Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3524
1.2.12 21:02

Fakt? No tak to docela podražil :think: Nový rok - nový ceny…Já si myslim, že už se teď budou všichni pohybovat tak nějak cenově stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
1.2.12 21:07

Jojo, pod 1500,– jsem nenasla, jeste mam nabidku od Boucka (toho zna kamaradka a rikala, ze foti krasne) u nej to stoji necelych 1900,–, jeste jsem dnes psala Vavruskovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
1.2.12 21:13

Těch 1900,– je dost, záleží teda kolik to bude fotek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.2.12 08:21

HOlky, když sleduju ty diskuse, tak se asi nechám vyfotit od někoho známého amatéra, kdo dobře fotí. Třeba můj taťka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.2.12 09:01
klaaras píše:
Petrlis píše:
Ahoj, sice nejsem snažilka, ale ráda bych se k vám připojila. Mám už 2 dětičky. Bydlím nedaleko Plzně :)
Ahojky :mavam: :mavam: :mavam:
A kolik je dětem?
Ahoj, Kubíkovi budou v květnu 4 roky, a Elišce je 6. měsíců. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
2.2.12 09:25

teda to se ty ceny pěkně zvedli, já ještě koukala na Potůčkovi, ty fotí nádherně, ale taky dražší. Pak ještě zkusím Fotosvět, fotil nám svatbu a pak jsmeu něj dělali celou rodinku a bylo to fajn. Až zjistím cenu, tak dám vědět.

Zdravím Petrlis, taky máme Elišku, ale 4 měsíce.

Tak koukám za okno a je tam krásně, ale asi bude zimina, přemejšlím, jestli jít ven nebo ne. si říkám, že když malou nabalím, tak to bude ok. Má i zimní fusak s beránkem, tak je pěkně v teplíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
2.2.12 09:40

Klari- za tech 1900,– je taky 11 fotek, CD, DVD coz mi prijde zbytecne..

Dostala jsem nabidku od toho Vavrusky, tak foteceni + 3 fotky stoji 450,– dalsi fotka navic 100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.2.12 12:25

Teda to jsou ceny, já se v těhu fotit nehodlám a pak s prcek to ještě promyslím jestli si ho radši nevyfotíme sami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
2.2.12 13:01

Když ty fotky jsou pak tak krásný :srdce: takový fotky doma prostě nenafotíš…jako je to pálka, ale krásná památka…a společný fotky máme snad jen fakt od tý fotografky…a hlavně já mám milion fotek malýho v PC, ale vyvolanou ani jednu :think: budu s tím muset taky něco udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
2.2.12 19:42

teda to jsou ceny za ty fotky 8o :(

petrlis vítej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
2.2.12 19:45

Holky dneska mi přišlo ze Slevomatu sleva na nějaké focení v Plzni za 295,–, ale nevím jak fotí, tak se můžete mrknout: http://www.slevomat.cz/…h-fotografii?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.2.12 19:47

Jani a u toho Vavrusky taky dostaneš CD? Mně se právě líbilo jak psala klaaras, že někdo dá i to CD se všema fotkama asi ten Růžička to byl.
No ještě mám spoustu času to promyslet, první týdny stejně budu ráda když zvládnu nakojit a přebalit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.2.12 19:48
klaaras píše:
Holky dneska mi přišlo ze Slevomatu sleva na nějaké focení v Plzni za 295,–, ale nevím jak fotí, tak se můžete mrknout: http://www.slevomat.cz/…h-fotografii?…

Taky jsem na to koukala a přemýšlela nad tím má to docela dlouhou platnost, ale asi spíš počkám jestli nebude pak i něco časem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
2.2.12 19:51

kdybych tak věděla jak u toho zvonu fotí, ale cena je to více než dobrá, proberu s drahou polovičkou a možná do toho půjdem.

Holky tak dneska mráz nemráz, malou jsem nabalila a šlo se ven a japa bylo dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
2.2.12 19:53
klaaras píše:
Holky dneska mi přišlo ze Slevomatu sleva na nějaké focení v Plzni za 295,–, ale nevím jak fotí, tak se můžete mrknout: http://www.slevomat.cz/…h-fotografii?…

vypadá to zajímavě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová