Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
Anet, jaké byly dneska kurzy? Co ses dozvěděla nového? ![]()
Ahoj, ta první hodina byla taková kecací, takže zas tak moc nového jsem se nedozvěděla, ale přítel z toho byl nadšený. No a ta naše PA byla skvělá, pořád to prokládala různýma historkama tak jsme se i dost nasmáli. Příště půjdem kouknout na porodní sál a budeme si povídat o porodu, tak to už bude pro mě asi novější.
Jasně, tak to jsem zvědavá. Jdu ve čtvrtek poprvé.
A vy to budete mít vždy v to pondělí?
Domlouvá se to vždycky, tak aby se to všem hodilo. I ty porodní asistentky mají různě směny. Příště to máme za týden ve čtvrtek. Tak to ti kurzy začínají docela brzy. U nás v té skupině jsou všichni 31. nebo 32tt
Asi tak, každá zima mě leze na nervy a těším se naléto, letos mě zima vůbec nevadila, krásně utíkala, až do teď, za poslední týden už mám zimy po krk ![]()
já si pořád opakuju, že za chvilku je březen a že jaro je tady cobydup a toho se držím ![]()
Petrlis píše:
Asi tak, každá zima mě leze na nervy a těším se naléto, letos mě zima vůbec nevadila, krásně utíkala, až do teď, za poslední týden už mám zimy po krk
mě vadí, protože nemůžu lyžovat ![]()
Já taky zatím ještě neumrzla, ale moc k tomu nechybí
hlavně teda včera, když jsme šli z bazénu, já s mokrou hlavnou, to je docela libovka ![]()
ixule píše:Petrlis píše:mě vadí, protože nemůžu lyžovat
Asi tak, každá zima mě leze na nervy a těším se naléto, letos mě zima vůbec nevadila, krásně utíkala, až do teď, za poslední týden už mám zimy po krk
Mám stejný problém. Ale o to víc se těším na další rok a doufám, že se na lyže už dostanu.
jeee, tak lyže mě nic neříkají, já jsem na to léto a vodu a něco mi říká, že malá bude vodník po mě
se těším, až půjdem ven jen tak lehce oblečeni, ježíš to bude paráda. Hlavně si užiju procházky, loni jsme si to jaro a léto moc neužila, páč ke konci už jsem měla břuch, že jsem málem neprošla dveřma, takže procházky byli dost obtížné, ale do poslední chvíle jsem chodila s kamarádkou s kočárem, sice od lavičky k lavičce, ale dali jsme to ![]()
Annnet píše:ixule píše:Mám stejný problém. Ale o to víc se těším na další rok a doufám, že se na lyže už dostanu.Petrlis píše:mě vadí, protože nemůžu lyžovat
no taky doufám ![]()
Jo lyže mám taky ráda, ale loni jsem nemohla, protože jsem byla těhotná, no a letos zas malou kojím, takže se od ní neutrhnu. No a sebou si jí fakt brát nechci. Takže doufám příští rok. ![]()