár měsíců po porodu, zatím to tam nějak zvládneme. Ale vidím i výhody malého bytu - člověk nemůže hromadit žádné krámy, protože se tam nic nevejde! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.1.12 13:44

já chodím v pondělí dopoledne do Těhulky v Božkově :) .. ono to bohužel s tím trajdáním na nemocenské, když to teď omezili, není tak slavné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.1.12 17:30
ixule píše:
já chodím v pondělí dopoledne do Těhulky v Božkově :) .. ono to bohužel s tím trajdáním na nemocenské, když to teď omezili, není tak slavné :nevim:

a jak to teda je?kolik můžeš bejt hodin na prochajdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
28.1.12 17:36
adria píše:
ixule píše:
já chodím v pondělí dopoledne do Těhulky v Božkově :) .. ono to bohužel s tím trajdáním na nemocenské, když to teď omezili, není tak slavné :nevim:

max 6 hodin denne, ja to mam treba od 13 do 19 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.1.12 17:43
Janicka 22 píše:
adria píše:
ixule píše:

no moc to není :( … ale já sem v práci do 6ti a to taky nic oc nestihnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.1.12 17:43
Janicka 22 píše:
adria píše:
ixule píše:

no moc to není :( … ale já sem v práci do 6ti a to taky nic oc nestihnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.1.12 19:12
Janicka 22 píše:
adria píše:
ixule píše:

adrio jak píše janička .. může to snad být třeba i rozdělené na dvě části, ale musí se to prostě dodržovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
28.1.12 19:13

jojo muzes mit treba 2 hodky dopoledne a zbytek odpoledne, jak chces ty, myslim ze to musi byt v rozmezi od 7 do 19 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
28.1.12 19:16
KvetinkaS píše:
Ahoj,

Adrio, moc pěkné fotky máš. :-) A gratuluju i k holčičce, ale jisté to opravdu není. Mně se miminko ukázalo 2× a pokaždé jiné pohlaví. :-)

Anet, tu kuchyň závidím! :oops: Je super, že miminko se bude moct kolem Tebe batolit, až budeš třeba vařit nebo tak. Mně se sem nevejde opravdu nic, takže spíš budeme řešit to stěhování, ale až pár měsíců po porodu, zatím to tam nějak zvládneme. Ale vidím i výhody malého bytu - člověk nemůže hromadit žádné krámy, protože se tam nic nevejde! :mrgreen:

Akorát nevím jak se naše číča s mimčem bude kamarádit, možná jí budu muset v kuchyni zavřít a ani tam nebudu moct chodit. Ale znám i lidi co bydlí v garsonce a taky se nějak vejdou, tak to určitě na nějakou dobu takhle půjde.
Jinak já jsem ta jak chodí na cvíčo s Janičkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
30.1.12 08:49
Annnet píše:
KvetinkaS píše:
Ahoj,

Anet, tu kuchyň závidím! :oops: Je super, že miminko se bude moct kolem Tebe batolit, až budeš třeba vařit nebo tak. Mně se sem nevejde opravdu nic, takže spíš budeme řešit to stěhování, ale až pár měsíců po porodu, zatím to tam nějak zvládneme. Ale vidím i výhody malého bytu - člověk nemůže hromadit žádné krámy, protože se tam nic nevejde! :mrgreen:
Akorát nevím jak se naše číča s mimčem bude kamarádit, možná jí budu muset v kuchyni zavřít a ani tam nebudu moct chodit. Ale znám i lidi co bydlí v garsonce a taky se nějak vejdou, tak to určitě na nějakou dobu takhle půjde.
Jinak já jsem ta jak chodí na cvíčo s Janičkou :)

Anet, tak to se dneska uvidíme! Minule jsem byla dost nastydlá, raději jsem zůstala doma, abych na vás nenakašlala nějaké bacily. Teď už chodím ven v pohodě, tak se už děsně těším, že si zacvičím!

Nevím, jak se snese kočka s miminem, to se musí vyzkoušet a uvidíš… :nevim: Ale většinou to asi nějak funguje. Ségra měla dříve psa, než děti a on děti miluje, akorát že se všude plete a je na zabití! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
30.1.12 11:19

Taky už se těším na cvíčo. V poslední době mi nějak pnulo břicho, tak jsem se šetřila a snad už to dneska bude dobré.
My jsme včera trochu stěhovali a poupravovali byt. Takže kočka už je v kuchyni, má tam škrabadlo přímo u okna, tak je spokojená, že může koukat ven. No a celkem tu zbylo i dost místa, víc než jsem čekala. Dneska jsem objednala postýlku a přebalovák, takže až to přijde, tak to tu budem muset ještě trochu poupravit, no a snad se to vejde dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
1.2.12 12:32

Ahoj holky…
kde jste všechny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...