Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Janicka 22 píše:
Ixule- kterapak jsi to byla?
je já ti odpovídala hned ráno, ale jen z telefonu a teď, když se ptáš znovu, tak koukám, že se to nevložilo
.. seděli jsme přímo naproti té slečně asistentce ![]()
Ixule nene nevlozilo
tyjo tak to bych fakt netypla
Rikala jsem si, ze ta pani s tim „velkym“ briskem to uz bude mit za par ![]()
Janicka 22 píše:
Ixule nene nevlozilotyjo tak to bych fakt netypla
Rikala jsem si, ze ta pani s tim „velkym“ briskem to uz bude mit za par
to jako já jo?
.. mě přišli fajn ti dva jak seděli vedle vás, ale ta holčina, jak se pořád ptala, no já jí nerozuměla ani slovo skoro
.. navíc tě skoro nenechala zeptat na ty vitamíny
.. jinak s těma vitamínkama, já osobně jsem I. trim. brala denně, teď když si prostě jenom vzpomenu, nebo mám pocit, že jsem ten den neměla zrovna pestrou stravu, jinak zobu akorát trošku magneska, (tvrdne mi bříško a taky mi dr říkal, že je dobré i na trávení, se kterým mám problémy) a musím baštit železo, ale taky to nepřeháním ![]()
Aby jsme si to ujasnili
byli jste s pritelem ti kteri cekali jako prvni na ty chodbe, ze jo? ![]()
ja brala vitaminy do ted pokud jsem si vzpomela (takze tak max 2× do tydne) a taky beru 3× denne magnesium..
Uz jste se rozhodli s tim jmenem? ![]()
Janicka 22 píše:
Aby jsme si to ujasnilibyli jste s pritelem ti kteri cekali jako prvni na ty chodbe, ze jo?
ja brala vitaminy do ted pokud jsem si vzpomela (takze tak max 2× do tydne) a taky beru 3× denne magnesium..
Uz jste se rozhodli s tim jmenem?
jojo, vy jste přišli hned jako druzí že
.. já to beru tak, že třeba v létě by ani třeba nebyly, ale v zimě nejím tolik ovoce a zeleniny, tak občas prostě zobnu
.. já to magnesko teď poslední týden se snažím každý den jedno, zatím snad stačí .. nerozhodli, nějak jsme to teď vůbec neřešili, my mu říkáme od začátku Vejcík, takže nám to nijak nevadí, ale za mě Míša a nejspíš to tak dopadne ![]()
Jojo jako druzi ![]()
to ja jim hodne ovoce, vitaminy uz mi dosly takze uz ani zadny kupovat nebudu.
a chodis jeste do prace nebo uz jsi doma?
Janicka 22 píše:
Jojo jako druzi
to ja jim hodne ovoce, vitaminy uz mi dosly takze uz ani zadny kupovat nebudu.a chodis jeste do prace nebo uz jsi doma?
já prakticky jen jablíčka, občas si koupím hroznový víno, ale jinak jako není moc co, i když bych to koupila ráda, většinou v krámu to prostě není pěkné, že to člověk ani nekoupí
.. v létě je to jinčí, jsou rajčátka, melouny, hrušky, nebo třeba, rybíz, borůvky a ostružiny rovnou na zahradě a tak
… taky bych nekupovala, pár ještě mám, to mi vystačí
.. chodím pořád do práce, dneska jsem tedy doma, ale jinak ne, ještě minimálně začátek března zůstat musím, zástupkyně by sama ještě nezvládla uzávěrky, no a pak uvidíme, jestli už zaparkuju doma nebo ne, mě ani nevadí tam chodit, ale to vstávání v pět teda nic moc ![]()
Vy bydlite taky nekde tady u Spitalskyho lesa vid?
tu zahradu vam zavidim, my bydlime v byte ![]()
tak to ja jsem uz od pulky ledna doma a uz si nedokazu predstavit, ze bych chodila jeste do prace
uz jsem si nejak zvykla na to pohodli, ze si pomalu uklidim a tak, kdyz jsem chodila do prace tak jsem zvladla max neco uvarit a pak jsem lezela.
jojo, kousek pod ním
.. no je pidi, ale stačí a alespoň nezabere moc času údržba
… no já už bych to brala taky, ale uvidím po těch uzávěrkách, to bude prakticky za týden
.. zase si říkám, že pak už za 3 týdny mám nárok na mateřskou, takže škoda peněz to v práci nevydržet
.. já taky nic neudělám, naštěstí manžel pomáhá se vším, je to zlatíčko ![]()
Zdravíčko holky
se máte u toho špitálskýho lesa je pěkný bydlení, my jsme teda jenom o kus níž, ale jestli někdy budem kupovat ten větší byt, tak bych se chtěla hnout tím směrem
hlavně zůstat na Doubravce, ale pokud to neklapne, tak zkousnem i Locháč, ale někam bokem, aby sme nebyli ve středu těch všech králíkáren ![]()
Tak to se pak budem nejspis potkavat na prochazce s kocarkem ![]()
Jojo tady je fakt hezky, my bydlime primo u toho lesa, je tady klidek a zaroven jsme behem chvilky ve meste nebo v tescu ![]()
Levisko my tady neplanujem zustat naporad, behem cca 3 roku by jsme chteli baracek, tak pak se tady 1 byt uvolni
![]()
No já doufám, že by se nám to mohlo povést tak za dva roky, páč jestli chcem druhý, tak v bytě dva jedna s dvěma prckama a psem nebudu. Jako jde to, já vím, ale asi jsem pohodlná a chci mít klid, pohodu a soukromí. Stejně mě ale bude mrzet, až se jednou budem stěhovat, tak jsme si ten byt hezky opravili, fakt všechno - nový jádro a koupelna, nové podlahy atd. Stálo to dardu, ale doufám že se nám to vyplatí při prodeji.
Já už jsem bydlela U Cvičiště - tam to taky není špatný, pak na Habrmannovo nám. - šílenej randál, to fakt nešlo, no a teď v Partyzánský
Jinak původně přes 20 let na Locháči
takže říkám, ještě jedno stěhování a pak už ani omylem.
Janicka 22 píše:
Tak to se pak budem nejspis potkavat na prochazce s kocarkem
se nás tam bude potkávat asi víc, už se těším ![]()