Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já tak nějak doufám, že to zvládneme i s prckem, když vezmem babičku sebou, aby pohlídala v teple nebo venku dle počasí, tak i při kojení, by to snad nemusel být problém .. no uvidíme jaká bude realita ![]()
Jé, holky, na sjezdovky mě nikdo nedostane. To já tak leda běžky, brusle… Ale jinak jsem spíše letní typ, voda, plavání. Júúú, to se těším. ![]()
Tak to já můžu všechno sjezdovky, snowboard, běžky, brusle
ale vodu a plavání to mám taky ráda, jen nemám ráda, když jsou pak ty velké pařáky.
Annnet píše:
Tak to já můžu všechno sjezdovky, snowboard, běžky, brusleale vodu a plavání to mám taky ráda, jen nemám ráda, když jsou pak ty velké pařáky.
to já taky všechno .. i když na brusle jsem se pár let nedostala ![]()
No na brusle už bych se asi neodvážila, stála jsem na nich naposled jako malá
A nikdy mě to ani nějak moc nebavilo. Prostě když zima tak jedině lyže a v létě koupání a opalování, to miluju. Anebo mám ráda jaro, když začíná být teplo, začíná všechno kvést a tak. Jediný špatný na létě jsou ty moje pylové alergie ![]()
Petrlis na bruslích tedy taky neumím, občas se v létě dostanu na inliny v zimě jsem fakt nebyla už dlouho, ale když nechceš dělat žádné vylomeniny, jen se prostě probruslit po rovince, tak je to pohoda
.. teplíčko mám taky ráda, jsem zmrzlík, takže celou zimu mrznu
.. no alergie nic moc, to je pravda, ale stejně je teplo super, letní grilovajdy, nebo prostě jen tak si sednout na zahradu s kafíčkem .. jéééé ![]()
holky, jste mi tak navnadili s tím jarem a létem, že se nemůžu dočkat až to bude, po dlouhé době se opálím, páč budem trávit spoustu času venku, loni jsme ještě byla zavřená v kanclu a těhotná, tak to nebylo takový, ale letos si to užijeme, pěkně vezmem skleničku s baštou nebo mlíčko do lahve, deku hračky, psa a půjde se někam ven ![]()
tak mi dneska taky už přišel mail z FN na ten předporodní kurz, začínáme 21. února ![]()
ixule píše:
tak mi dneska taky už přišel mail z FN na ten předporodní kurz, začínáme 21. února
tak to se tam uvidime
od 18hod. vid? ![]()
Janicka 22 píše:ixule píše:tak to se tam uvidime
tak mi dneska taky už přišel mail z FN na ten předporodní kurz, začínáme 21. únoraod 18hod. vid?
jojo .. 18 hod
.. tak super, ale asi tě nepoznám ![]()
Urcite se budem predstavoovat kdyz nnas tam bude par..jinak jsem blondata s ofinou ![]()
Janicka 22 píše:
Urcite se budem predstavoovat kdyz nnas tam bude par..jinak jsem blondata s ofinou
jo to asi jo .. já jsem bruneta bez ofiny
.. mail šel na 5 lidí, samo nevím, zda někoho nekontaktovali jinak ![]()