Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KvetinkaS píše:Annnet píše:
My se do toho 1+1 nedávno nastěhovali, takže další stěhování bude asi tak nejdřív za 3 roky, do té doby tu chceme nějak vydržet
Kočárek budeme dávat do sklepa nebo spíš do kočárkovny, prostě do jedné místnosti dole v baráku, ten už bysme sem asi nikam nedali. A ten zbytek tu musíme nějak poskládat.No, my tu bydlíme od července.
A kočárek se myslím dá parkovat, dole ve sklepě je nějaká taková kočárkárna, to musím zjistit, kde se dá vzít klíč a tak.Ještě ani nejsme pořádně zabydlení. Tak řešíme, co a jak. Ale je to podnájem, takže nás netrápí nějaký prodej s hypotékou apod. Zatím ještě vlastní kupovat nechceme, musíme nejdřív šetřit.
My už jsme si naštěstí klíče od té místnosti na kočárek obstarali, ale chvíli to trvalo ![]()
A myslím, že se v tom malém bytě dá určitě nějakou dobu vydržet, mám okolo sebe víc lidí, co bydleli ze začátku v malém a dalo se to.
S kočárkem asi neporadím, můj skoro jediný požadavek byl 4 velká nafukovací kola (neotočná) budu jezdit převážně za barákem v lese.
Květinak: mám trojkombinaci X-landera a jsem s ním moc spokojená, je to jak do lesa tak do města, mám 4 kolku s aretací, sice to není odpružené ale neva. Fakt jsme s ním byli spokojení. Kamarádka na něj ted taky koukala a prý ho mají v Praze v Krtečkovi za 12000 bnebo tak nějak, celou tu sadu. Co se nám u něj líbilo, byl i sporťák, že je hezky dělanej.
Levisko koukni na můj profil do alba, mám tam profi fotky ze všech focení, i z těhu…teď to poslední bylo z roka…když se ti budou líbit, tak pak dám info ![]()
Květinko já mám Tako jumper X a s kočárkem jsem byla spokojená dokud jsem tam měla korbičku, teď co máme sporťák už to neni ono…podruhý už bych ho asi nevzala
…to spíš ten Warrior, rozhodovala jsem se mezi nima a nakonec vzala jumpera…ale zas tak těžký není, v lese se osvědčil ![]()
Klaaras: týý jo, máš super fotky, moc vám to tam sluší, všem třem
taky bych něco takovýho brala, ale musím nějak maskovaně, páč postava není nic moc
můžeš dát info od koho a za kolik? Klidně do SZ.
My už jsme jednou dělali fotky u Fotosvětu v Plzni, ale tam se mi nelíbí ten jejich ateliér, jinak fotí hezky to jo, dělali nám i svatbu. Ale asi bych zkusila něco jiného. Ještě mě napadli Potůčkovi, ale ti budou asi dražší a budou mít narváno..
Levisko já už to tady asi jednou psala, ale nemůžu to najít…ty fotky z těhu, 3 týdny a 1 rok jsou od fotografky z Nepomuku, dřív fotila v Plzni, ale mají novostavbu, tak přesunula focení tam…je ale teda dražší…za focení si hned na místě vezme za 1-3 hodiny 300,– a do 5 hodin 500,–, nafotí kolem 100 fotek a pak ti je všechny pošle na mail - je přes ně vodotis, takže je nemůžeš použít, ty si vybereš, který by jsi chtěla a ona ti je po zaplacení pošle bez vodotisku a upravený (třeba retuš)…jedna fotka stojí 60,–, ale pošle ti je zase mailem, ty si je musíš nechat sama vyvolat…to už je ale otázka pár korun, já za jednu dávam asi 4,–…
Pak fotky z půl roka…to jsme byli v Plzni u Růžičky…ten si vezme 700,–, nafotí taky hodně fotek…6 nebo 7 ti jich vyvolá a upraví + ti dá CD se všema fotka i s těma upravenýma…
A ty z 9 měsíců jsou tady od nás ze Stříbra a ty jsou hrozný ![]()
Stačí to takhle? Dá se to pochopit? Klidně se zeptej ![]()
Klari takze ta Krista je ted v tom Nepomuku nebo jak se jmenovala?? chtela jsem k ni jit na to foceni v tehu, ale do Nepomuku teda nepojedem ![]()
A ten Ruzicka teda nebyl spatnej?
k tomu Růžičkovi, těch 700 je i za to CD s fotkama? takže prostě zaplatíš jednou semdstovek a je v tom úplně všechno?
Náhodou někdo zkušenost s Potůčkovejma nemáte?
Hm, tak jsem koukla na jejich stránky a chtějí 1500 a je v tom focení a pa 8 ks vyvolanejc a 8 dalších, no ale každá další fotka stojí 50. To už mi přijde dost..
Levisko jj, u Růžičky je za 700,– to všechno…
Tak to ty Potůčkovi jsou tak nějak nastejno jako ta Krista…Já dala 1500,– za 25 fotek + 300,– za focení + cca 100,– za vyvolání…
Jani ten Růžička fotí taky hezky…mrkni na ty jeho stránky…má tam myslím i pár fotek těhulek…
Mě třeba nevadí, že musíme do Nepomuku, zas tak daleko od Plzně to není a za ty fotky to stojí ![]()
Dekuju kouknu na to, jeste teda chci zjisti kolik vyjde takovy foceni v Nemecku a pak se rozhodneme.
klaaras píše:
Tady je…ale koukala jsem a těhulku tam má jen jednu…http://www.fotopatracka.cz/…raf/card.php?…
Ukládám do oblíbených, to není tak velká částka
Chtěla bych jít pak někam s malou až jí bude třeba pár měsíců
Pak je v Plzni ještě Ivan Štefko, ten fotí taky krásně, ale vůbec nevím jak je to u něj cenově…to byste si musely třeba přes mail zjistit…
se Štefkem mám zkušenost z práce, fotil pro nás nějaké věci na modelech a vím, že domluva s ním byla fajn a on sám byl příjemnej
ale cenově nevím..