Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
10.2.12 14:10

já tak nějak doufám, že to zvládneme i s prckem, když vezmem babičku sebou, aby pohlídala v teple nebo venku dle počasí, tak i při kojení, by to snad nemusel být problém .. no uvidíme jaká bude realita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
10.2.12 23:07

Jé, holky, na sjezdovky mě nikdo nedostane. To já tak leda běžky, brusle… Ale jinak jsem spíše letní typ, voda, plavání. Júúú, to se těším. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
11.2.12 08:26

Tak to já můžu všechno sjezdovky, snowboard, běžky, brusle :) ale vodu a plavání to mám taky ráda, jen nemám ráda, když jsou pak ty velké pařáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
11.2.12 10:27
Annnet píše:
Tak to já můžu všechno sjezdovky, snowboard, běžky, brusle :) ale vodu a plavání to mám taky ráda, jen nemám ráda, když jsou pak ty velké pařáky.

to já taky všechno .. i když na brusle jsem se pár let nedostala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.2.12 15:03

No na brusle už bych se asi neodvážila, stála jsem na nich naposled jako malá :lol: A nikdy mě to ani nějak moc nebavilo. Prostě když zima tak jedině lyže a v létě koupání a opalování, to miluju. Anebo mám ráda jaro, když začíná být teplo, začíná všechno kvést a tak. Jediný špatný na létě jsou ty moje pylové alergie :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
11.2.12 16:25

Petrlis na bruslích tedy taky neumím, občas se v létě dostanu na inliny v zimě jsem fakt nebyla už dlouho, ale když nechceš dělat žádné vylomeniny, jen se prostě probruslit po rovince, tak je to pohoda :palec: .. teplíčko mám taky ráda, jsem zmrzlík, takže celou zimu mrznu :mrgreen: .. no alergie nic moc, to je pravda, ale stejně je teplo super, letní grilovajdy, nebo prostě jen tak si sednout na zahradu s kafíčkem .. jéééé :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.2.12 19:24

Jééé už aby tu to léto bylo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
11.2.12 22:31
Petrlis píše:
Jééé už aby tu to léto bylo :D :D
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
12.2.12 13:59

holky, jste mi tak navnadili s tím jarem a létem, že se nemůžu dočkat až to bude, po dlouhé době se opálím, páč budem trávit spoustu času venku, loni jsme ještě byla zavřená v kanclu a těhotná, tak to nebylo takový, ale letos si to užijeme, pěkně vezmem skleničku s baštou nebo mlíčko do lahve, deku hračky, psa a půjde se někam ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.2.12 08:07

tak mi dneska taky už přišel mail z FN na ten předporodní kurz, začínáme 21. února :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.2.12 09:04
ixule píše:
tak mi dneska taky už přišel mail z FN na ten předporodní kurz, začínáme 21. února :dance:

tak to se tam uvidime :palec: od 18hod. vid? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.2.12 18:08
Janicka 22 píše:
ixule píše:
tak mi dneska taky už přišel mail z FN na ten předporodní kurz, začínáme 21. února :dance:
tak to se tam uvidime :palec: od 18hod. vid? ;)

jojo .. 18 hod :palec: .. tak super, ale asi tě nepoznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
13.2.12 19:16

Urcite se budem predstavoovat kdyz nnas tam bude par..jinak jsem blondata s ofinou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
13.2.12 19:52

My byly na kurzu čtyři a z toho je tam 2× Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.2.12 22:19
Janicka 22 píše:
Urcite se budem predstavoovat kdyz nnas tam bude par..jinak jsem blondata s ofinou ;)

jo to asi jo .. já jsem bruneta bez ofiny :D .. mail šel na 5 lidí, samo nevím, zda někoho nekontaktovali jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová