Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
6.2.12 22:13

Ahoj všem,

Anet, jaké byly dneska kurzy? Co ses dozvěděla nového? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.2.12 07:41

Ahoj, ta první hodina byla taková kecací, takže zas tak moc nového jsem se nedozvěděla, ale přítel z toho byl nadšený. No a ta naše PA byla skvělá, pořád to prokládala různýma historkama tak jsme se i dost nasmáli. Příště půjdem kouknout na porodní sál a budeme si povídat o porodu, tak to už bude pro mě asi novější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.2.12 13:35

Jasně, tak to jsem zvědavá. Jdu ve čtvrtek poprvé. :-) A vy to budete mít vždy v to pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.2.12 14:04

Domlouvá se to vždycky, tak aby se to všem hodilo. I ty porodní asistentky mají různě směny. Příště to máme za týden ve čtvrtek. Tak to ti kurzy začínají docela brzy. U nás v té skupině jsou všichni 31. nebo 32tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.2.12 14:50

Já budu zítra už 29tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
9.2.12 21:35

tady je nějak ticho po pěšině :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.2.12 07:15

všichni umrzli asi .. já budu další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.2.12 07:35

Asi tak, každá zima mě leze na nervy a těším se naléto, letos mě zima vůbec nevadila, krásně utíkala, až do teď, za poslední týden už mám zimy po krk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.2.12 09:57

já si pořád opakuju, že za chvilku je březen a že jaro je tady cobydup a toho se držím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.2.12 10:26
Petrlis píše:
Asi tak, každá zima mě leze na nervy a těším se naléto, letos mě zima vůbec nevadila, krásně utíkala, až do teď, za poslední týden už mám zimy po krk :mrgreen:

mě vadí, protože nemůžu lyžovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
10.2.12 10:35

Já taky zatím ještě neumrzla, ale moc k tomu nechybí :lol: hlavně teda včera, když jsme šli z bazénu, já s mokrou hlavnou, to je docela libovka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
10.2.12 10:45
ixule píše:
Petrlis píše:
Asi tak, každá zima mě leze na nervy a těším se naléto, letos mě zima vůbec nevadila, krásně utíkala, až do teď, za poslední týden už mám zimy po krk :mrgreen:

Mám stejný problém. Ale o to víc se těším na další rok a doufám, že se na lyže už dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.2.12 11:08

jeee, tak lyže mě nic neříkají, já jsem na to léto a vodu a něco mi říká, že malá bude vodník po mě :) se těším, až půjdem ven jen tak lehce oblečeni, ježíš to bude paráda. Hlavně si užiju procházky, loni jsme si to jaro a léto moc neužila, páč ke konci už jsem měla břuch, že jsem málem neprošla dveřma, takže procházky byli dost obtížné, ale do poslední chvíle jsem chodila s kamarádkou s kočárem, sice od lavičky k lavičce, ale dali jsme to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.2.12 11:51
Annnet píše:
ixule píše:
Petrlis píše:
Mám stejný problém. Ale o to víc se těším na další rok a doufám, že se na lyže už dostanu.

no taky doufám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.2.12 13:04

Jo lyže mám taky ráda, ale loni jsem nemohla, protože jsem byla těhotná, no a letos zas malou kojím, takže se od ní neutrhnu. No a sebou si jí fakt brát nechci. Takže doufám příští rok. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová