Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nazdárek ženský
tak už se nám blíží jaro co ![]()
Popino: jeee, neboj ono to přijde, my se snažili přes rok, nejdřív jsem to řešila, pak jsem na to nějak zapoměla no a nakonec jsem to zjistila až v 10 tt ![]()
Popino taky držím palce ať se to brzy povede. My už jsme tu asi samé těhule a maminy.
Popino vítej. Neboj ono to přijde, nech tomu volný průběh a přijde to když to budeš nejméně čekat. ![]()
levisko už aby to tu bylo, ještě ten březen a bude líp ![]()
No jéje, japa já se těším, zítra má být 8 stupňu, takže počítám, že vyrazím i s pesanem a kočárem ven ![]()
Jsme dneska byli na očkování a kontrole v 5.měsíci a máme fakt čahouna - 74 cm a 7370 g ![]()
Popi: bereš kys. listovou a nějaké vitaminy? Já se dopovala tou listovou plus ještě nějaké vitaminy pro lepší otěhotnění a drahá polovička brala vitamin E mám dojem a za chvíli to bylo a teď mi vedle chrní Eliška ![]()
ty jo 74 cm? tak mi jsme v6 měs. měřily 66 cm. No holt malý pivo
![]()
Jéé holky já už chci taky tak to jaro…
Levisko no teda malá je fakt veliká
jestli teď nějakou dobu vydrží tohle počasí, tak se můžem domluvit na tu prochajdu ![]()
jj, říkám že máme čahouna a jaro už musí fakt přijít, protože nám jinak bude malej kočárek ![]()
Klaaras: no jasný, moc ráda, domluvíme nějaký místo a sejdem se ![]()
Náší Elišce jwe kočárek dobře, ale je nám malá kombinéza a zimní bunda. Už se mi fakt nechce kupovat nový. Ta bundička ještě jde, když jí do toho moc nenavleču ![]()
popino jasně, že všechny chceme hned, ale to se ne každému povede a 4 měsíce fakt nejsou nic .. uvidíš, že to přijde ![]()
Petrlis: to už nemá smysl vid, my jsme teda všechno dostali, ale na druhou stranu jsme to skoro neužili. Mi to mrzí, máme krásnej kabátek z tesca, teploučkej a my ho měli tak 3× … a příští rok nám to nebude. Teď nevím jestli to mám prodat a nebo schovat, co kdybysme se rozhodli pro druhé ![]()
leviska píše:
No jéje, japa já se těším, zítra má být 8 stupňu, takže počítám, že vyrazím i s pesanem a kočárem ven![]()
Jsme dneska byli na očkování a kontrole v 5.měsíci a máme fakt čahouna - 74 cm a 7370 g
Popi: bereš kys. listovou a nějaké vitaminy? Já se dopovala tou listovou plus ještě nějaké vitaminy pro lepší otěhotnění a drahá polovička brala vitamin E mám dojem a za chvíli to bylo a teď mi vedle chrní Eliška
jojo, beru listovku a pila jsem kontryhel - což mě překvapilo že je docela dobrej ![]()
tak na pití čajíků jsem se nedostala,a le tu listovku jsem měla a pak právě ty vitamíny, a pak jsem na to všechno zapoměla a najednou bylo to. Hlavně sranda byla, že jsem slavila narozky a pro jistotu jsem si udělala TT a nic, tak jsem to neřešila, no a 14 dní na to jsem ho dělala znovu, páč stále nic. Hned po ránu dle návodu, jsem dolezla slepá do koupelny, počůrala test a tam bylo napsáno čekat asi 3-5 min, tý jo po snad 10 vteřinách tam byla dálnice // jak brno
jsem to šla říct manželovi do postele a ten na mě jenom zíral, čím mu to šermuju před obličejem a pak prohlásil, že dokud to není od dr tak neoslavuje jo a pak šel a hned mi z kabelky vzal cigára ![]()
jj, taky jsem se bavila, jsem volala na gyndu, jestli mě vezmou a šla jsem tam hned ráno no a dr se smála, že jako stopro těhotná a že to odhaduje na nějaký 10tt
aspon jsem se nemusela moc bát do konce 3 měsíce, páč to bylo hned. Jediný co mi bylo divný, že jsem byla tak unavená a pálila mě žáha jako čert, no a pak to bylo všechno jasný ![]()